• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
این ارز نظم زندگی آدم و بهم می‌ریزه ، من 1 ماهه وارد شدم تا حالا سابقه نداشته بعد 11 شب بیدار بمونم حالا تا ساعت 4 شب هم بیدار میمونم بعضی مواقع آنقدر نگاه میکنم چشمام قرمز میشه ، امید به آینده ام هم بیشتر شده ،،، سود آنچنانی هم نمیکنما ولی تازه فهمیدم هیچوقت دیر نیست و هیجانی نباید عمل کنم اکثرا سودهامو توی حالت هیجانی از دست دادم مثلا دیدم فلان ارز داره می‌ره بالا سریع خرید زدم که بعدش برگشت پایین یا می‌دیدم که داره میاد پایین سریع میفروختم که بعد می‌دیدم برگشت کلا هر وقت هیجانم رو کنترل کردم سود کردم ، سیگنال های که دوستان اینجا میدن واقعا سودده بودن برام یکیش cotti بود که دو روز پیش خوب رفت بالا

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
این ارز نظم زندگی آدم و بهم می‌ریزه ، من 1 ماهه وارد شدم تا حالا سابقه نداشته بعد 11 شب بیدار بمونم حالا تا ساعت 4 شب هم بیدار میمونم بعضی مواقع آنقدر نگاه میکنم چشمام قرمز میشه ، امید به آینده ام هم بیشتر شده ،،، سود آنچنانی هم نمیکنما ولی تازه فهمیدم هیچوقت دیر نیست و هیجانی نباید عمل کنم اکثرا سودهامو توی حالت هیجانی از دست دادم مثلا دیدم فلان ارز داره می‌ره بالا سریع خرید زدم که بعدش برگشت پایین یا می‌دیدم که داره میاد پایین سریع میفروختم که بعد می‌دیدم برگشت کلا هر وقت هیجانم رو کنترل کردم سود کردم ، سیگنال های که دوستان اینجا میدن واقعا سودده بودن برام یکیش cotti بود که دو روز پیش خوب رفت بالا
عادیه
همه این وضع رو اوایل داشتیم

شانسی که شما آوردی اینه که میتونی از تجربه بقیه هم استفاده کنی

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
نوسانت رو بگیر من امروز خیلی ازش نوسان گرفتم فک کنم 1000 دلاری شد

چجوری نوسان میگیرین من که هر چی میفروشم میکشه بالا دیگه قیمت قبلش رو نمیبینه
chr - chz قبل پامپ فروختم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

بنظرم صبر در اندازه ای که لازم هستش + شانس

از نظر من زندگی 80درصدش شانس هستش بقیه تلاش و تفکر

a+9d8a9d89a+d89+ad8.JPG

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380

برای منم خیلی اینجوری شده ، حتی گاهی به بایننس شک میکنم که اعداد رو اشتباهی نشون میده برای هر شخص ،،،ولی نوسان گیری سودش هم زودتره هم بهتر بنظرم مثلا امروز میشد 300 دلار از ارزی که داشتم نوسان گرفت من فقط سربه سر شدم ردش کردم

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
بیشترین افسوسی که خوردم برای chz بود که با سود کمی قانع شدم و فروختم بعدش یهویی اینجوری رفت بالا ..

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
بنظرم صبر در اندازه ای که لازم هستش + شانس

از نظر من زندگی 80درصدش شانس هستش بقیه تلاش و تفکر
والا من همیشه به دوستام میگم شانس خیلی مهمه میگن نه تو خیلی منفی هستی :rolleyes:

بیشترین افسوسی که خوردم برای chz بود که با سود کمی قانع شدم و فروختم بعدش یهویی اینجوری رفت بالا ..
من هر چیزی که داشتم رو رشد قبلی که الت کوین ها داشتن با 30 درصد فروختم در حالی که همشون بالای 10 برابر شدن ( اشتباه نکنم یکی دو ماهی پیش )

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
والا من همیشه به دوستام میگم شانس خیلی مهمه میگن نه تو خیلی منفی هستی :rolleyes:

من هر چیزی که داشتم رو رشد قبلی که الت کوین ها داشتن با 30 درصد فروختم در حالی که همشون بالای 10 برابر شدن ( اشتباه نکنم یکی دو ماهی پیش )

بنظرم فرصت ها توی ارز دیجیتال تمام نشدنی هستن ما الان باید بفهمیم چی باید بخریم ?

