ببینید دوستان تو ارز دیجیتال هم تحلیل مهمه هم باید شانس داشته باشی یعنی شانس هست اما بعضیها شانس رو قبول ندارن
در مورد هولد و ترید قطعا کسی بیشتری سود رو میبره که پول زیادی داشته باشه
شما اگر با 10میلیون ترید کنی و ده درصد سود کنی میشه 1 میلیون تومن
اما اگر بجای 10میلیون یک میلیارد داشته باشی همون ده درصد میشه تو یک ترید میشه صد میلیون تومن و البته هر چی پول بیشتر باشه به همون اندازه که سودت میره بالا امکان ضرر زیاد هم وجود داره
ورود من به ارز دیجیتال با یه مبغلی شروع شد که بر اساس بی تجربگی ضرر زیادی دادم یعنی سود خیلی خوب رو با همون بی تجربگی که به دست آوردم, از دست دادم
الآن زیاد به فکر سود نیستم فقط دارم به تحلیل ها و تجربه های دوستان دقت میکنم و وقت زیادی رو روی مطالب آموزشی میزارم
قطعا منتظر این هستم که اگر خواستم سرمایه زیادی وارد کنم این ضررها تکرار نشه و یا خیلی کمتر بشه
چیزی که من تو این مدت کوتاه تو این بازار به دست آوردم اینه که خرید و فروش شانسی تهش میشه ضرر در عوض صبر خیلی خیلی جواب میده
با اینکه خودم روزی چند ساعت مدام پشت سیستم هستم اما وقتی ارزی میخرم و یهو میاد پایین از پشت سیستم بلند میشم و میرم به بقیه کارام میرسم اما دوماه پیش ضررهای زیادی که دادم سر این بود که بعد از دامپ فکر میکردم دیگه قیمت بالا نیاد و همین باعث شد بفروشم و ضرر زیادی بدم
الآن دارم رو صبرم به شدت کار میکنم و تا اینجا جلوی هیجانم رو حداقل 70 درصد گرفتم
دوتا مطلب هم بگم
یکی اینکه سود کم بهتر از ضرر هست البته برای کسانیکه ترید زیر نیم ساعت و دقیقه ای انجام میدن اینو خیلی دارم تمرین میکنم مثلا ارزی خریدید که داره میره بالا باید یه جا خودتون ترمز رو بکشید وگرنه اگر بخواین به سودهای بالاتر برسید یکدفعه با یک کندل قرمز مواجه میشید!
من تو پامپ دقیقا اونجایی که میدونم بالاتر هم میره اما فروش رو میزنم یعنی به سود کمتر قانع میشم چون خیلی ها تو این مواقع هم سود رو از دست میدن هم میرن تو ضرر و این نکته به نظرم خیلی مهمه
موضوع بعدی اینکه همیشه قیمت به اونجایی که فکرشو نمیکنی نزول پیدا میکنه اونایی که زرنگ هستن تو هر قیمتی وارد نمیشن
ما همیشه فکر میکنیم از سود جا میمونیم در صورتیکه اگر از رالی سعودی جا موندی دیگه سعی کن نخری صبر کن یعنی دیگه پای چارت نشین برو چند ساعت بعد بیا ببین چه قیمتی پایینتری نصیبت میشه
و اینکه ترید واقعا استرس خیلی زیادی داره مخصوصا اونایی که شورت ترید میزنن مثل خودم واقعا تو تایمی که وارد معامله میشی استرس زیادی وارد میشه و این خوب نیست
و در آخر؛
باید سعی کنیم لذت سود بردن زیاد رو با ضرر و منتظر ماندن به سربه سر شدن عوض نکنیم و اون میشه همون صبری که خدمتتون گفتم