همیشه این لینک دنبال کن
Binance Launchpad | Binance
Binance Launchpad is a token launch platform for transformative projectslaunchpad.binance.com
بنظر میاد از مردان آنجلس باشی چون ایگولد 4هزارسال پیش منقرض شد
میتونی کمتر از 30 روز هم stake کنی ؟ اگر وسط کار redeem کنی چیزی بهت میدن ؟
من از 0.89 دارم جزو nft ها هستش و قسمت گیم پلی تازه راه اندازی شده و aave هم پشتشهAavegotchi price today, GHST to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Aavegotchi price today is $0.9833 USD with a 24-hour trading volume of $1,119,987.41 USD. We update our GHST to USD price in real-time.coinmarketcap.com
نظرتون چیه؟
میتونی کمتر از 30 روز هم stake کنی ؟ اگر وسط کار redeem کنی چیزی بهت میدن ؟
منو چی میگی 6 ماه CHR رو نگه داشته بودم دیگه خسته شدم حدود 10 روز پیش فکر کنم 7سنت نصفشو فروختم حالا ببین چه کله کرده داره میره بالا شده 45 سنتمشاهده پیوست 1228343
صبر به مدار کافی کلید ثروت هستش
چند هفته CKB هولد کرده بودم دیروز مفت فروختیم با کمترین سود
نگه میداشتم 32 درصد سود میداد
منو چی میگی 6 ماه CHR رو نگه داشته بودم دیگه خسته شدم حدود 10 روز پیش فکر کنم 7سنت نصفشو فروختم حالا ببین چه کله کرده داره میره بالا شده 45 سنت
قبلش کوین band و لینک داشتم که بندها رو رو 70 سنت دادم و لینکم فکر کنم 2 دلار بودش جاش همین CHR گرفتم بعد هر دوشون رفتن بالای 10 دلار
بله، میتونی Claim کنی به صورت مرتب قبل از اینکه 30 روز تموم بشه و هر زمان خواستی هم میتونی BNB, BUSD یا هر چیزی که استیک کردی رو برداری و دوباره به اسپات اضافه میشه.
زیادم از دست ندادی , دیروز داشتم گروه تلگرام بایننس رو چک میکردم در مورد همین طرح برای degoبعد 4 سال کار کردن با بایننس تازه این قسمتش رو دیدم و چه فرصت هایی از دست دادم
منو چی میگی 6 ماه CHR رو نگه داشته بودم دیگه خسته شدم حدود 10 روز پیش فکر کنم 7سنت نصفشو فروختم حالا ببین چه کله کرده داره میره بالا شده 45 سنت
قبلش کوین band و لینک داشتم که بندها رو رو 70 سنت دادم و لینکم فکر کنم 2 دلار بودش جاش همین CHR گرفتم بعد هر دوشون رفتن بالای 10 دلار
منم دیروز یکمی خریدم , میدونستم اینجوری میره با بیشتر میخریدم !یه مقدار CHR از ایردراپ ـــش گرفتم ولی فی خروجش بیشتر از ارزش توکن هاست ! :دی
یه مقداری هم خریدم ولی خیلی خیلی کم . به نظر پروژه خوبی میاد
بعد 4 سال کار کردن با بایننس تازه این قسمتش رو دیدم و چه فرصت هایی از دست دادم
خسیس تشریف داره )بعد 4 سال کار کردن با بایننس تازه این قسمتش رو دیدم و چه فرصت هایی از دست دادم
زیادم از دست ندادی , دیروز داشتم گروه تلگرام بایننس رو چک میکردم در مورد همین طرح برای dego
همه شاکی بودن , طرف گفته بود 50 تا bnb استک کرده همش 2 تا dego بهش تعلق گرفته !
یکی دیگه 20 bnb استک کرده بود بهش 0.7 dego داده بودن !
این کدوم پولی هستش؟ چنتا پولی داریم20روز دیگه شبکه اصلی پُولی اجرا میشه .. تغییرات قیمت ...
بدون سر و صدا ..
آهسته و پیوسته به سمت 1دلاری
مشاهده پیوست 1228402