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
بنظرم فرصت ها توی ارز دیجیتال تمام نشدنی هستن ما الان باید بفهمیم چی باید بخریم ?
صحیح - ارزهای جدید که وایت پیپر خوبی دارن بیشتربه نظرم سود ده هستن - امسال دیفای واقعا نسبت به تاپ کوین ها بیشتر رشد کردن و الان nft ها بیشتر سودده بودن
و به نظرم باید مواظب باشیم که سال بعد خیلی از این ارزها دیگه بدردنخور میشن و نباید طولانی مدت هولد کرد

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
این تجربه است . تجربه داشتن صبر تو این بازار . بازم خوبه با ضرر تجربه بدست نیاوردی . اوایل من با اتریوم 1200 دلاری نوسان گیری می کردم . خیلی به 2000 دلاری شدنش امیدوار بودم اما نمی دونستم چقدر طول بکشه . فکر می کردم دارم زرنگی می کنم نسبت به هولدرا اما اگه هولد می کردم . سرمایه ام تقریبا دوبرابر شده بود و استرس و بیخوابی و زحمت اضافی هم نبود .
البته نوسانگیری برای کسی که شغلش باشه و علمش و وقتش را داشته باشه سوداوره

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
سلام . قصد دارم یه سبد تشکیل بدم و هر چند وقت در زمان اصلاح کوین ها بهش اضافه کنم برای هولد ۵ ساله ده ساله یا بیشتر .
دو تا سبد یکی خودم و یکی هم از کلیپ های اموزشی یوتیوب در نظر گرفتم که در نهایت یا سبد کارشناس را کلا خرید میزنم یا ارزهایی که خودم هم انتخاب کردن داخل سبد می چینم . به نظرتون ارزهایی که لیست کردم ارزش هولد چند سال را دارند ؟

سبد خودم به شکل زیر است و درصد یکسان برای خرید دارند .

reef
neo
bal
one
win
chz
btt

اما سبد خرید که کارشناس معرفی کردند به این صورته

btc 20%
eth 10
ada 10
ltc 10
yfi 10
eos 5
dot 5
bnb 5
algo 5
xmr 5
link 5
xtz 5
iost 5

یه مساله دیگه اینکه من میخوام خرد خرد خرید کنم اما برای انتقال به والت باید هر سری کارمزد بدم ؟ یا کارمزد را یکبار پرداخت می کنم ؟! مثلا برای ریپل ۲۰ ریپل کسر میشه برای انتقال به والت . ایا ارزهای لیست هم چنین کارمزد های بالایی را دارند یا نه ؟!

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
سلام . قصد دارم یه سبد تشکیل بدم و هر چند وقت در زمان اصلاح کوین ها بهش اضافه کنم برای هولد ۵ ساله ده ساله یا بیشتر .
دو تا سبد یکی خودم و یکی هم از کلیپ های اموزشی یوتیوب در نظر گرفتم که در نهایت یا سبد کارشناس را کلا خرید میزنم یا ارزهایی که خودم هم انتخاب کردن داخل سبد می چینم . به نظرتون ارزهایی که لیست کردم ارزش هولد چند سال را دارند ؟

reef
neo
bal
one
win
chz
btt

btc 20%
eth 10
ada 10
ltc 10
yfi 10
eos 5
dot 5
bnb 5
algo 5
xmr 5
link 5
xtz 5
iost 5

یه مساله دیگه اینکه من میخوام خرد خرد خرید کنم اما برای انتقال به والت باید هر سری کارمزد بدم ؟ یا کارمزد را یکبار پرداخت می کنم ؟! مثلا برای ریپل ۲۰ ریپل کسر میشه برای انتقال به والت . ایا ارزهای لیست هم چنین کارمزد های بالایی را دارند یا نه ؟!
درسته هولد خوبه ولی سال 2022 به نظر من (نظر شخصی ) این ارزها به احتمال قوی ارزشی که الان دارن رو شاید نداشته باشن بجز اتریوم - هنوز شما میخوایی 5 ساله نگه داری

