وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
ی برنامه هست ی نفر معرفی کرد برنامه برا برسی ارز.... مخصوصا الارمش میتونی ی ارز انخاب کنی قیمتشو هر ی ساعت بهت میگه شاید بدردتون بخوره
نسخه پولی تردینگ ویو عالی هست!
ی برنامه هست ی نفر معرفی کرد برنامه برا برسی ارز.... مخصوصا الارمش میتونی ی ارز انخاب کنی قیمتشو هر ی ساعت بهت میگه شاید بدردتون بخوره
بذار یکم دیگه بیاد بالا من سودم نمیخوام ازش حداقل سر به سر بدم برهحالا fis دیوث تا دیروز نشسته بود تکون نمیخوردامشاهده پیوست 1228855
داییم یه حرفی داره میگه جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعتهبذار یکم دیگه بیاد بالا من سودم نمیخوام ازش حداقل سر به سر بدم بره
اره ولی این برا رایگان دوستاستنسخه پولی تردینگ ویو عالی هست!
من اون 300دلاری که خریدم رو هنوز دارم میفروشم تموم نمیشه لامصباین CHZ قراره تا کجا بالا بره ؟
حالا اگه ما خریده بودیم با مخ میومد رو زمین
پشمام چه شارپی زد . حالا اگه خرید زده بودم با مخ رفته بود تو زمین .این CHZ قراره تا کجا بالا بره ؟
همیشه رو ارزای بالای ۱ میلیون دلاری ترید کنیددوستان ارزایی که حجم معملاتش بالاست پایدارتره درسته؟ یعنی نهنگی نداره بفروشه با ارز حیلی سقوط کنه؟
آره والا ، من دیروز رو 0.23 میخواستم بگیرم شد 0.27 چون سنگین میخواستم وارد شم گفتم بزار صبر کنم حالا یه کله داره میره بعد میگن ترس از جا ماندن نداشته باشید ، والا من از همشون جا موندم ، سه ماهه میخوام ماشین بخرم نمیتونم . همه چی 10 برابر شده ، پول من تکون نخوردهاین CHZ قراره تا کجا بالا بره ؟
شانس !!!بنظرم صبر در اندازه ای که لازم هستش + شانس
از نظر من زندگی 80درصدش شانس هستش بقیه تلاش و تفکر
اگر از راه درست ترید کردن اگاه نباشیداینکه ترید واقعا استرس خیلی زیادی داره
سلام ممنون میشم منو راهنمایی کنید از تجربتون بگین ممنونسلام
عرض ادب
شانس !!!
هیچ شانسی وجود نداره
صحبت از شانس یعنی نادیده گرفتن زحمت ها و تلاش هایی که یک شخص برای رسیدن به هدف تحمل کرده
ایا واقعا امروز به صورت شانسی خرید میکنید ؟
یا اینکه برای رسیدن به جایگاه امروز ساعت ها زحمت کشیدین ؟
اگر از راه درست ترید کردن اگاه نباشید
تبدیل به سخت ترین و زجراور ترین کار دنیا میشه
$100,000 is next.
مشاهده پیوست 1228911
شما رو نمیدونم اما من CHZ ده دلاری رو دیدم تو این پیام!
فعلا تازه از خواب پا شدم یکم حالم جا بیاد احتمالا یه ریسک میکنم روش.