دوستان نصفه شبی خوابم نمیبرد داشتم تو اپ موبایل بایننس دور میزدم به اینا رسیدم
اگر دوست داشتید اینارو تو واچ لیست خودتون بزارید (حتما حتما با جفت BTC انتخاب کنید) البته چند تا دیگه هم بود که چون به جفت USDT نداشت لیست نکردم چون خیلیها با تتر خرید میزنن
اساتید که میدونن قطعا برای دوستانیکه میخوان بدونن داستان چیه تو سایت تریدینگ ویو به آدرس زیر
www.tradingview.com/chart
این ارزهایی که لیست کردم رو بزارید تو واچ لیست (در صورت صلاحدید) بازم میگم فقط با جفت BTC نه USDT و تو اندیکاتور MA یا همون Moving Average رو انتخاب کنید و تو تنظیمات مووینگ اوریج Length رو بزارید روی عدد 200 تایم فریم هم بزارید روی روزانه یا 1D
این لیستی که خدمتتون میزارم همشون زیر مووینگ اوریج 200 هستن به محض اینکه یه کندل کامل رفتن بالای اون خط 200 روزه میتونید خرید بزنید البته کاملا با نظر و تحلیل و سرچ خودتون (بنده هیچ نظری روی انجام 100 درصد اینکار ندارم)
برای شخص من این مووینگ 200 دیگه قطعیت پیدا کرده و اگر الآن سرمایه زیادی داشتم قطعا فقط اینارو میخریدم و بعد از پامپ میفروختم
بازم میگم عواقب احتمالی پای خودتون دیدم به نظرم شاید به کار کسی بیاد یا سودی نصیب بشه گفتم خدمت دوستان هم بگم
تو پرانتز هم بگم قرار نیست همه اینا که رسیدن بالای مووینگ 200 صد در صد پامپ بشن اما تو این دوماه که من دارم این مورد رو رصد میکنم 80 درصد این اتفاق افتاده
فقط خدایی اگر کسی سود خوبی از این لیست گرفت پست منو بیاره بالا و درصد سودشو بگه حتما
ما که فعلا بی پولیم متاسفانه ایشالله خیر باشه
یا علی مدد