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
درسته هولد خوبه ولی سال 2022 به نظر من (نظر شخصی ) این ارزها به احتمال قوی ارزشی که الان دارن رو شاید نداشته باشن بجز اتریوم - هنوز شما میخوایی 5 ساله نگه داری
یعنی ارزش ارزها کمتر میشه ؟
سبدی که کارشناس معرفی کرده برای هولد ده ساله معرفی کرده . ولی من سر در نمیارم رو چه حسابی اینها را برای سبد انتخاب کرده .

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

reef
neo
bal
one
win
chz
btt

btc 20%
eth 10
ada 10
ltc 10
yfi 10
eos 5
dot 5
bnb 5
algo 5
xmr 5
link 5
xtz 5
iost 5

سلام

سبدی که کارشناس محترم گفتند خیلی بهتره اما میتونید این تغییرات رو داشته باشید:

% بیت رو به 40 یا 50% تغییر بدید.

به جای yfi، کوین نئو رو بخرید.

اینکه میخواهید 5 ساله هم نگه دارید خوبه اما باید حواستون باشه که اگر کوینی به اندازه کافی رشد کرد یا یک فاند بدی داشت سریع بفروشید و تبدیل به بیت یا یک کوین بهتر بکنید.

#نظر_شخصی

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
ببینید دوستان تو ارز دیجیتال هم تحلیل مهمه هم باید شانس داشته باشی یعنی شانس هست اما بعضیها شانس رو قبول ندارن
در مورد هولد و ترید قطعا کسی بیشتری سود رو میبره که پول زیادی داشته باشه
شما اگر با 10میلیون ترید کنی و ده درصد سود کنی میشه 1 میلیون تومن
اما اگر بجای 10میلیون یک میلیارد داشته باشی همون ده درصد میشه تو یک ترید میشه صد میلیون تومن و البته هر چی پول بیشتر باشه به همون اندازه که سودت میره بالا امکان ضرر زیاد هم وجود داره

ورود من به ارز دیجیتال با یه مبغلی شروع شد که بر اساس بی تجربگی ضرر زیادی دادم یعنی سود خیلی خوب رو با همون بی تجربگی که به دست آوردم, از دست دادم
الآن زیاد به فکر سود نیستم فقط دارم به تحلیل ها و تجربه های دوستان دقت میکنم و وقت زیادی رو روی مطالب آموزشی میزارم
قطعا منتظر این هستم که اگر خواستم سرمایه زیادی وارد کنم این ضررها تکرار نشه و یا خیلی کمتر بشه

چیزی که من تو این مدت کوتاه تو این بازار به دست آوردم اینه که خرید و فروش شانسی تهش میشه ضرر در عوض صبر خیلی خیلی جواب میده

با اینکه خودم روزی چند ساعت مدام پشت سیستم هستم اما وقتی ارزی میخرم و یهو میاد پایین از پشت سیستم بلند میشم و میرم به بقیه کارام میرسم اما دوماه پیش ضررهای زیادی که دادم سر این بود که بعد از دامپ فکر میکردم دیگه قیمت بالا نیاد و همین باعث شد بفروشم و ضرر زیادی بدم
الآن دارم رو صبرم به شدت کار میکنم و تا اینجا جلوی هیجانم رو حداقل 70 درصد گرفتم

دوتا مطلب هم بگم
یکی اینکه سود کم بهتر از ضرر هست البته برای کسانیکه ترید زیر نیم ساعت و دقیقه ای انجام میدن اینو خیلی دارم تمرین میکنم مثلا ارزی خریدید که داره میره بالا باید یه جا خودتون ترمز رو بکشید وگرنه اگر بخواین به سودهای بالاتر برسید یکدفعه با یک کندل قرمز مواجه میشید!
من تو پامپ دقیقا اونجایی که میدونم بالاتر هم میره اما فروش رو میزنم یعنی به سود کمتر قانع میشم چون خیلی ها تو این مواقع هم سود رو از دست میدن هم میرن تو ضرر و این نکته به نظرم خیلی مهمه

