عالی بود منم دقیقآ افکارم همینه فقط وقتی ریزش میکنه نمیتونم از پای چارت تکون بخورمببینید دوستان تو ارز دیجیتال هم تحلیل مهمه هم باید شانس داشته باشی یعنی شانس هست اما بعضیها شانس رو قبول ندارن
در مورد هولد و ترید قطعا کسی بیشتری سود رو میبره که پول زیادی داشته باشه
شما اگر با 10میلیون ترید کنی و ده درصد سود کنی میشه 1 میلیون تومن
اما اگر بجای 10میلیون یک میلیارد داشته باشی همون ده درصد میشه تو یک ترید میشه صد میلیون تومن و البته هر چی پول بیشتر باشه به همون اندازه که سودت میره بالا امکان ضرر زیاد هم وجود داره
ورود من به ارز دیجیتال با یه مبغلی شروع شد که بر اساس بی تجربگی ضرر زیادی دادم یعنی سود خیلی خوب رو با همون بی تجربگی که به دست آوردم, از دست دادم
الآن زیاد به فکر سود نیستم فقط دارم به تحلیل ها و تجربه های دوستان دقت میکنم و وقت زیادی رو روی مطالب آموزشی میزارم
قطعا منتظر این هستم که اگر خواستم سرمایه زیادی وارد کنم این ضررها تکرار نشه و یا خیلی کمتر بشه
چیزی که من تو این مدت کوتاه تو این بازار به دست آوردم اینه که خرید و فروش شانسی تهش میشه ضرر در عوض صبر خیلی خیلی جواب میده
با اینکه خودم روزی چند ساعت مدام پشت سیستم هستم اما وقتی ارزی میخرم و یهو میاد پایین از پشت سیستم بلند میشم و میرم به بقیه کارام میرسم اما دوماه پیش ضررهای زیادی که دادم سر این بود که بعد از دامپ فکر میکردم دیگه قیمت بالا نیاد و همین باعث شد بفروشم و ضرر زیادی بدم
الآن دارم رو صبرم به شدت کار میکنم و تا اینجا جلوی هیجانم رو حداقل 70 درصد گرفتم
دوتا مطلب هم بگم
یکی اینکه سود کم بهتر از ضرر هست البته برای کسانیکه ترید زیر نیم ساعت و دقیقه ای انجام میدن اینو خیلی دارم تمرین میکنم مثلا ارزی خریدید که داره میره بالا باید یه جا خودتون ترمز رو بکشید وگرنه اگر بخواین به سودهای بالاتر برسید یکدفعه با یک کندل قرمز مواجه میشید!
من تو پامپ دقیقا اونجایی که میدونم بالاتر هم میره اما فروش رو میزنم یعنی به سود کمتر قانع میشم چون خیلی ها تو این مواقع هم سود رو از دست میدن هم میرن تو ضرر و این نکته به نظرم خیلی مهمه
موضوع بعدی اینکه همیشه قیمت به اونجایی که فکرشو نمیکنی نزول پیدا میکنه اونایی که زرنگ هستن تو هر قیمتی وارد نمیشن
ما همیشه فکر میکنیم از سود جا میمونیم در صورتیکه اگر از رالی سعودی جا موندی دیگه سعی کن نخری صبر کن یعنی دیگه پای چارت نشین برو چند ساعت بعد بیا ببین چه قیمتی پایینتری نصیبت میشه
و اینکه ترید واقعا استرس خیلی زیادی داره مخصوصا اونایی که شورت ترید میزنن مثل خودم واقعا تو تایمی که وارد معامله میشی استرس زیادی وارد میشه و این خوب نیست
و در آخر؛
باید سعی کنیم لذت سود بردن زیاد رو با ضرر و منتظر ماندن به سربه سر شدن عوض نکنیم و اون میشه همون صبری که خدمتتون گفتم
دقیقآ افکار سرمایه گذار موفق همینهببینید این بازار همینجوری که اومده بالا هینجوری هم ممکنه بریزه
و در این صورت همه این ارز ها کف میزنن نسبت به قیمت سقفشون
بنظرم خرید الان در صورتی خوبه که بخوای تو سقفی که قراره بزنن بفروشی و بعد از ریزش مجدد بخری
در این صورت برد میکنی
و اصلا این مورد در نظر نگیر که اگر من دو سال هولد میکردم الان خیلی تو سود بودم ، از ارز های قدیمی که توی 2017 هم بودن خیلیاشون نتونستن به نصف قیمت قبلی شون برسن
و حتی اونایی هم که رسیدن به قیمت خواب سرمایه رسیدن ، چیزی که توی سرمایه گذاری بشدت مهم هست خواب سرمایه هست
شما یه ارز میخری سه سال میره کف سازی میکنه و بعدش صعود داره سه سال شما پولتون خواب بوده تو این سه سال ممکن بود
با ترید روزانه پولتون چند برابر بشه
شما در نظربگیرید کسی که یک بیت کوین به قیمت 19 هزار دلار خریده توی سال 2017 الان توی 2021 میتونه با سه برابر قیمت بفروشه
ولی کسی که حتی بیت ده هزار دلاری خریده الان نزدیک به 6 برابر توی سود هست اون خواب سرمایه ایی که میگم اینجاست
توی بازار نزولی کسی که هولدره قطعا ضرر میکنه
و کسی که ترید میکنه برنده است
اما توی بازار صعودی باید هولد کرد برای سود بیشتر
اینها همه نظر شخصی خودم هست امیدوارم براتون مفیدباشه
XEM رو موافقم فکر کنم فروش نهنگ باعث شد با مخ بخوره زمین.xem
dodo
ftm خوب جایی ایستادهXEM رو موافقم فکر کنم فروش نهنگ باعث شد با مخ بخوره زمین.
