• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
کراس - ایزوله - آپشن

تو حالت فیوچرز هست
میدونم منتها دوستمون گفت اهرم نزدم تعجب کردم !

نه اسپات فروش زدم با تعیین استاپ لاس . حد ضررم خورد . من فکر می کردم به این میگن لیکوئید :rolleyes:
لیکویید شدن یعنی مثلا شما ده دلار میزاری و اگر بازار برخلاف پوزیشن شما بره 10 دلار شما کم میشه و تا زمانیکه شما پوزیشن رو نبندید این کم شدن همطنور ادامه پیدا میکنه تا اینکه 10 دلار شما صفر بشه

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
npxs order
buy:0.0073119

sell:0.0085
stop limit:0.0067
من وقتی می بینم بعد از خریدم قیمت کمی بالاتر میره استاپ لیمیت را میارم بالاتر تا در صورت افت قیمت هیچ ضرری نکنم :rolleyes:

قیمت الان 0.00745
sell:0.0080
stop limit: 0.0074

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
بعضی مواقع وقتی فیلترشکن قطع میشه آی پی تا چند دقیقه تغییر نمیکنه و سایت های مسدود باز میشن تا آی پی ایران دوباره ست بشه

نه تست کردم با آی پی ایران باز میشه تا حدی برام عجیب بود که با یه سیستم دیگه هم تست کردم و بدون مشکل باز شد !
بهتره جانب احتیاط رو بیشتر رعایت کنیم و حتما kill switch رو روشن کنیم

Last edited:

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
آقا مهرداد ببخشید میشه بپرسم چرا حد ضررتون اینقد پایینه اگر اینقد بریزه که خیلی ضرر میکنین
من وقتی می بینم بعد از خریدم قیمت کمی بالاتر میره استاپ لیمیت را میارم بالاتر تا در صورت افت قیمت هیچ ضرری نکنم :rolleyes:

قیمت الان 0.00745
sell:0.0080
stop limit: 0.0074
حد ضررم را تغییر دادم . گذاشتم بالاتر از نرخ خرید و سریع اردر با حد ضرر جدید بسته شد . چون نوسان داره و احتمال داره قیمت کمی بیاد پایین بعد دوباره بره بالا به تارگت من برسه کمی ریسک لازمه البته مبلغ تریدم پایینه و ضررش زیاد نمیشه .

اردر جدید
npxs buy:0.0074085
sell0.0080
stop limit : 0.0070

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
مرسی از تذکر شما
اگر چیزی مد نظرتون فقط بعنوان پشنهاد معرفی کنید ممنون میشم
به نظرم که بازار پتانسیلش بیشتر از این حرفاست اگر ریزش باشه حتی مدت زیاد باز برمیگرده

دوست عزیز

پیشنهاد من اینه که ما اول باید تکلیفمون با خودمون مشخص باشه، تریدر هستیم، سرمایه گذار هستیم و یا...

اما اگر منظور شما سرمایه گذاری هست باید سبد تشکیل بدید اصلا و ابدا مشخص نیست که بر فرض مثال 4 سال دیگه چه بلایی سر بیت یا کوین های دیگه بیاد، 70-80% سرمایه شما به نظر من باید روی 5 تا تاپ کوین باشه و 20% هم با ریسک بالاتر پخش کنید روی کوین هایی که احساس میکنید پتانسیل رشد دارن.

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
امیدوارم که اینطور نباشه، اما به نظرم بلایی که توی بورس سر اکثر ایرانی ها آمد، در کریپتو هم اتفاق خواهد افتاد، مخصوصا 80% از دوستان و عزیزان این تاپیک.

بازار ریزشی بشه اصلا فرصت این رو نخواهید داشت که فکر کنید، پس پیشنهاد میکنم به جای این نقل و نبات ها یک سبد درست و درمون تشکیل بدید که حتی اگر بازار 90% هم ریزش کرد مطمئن باشید یه روزی برمیگرده.
خیلی ممنون از هشدار بجاتون. اتفاقآ منم به این مسئله خیلی فکر کردم و از اونجایی که تازه واردم نمیدونم چطوری باید هرلحظه برای همچین چیزی آماده باشم
رعایت کردن حدضرر برای جلوگیری از این واقعه کافیه؟ اگر نه میشه یکم راهنمایی کنین ممنون میشم
offre_fleur.gif

فعلا دارم ترد روزانه میکنم و سعی دارم وقتی ریزش بزرگی اتفاق افتاد بیرون باشم و خرید کنم

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
خیلی ممنون از هشدار بجاتون. اتفاقآ منم به این مسئله خیلی فکر کردم و از اونجایی که تازه واردم نمیدونم چطوری باید هرلحظه برای همچین چیزی آماده باشم
رعایت کردن حدضرر برای جلوگیری از این واقعه کافیه؟ اگر نه میشه یکم راهنمایی کنین ممنون میشم
offre_fleur.gif

فعلا دارم ترد روزانه میکنم و سعی دارم وقتی ریزش بزرگی اتفاق افتاد بیرون باشم و خرید کنم
به نظرم برای تریدها ضرری نداره بیشتر برای هولدرها خطرناکه

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
تو سه روز تقریبا 30 درصد :دی عجب قدم خیری دارم
3-gif.1222544
:دی

پ.ن : قدم خیر ما در خدمت شما :دی موجودی والت شما در جیب ما :دی
دمت گرم
من با یکمی سود فروختم همرو، دوباره دیدم این لعنتی داره C&H تشکیل میده روی 3.8 خریدم دوباره روی 4.12 فروختم.
امیدوارم که اینطور نباشه، اما به نظرم بلایی که توی بورس سر اکثر ایرانی ها آمد، در کریپتو هم اتفاق خواهد افتاد، مخصوصا 80% از دوستان و عزیزان این تاپیک.

