من هر چی خرید زدم نگه داشتم زیر هدفی که مشخص کردم بایننس خودش جر بده نمی فروشممن پله ای خریدم از 3.45 تا حدودای 3 فکر کنم دیگه دیدم بیشتر از این ارزش نداره نخریدم.
حس میکنم xvs چارتش با بقیه فرق میکنه ریزشش بیشتر از بقیس همینطور بالا رفتنشم بیشتر از بقیسمن هر چی خرید زدم نگه داشتم زیر هدفی که مشخص کردم بایننس خودش جر بده نمی فروشم
xvs حال اساسی داد
چارت روزانه xvs چک می کردی روی 38 39 خرید می کردی من از 42 شروع کردم آخریش روی 39 خرید زدم امروزم از 54 شروع به فروش کردم تا 61 - امکان بالا رفتن بیشترم داره که دیگه طمع میخواد که ندارمحس میکنم xvs چارتش با بقیه فرق میکنه ریزشش بیشتر از بقیس همینطور بالا رفتنشم بیشتر از بقیس
مسئله اینجاست که وقتی سرمایه کم هست نمیشه زیاد به انتظار رشد یک ارز نشست اینطوری موقعیتهای دیگه از دست میره، شاید نهایتا هم اون ارز اصلا دیگه پامپ نشه.اتفاقا شما پول داری که نصف راه از قطار پیاده میشی من تا شیشه آب معدنی کامل نخورم چند بار دستشویی نرم پیاده نمیشم
آره میدونم ولی تازه دارم تحلیل یادمیگیرم با خودم شرط کردم حداقل تا وقتی تحلیل یادنگرفتم سرخود خرید نزنمچارت روزانه xvs چک می کردی روی 38 39 خرید می کردی من از 42 شروع کردم آخریش روی 39 خرید زدم امروزم از 54 شروع به فروش کردم تا 61 - امکان بالا رفتن بیشترم داره که دیگه طمع میخواد که ندارم
60-70 درصدش رو فروختم تقریبا بین 0.3 تا 0.35نوسانت رو بگیر من امروز خیلی ازش نوسان گرفتم فک کنم 1000 دلاری شد
کاملا منطقی هستاساتید سبد بلند مدت هم دارید یا فقط نوسان میگیرید؟
من ۷۰ درصد سرمایه رو برای بلند مدت خریدم.۳۰ درصدم گذاشتم برای نوسان..
نمیدونم درصد خوبی برای نوسان گذاشتم یا بیشترش کنم؟
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
بستگی داره به چی خریدی توی چه قیمتی خریدیاساتید سبد بلند مدت هم دارید یا فقط نوسان میگیرید؟
من ۷۰ درصد سرمایه رو برای بلند مدت خریدم.۳۰ درصدم گذاشتم برای نوسان..
نمیدونم درصد خوبی برای نوسان گذاشتم یا بیشترش کنم؟
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
قیمت رو 4.5$ حساب میکنه !مکس ساپلای :100,000,000
قیمت پیش فروش : 4دلار
Balancer
A UI that supports core Balancer protocol functionality. Explore & create pools, manage liquidity, swap tokens, get veBAL and claim incentives.balancer.exchange
مشاهده پیوست 1228404
بستگی داره به چی خریدی توی چه قیمتی خریدی