اه من این طمع الان بفروش یکم پایین تر بخر رو چطور کنترل کنم فروختم رفت بالا حیف XEM مفت خریدماXEM رو موافقم فکر کنم فروش نهنگ باعث شد با مخ بخوره زمین.
اه من این طمع الان بفروش یکم پایین تر بخر رو چطور کنترل کنم فروختم رفت بالا حیف XEM مفت خریدما
یه راهکار برای خرید kine با فی پایین به ذهنم رسیدمکس ساپلای :100,000,000
قیمت پیش فروش : 4دلار
Balancer
A UI that supports core Balancer protocol functionality. Explore & create pools, manage liquidity, swap tokens, get veBAL and claim incentives.balancer.exchange
مشاهده پیوست 1228404
مقدار کمی روی 41 سنت خریدم . چون تو کوینکس نبود برای اولین بار مجبور شدم از بایننس بخرم . من با ای پی انگلستان ثبت نام کردم و کلا با ای پی انگلستان لاگین می کنم . با انگلیس مشکلی نداره ؟ بدون احراز هویت و تایید شماره تلفن توی انتقال ارزها مانع ایجاد نمی کنه ؟ftm خوب جایی ایستاده
نهمقدار کمی روی 41 سنت خریدم . چون تو کوینکس نبود برای اولین بار مجبور شدم از بایننس بخرم . من با ای پی انگلستان ثبت نام کردم و کلا با ای پی انگلستان لاگین می کنم . با انگلیس مشکلی نداره ؟ بدون احراز هویت و تایید شماره تلفن توی انتقال ارزها مانع ایجاد نمی کنه ؟
یه راهکار برای خرید kine با فی پایین به ذهنم رسید
داشتم فکر میکردم که از طریق یونی سواپ BUSD رو تبدیل کنم به USDC و بعد از طریق بالانسر kine بخرم
در ظاهر که کارمزد پایینی داره ولی چون تاحالا با یونی سواپ کار نکردم نمیدونم محاسبه کارمزدش چقدر درست هست
مشاهده پیوست 1228832
یه راهکار برای خرید kine با فی پایین به ذهنم رسید
داشتم فکر میکردم که از طریق یونی سواپ BUSD رو تبدیل کنم به USDC و بعد از طریق بالانسر kine بخرم
در ظاهر که کارمزد پایینی داره ولی چون تاحالا با یونی سواپ کار نکردم نمیدونم محاسبه کارمزدش چقدر درست هست
مشاهده پیوست 1228832
CHR پیشنهاد خیلی خوبی بودCHR
COCOS
SNX
خریدم
خب مگه وقتی BUSD میدم یونی سواپ USDC رو نمیزنه به تراست ولت ؟Usdc باید ببری تراست ولت دیگه
دوبار باید فی تراکنش بدی ! اگر اشتباه نکنم
CHR پیشنهاد خیلی خوبی بود
قبل از این هم CHZ رو گفتید اونم پیشنهاد خوبی بود
بازم از این پیشنهاد ها بدید
خب مگه وقتی BUSD میدم یونی سواپ USDC رو نمیزنه به تراست ولت ؟
فی BUSD از بایننس به تراست ولت پایینه در حد 0.3$
برای تبدیل هم یونی سواپ زده تقریبا 0.1$ , مگه اینکه چون ولت رو کانکت نکردم فی درست نباشه
0.5$ خیلی بهتر از 18$ کارمزد شبکه اتریوم هست