بازار ریزشی بشه اصلا فرصت این رو نخواهید داشت که فکر کنید، پس پیشنهاد میکنم به جای این نقل و نبات ها یک سبد درست و درمون تشکیل بدید که حتی اگر بازار 90% هم ریزش کرد مطمئن باشید یه روزی برمیگرده.
جوش نزن حاجی اینجا اکثرا از ریزش ها استقبال میکنن
4.gif

بعد هم به نظر من امسال یک ذره (نه زیاد) شرایطش با دوره های گذشته متفاوته.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
offre_fleur.gif
کسی که ترید میکنه روزانه و هفتگی میکنه که زیاد براش مهم نیست بیتکوین رسید به 10 هزار یا 100 هزار
ولی برای سرمایه گذارهای بلند مدت قابل پیشبینی نیست , مثلا شما حدضررت رو میزاری 20% و وقتی به این حد رسیدی خروج میزنی ولی یهو می بینی که بازار جهش میکنه
اونوقت چیزی که داشتی رو باید گرون تر بخری !
مثل اولین سری که بیت کوین 40K رو تاچ کرد و یهو برگشت تا 33K , و دوباره رفت 42k رو زد

Captive

لایک‌ها
16,664
offre_fleur.gif

من هدفم این نبود که بگم من چیزی رو بلدم که بقیه بلد نیستن یا کلاس آموزشی بذارم، فقط هشدار دادم چون دیدم واقعا همون داستان نقل و نبات داره شکل میگیره تو گروه و بعضا اطلاعات غلط هم رد و بدل میشه.

برای آموزش میتونید از سایت ارز دیجیتال استفاده کنید، برای دیدن تحلیل ها میتونید از تریدینگ ویو استفاده کنید، برای دیدن آخرین اخبار و واکنش سریع هم توئیتر .

Captive

لایک‌ها
16,664
جوش نزن حاجی اینجا اکثرا از ریزش ها استقبال میکنن
4.gif

حاجی که خودتی ;)

از اصلاح شاید استقبال بشه ولی از ریزشی که 90 تا 95% سرمایت بپره و شاید هیچوقت هم برنگرده کسی استقبال نمیکنه.

بعد هم به نظر من امسال یک ذره (نه زیاد) شرایطش با دوره های گذشته متفاوته.

تفاوت داشتن مارکت امسال دلیل بر بی پروا ترید کردن نیست.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
فقط هشدار دادم چون دیدم واقعا همون داستان نقل و نبات داره شکل میگیره تو گروه و بعضا اطلاعات غلط هم رد و بدل میشه.
داستان نقل و نبات در هر زمینه همیشه و بود و هست و خواهد بود

دلار بامپ میشه یه عده هجوم میبرن برای خرید دلار
طلا بامپ میشه یه عده هجوم میبرن برای خرید طلا
سکه بامپ میشه یه عده هجوم میبرن برای خرید سکه
زمین بامپ میشه یه عده هجوم میبرن برای خرید زمین
ملک بامپ میشه یه عده هجوم میبرن برای خرید ملک
سهام بامپ میشه یه عده هجوم میبرن برای خرید سهام
و ......

و این چرخه تا ابد ادامه داره

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
من هدفم این نبود که بگم من چیزی رو بلدم که بقیه بلد نیستن یا کلاس آموزشی بذارم، فقط هشدار دادم چون دیدم واقعا همون داستان نقل و نبات داره شکل میگیره تو گروه و بعضا اطلاعات غلط هم رد و بدل میشه.

برای آموزش میتونید از سایت ارز دیجیتال استفاده کنید، برای دیدن تحلیل ها میتونید از تریدینگ ویو استفاده کنید، برای دیدن آخرین اخبار و واکنش سریع هم توئیتر .
نه جناب بنده قصد جسارت نداشتم چون تازه واردم دارم از تجربیات دوستان استفاده میکنم
اتفاقآ خیلیم خوشحال شدم هشدار دادین که در ادامه اش از شما و دوستان چیزی جدید یادگرفتم

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه تو کوینکس مقداری 100 دلار بیتکوین داشتم ولی الان نمیتونم بفروشم چرا

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه تو کوینکس مقداری 100 دلار بیتکوین داشتم ولی الان نمیتونم بفروشم چرا
1616240027824.png

همرو تو یک پست بفرست مرسی.

بالا