موضوع بعدی اینکه همیشه قیمت به اونجایی که فکرشو نمیکنی نزول پیدا میکنه اونایی که زرنگ هستن تو هر قیمتی وارد نمیشن
ما همیشه فکر میکنیم از سود جا میمونیم در صورتیکه اگر از رالی سعودی جا موندی دیگه سعی کن نخری صبر کن یعنی دیگه پای چارت نشین برو چند ساعت بعد بیا ببین چه قیمتی پایینتری نصیبت میشه

و اینکه ترید واقعا استرس خیلی زیادی داره مخصوصا اونایی که شورت ترید میزنن مثل خودم واقعا تو تایمی که وارد معامله میشی استرس زیادی وارد میشه و این خوب نیست

و در آخر؛
باید سعی کنیم لذت سود بردن زیاد رو با ضرر و منتظر ماندن به سربه سر شدن عوض نکنیم و اون میشه همون صبری که خدمتتون گفتم ;)

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069

reef
neo
bal
one
win
chz
btt

btc 20%
eth 10
ada 10
ltc 10
yfi 10
eos 5
dot 5
bnb 5
algo 5
xmr 5
link 5
xtz 5
iost 5

ببینید این بازار همینجوری که اومده بالا هینجوری هم ممکنه بریزه
و در این صورت همه این ارز ها کف میزنن نسبت به قیمت سقفشون
بنظرم خرید الان در صورتی خوبه که بخوای تو سقفی که قراره بزنن بفروشی و بعد از ریزش مجدد بخری
در این صورت برد میکنی
و اصلا این مورد در نظر نگیر که اگر من دو سال هولد میکردم الان خیلی تو سود بودم ، از ارز های قدیمی که توی 2017 هم بودن خیلیاشون نتونستن به نصف قیمت قبلی شون برسن
و حتی اونایی هم که رسیدن به قیمت خواب سرمایه رسیدن ، چیزی که توی سرمایه گذاری بشدت مهم هست خواب سرمایه هست
شما یه ارز میخری سه سال میره کف سازی میکنه و بعدش صعود داره سه سال شما پولتون خواب بوده تو این سه سال ممکن بود
با ترید روزانه پولتون چند برابر بشه
شما در نظربگیرید کسی که یک بیت کوین به قیمت 19 هزار دلار خریده توی سال 2017 الان توی 2021 میتونه با سه برابر قیمت بفروشه
ولی کسی که حتی بیت ده هزار دلاری خریده الان نزدیک به 6 برابر توی سود هست اون خواب سرمایه ایی که میگم اینجاست
توی بازار نزولی کسی که هولدره قطعا ضرر میکنه
و کسی که ترید میکنه برنده است
اما توی بازار صعودی باید هولد کرد برای سود بیشتر
اینها همه نظر شخصی خودم هست امیدوارم براتون مفیدباشه

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
1- حتما آنتی ویروس نصب کنید
2- اطلاعات ارزها و اکسچنجرهارو روی سیستمی که باهاش ترید می کنید ذخیره نکنید
هکرهای کره شمالی بدجور دست بکار شدن حتی کیف پولهای معروف امکان داره آلوده کنن بنابراین قبل از نصب حتما چک کنید آلوده نباشن

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
مکس ساپلای :100,000,000
قیمت پیش فروش : 4دلار

مشاهده پیوست 1228404
کوینهایی که تو بالانسر میشه باهاش kine خرید رو شبکه اتریوم هستن.
منم تو تراست والت چیزی ندارم , انتقال هم بخوام بدم 20$ فی میخوره !
راهی نیست با فی پایین بخریم ؟

street design

Registered User
لایک‌ها
555
اقا ارزهایی که بر پایه btc خرید و فروش میشن .. آدم کی سود میکنه بالاخره :confused: ..
یعنی در واقع باید دو بار نوسان گرفت ؟
یه بار رو بالا پایین رفتن ارز یه بار رو نوسان بیت ؟
داستانی شده .. همون usdt بی دردسر تره :p

بالا