فک کنم ساپلایش تقسیم بر ۱۰۰۰ شد و تعدادی که داشتی هم تقسیم میشداگر کسی اول ژانویه معادل 250$ , Cocos-BCX خریده بود الان ارزشش بالای 1 میلیون دلار میشد !
مشاهده پیوست 1228426
خدایا یه دونه از این خریدها نسیب ما کن
Polymathاین کدوم پولی هستش؟ چنتا پولی داریم
من یه مدت ازش داشتم فروختم بعد دیدم رفته بالا ناراحت شدم دوستان گفتن جریان از چه قرار بوده.اگر کسی اول ژانویه معادل 250$ , Cocos-BCX خریده بود الان ارزشش بالای 1 میلیون دلار میشد !
مشاهده پیوست 1228426
یه مقدار روی ده سنت خریده بودم اصلا یادم رفته بود دیروز دیدم 30 سنت شده فروختمش.البته polygon هم که قبلا matic بود هم برای بلندمدت مناسب هستش
کسی که هزارتا خریده بوده قبلا الان یک دونه داره . صعودی شارپی نداشتهاگر کسی اول ژانویه معادل 250$ , Cocos-BCX خریده بود الان ارزشش بالای 1 میلیون دلار میشد !
مشاهده پیوست 1228426
15 درصد رشد کرده اما با اون cup & handle که من دیدم اول راهه تازه.آقا من فکر میکردم تو موجودیم SXP هم دارم امروز کلی از رشدش خوشحال بودم رفتم دیدم قبلا فروختمش =))
اما چارت خیلی خفنی داره فکر کنم 3 - 4 برابر اینی که الان هست بتونه رشد کنه هنوز، بپریم روش؟
جواد پایین تر نوشتاین کدوم پولی هستش؟ چنتا پولی داریم
دوستان این برادر @poolنهنگ شد و دیگه زد به اقیانوس ما رو تو دریاچه کوچکمون تنها گذاشت
دوستان فکر میکنید تا اخر سال میلادی بیت 100 هزار رو رد میکنه؟
بر فرض که رد کنه ارزی مثل Aave به بالای هزار دلار میرسه؟
کارهای سال نو درگیرم کرده
بالا رفتن بیت به تنهایی تاثیرگذار نیست بیشتر آلتها نیاز به استراحت دارن ممکنه در بالا رفتن بیت قیمتهاشون افت هم داشته باشه
به نظر من شرایط برای ورود سنگین خوب نیست باید به نوسان گیری پرداخت تا شرایط مهیا بشه
منم یه مقدار خیلی کم خریدم نصفشو با ضرر مجبور شدم بفروشم نصفشو نگه داشتم به امید جبران.این fis برای من 1000 دلار ضرر شد
منم یه مقدار خیلی کم خریدم نصفشو با ضرر مجبور شدم بفروشم نصفشو نگه داشتم به امید جبران.
ولی ضرر اصلیم رو روی همون جوگیری ALGO دادم.
پله ای خرید میزدی تا 2.58 اومد بعد رفته تا 3.2 روی خریدهات صبرم لازم داری همیشه پله اول به مقدار کم خرید بزن اگر رفت بالا که سودش میگیری اگر اومد پایین با توجه به روند نمودار پله های بعد خرید میزنی و بعدش باید بشینی برای پامپ که توی بایننس آشغال ترین ارزهارم نهنگها باد میکنن بندازن به ملتاین fis برای من 1000 دلار ضرر شد
من پله ای خریدم از 3.45 تا حدودای 3 فکر کنم دیگه دیدم بیشتر از این ارزش نداره نخریدم.پله ای خرید میزدی تا 2.58 اومد بعد رفته تا 3.2 روی خریدهات صبرم لازم داری همیشه پله اول به مقدار کم خرید بزن اگر رفت بالا که سودش میگیری اگر اومد پایین با توجه به روند نمودار پله های بعد خرید میزنی و بعدش باید بشینی برای پامپ که توی بایننس آشغال ترین ارزهارم نهنگها باد میکنن بندازن به ملت