سلام . قصد دارم مقداری توکن whirl را بخرم . اما چون تو صرافی ها هنوز لیست نشده و باید از تراست والت بخرم و تا حالا این شکلی خرید نکرده بودم و جایی هم آموزش خریدش را پیدا نکردم (یعنی آموزش کامل پیدا نکردم ولی اطلاعاتی از یوتیوب و سایت های دیگه بدست آوردم) . لطفا دوستان راهنمایی کنید آیا این روش خرید من درسته ؟ راستش چون مراحل خریدش یکم پیچیده هست می ترسم پولم نابود بشه
1- مقداری ارز BNB به تراست ولت منتقل می کنیم (البته بعضی جاها گفتن اسمارت چین و من نمی دونم آیا این ها یکی هستند یا فرق می کنند ؟!)
2- در کیف پول تراست والت وارد DApps می شیم و از بخش Exchanges گزینه pancakeswap را باز می کنیم .
3- در صفحه باز شده روی چرخ دنده کلیک می کنیم و درصد Slippage tolerance را روی 3% قرار می دهیم
4- قسمت from را روی bnb قرار می دهیم و مقدار بی ان بی که قصد تبدیل داریم را وارد می کنیم .
5- در قسمت to چون با جستجوی نام whirl توکن قابل پیدا کردن نیست می بایست
6- وارد سایت Bscscan.com شویم و whirl را در نوار جستجو ، سرچ کنیم و از منوی باز شده اولین را انتخاب کنیم .
7- در صفحه باز شده جلوی Contract آدرس را کپی می کنیم و در داخل تراست ولت پیست می کنیم تا لوگو و اسم whirl نمایان شود .
8- مقدار ارز دریافتی whirl باید رند باشد و نباید اعشار داشته باشد !
9- سپس روی swap و بعد روی Accept کلیک می کنیم .
10- پایان .
آیا این مراحل برای خرید ارزهای جدید مورد تایید هست ؟