میدونم منتها دوستمون گفت اهرم نزدم تعجب کردم !کراس - ایزوله - آپشن
تو حالت فیوچرز هست
لیکویید شدن یعنی مثلا شما ده دلار میزاری و اگر بازار برخلاف پوزیشن شما بره 10 دلار شما کم میشه و تا زمانیکه شما پوزیشن رو نبندید این کم شدن همطنور ادامه پیدا میکنه تا اینکه 10 دلار شما صفر بشهنه اسپات فروش زدم با تعیین استاپ لاس . حد ضررم خورد . من فکر می کردم به این میگن لیکوئید
من وقتی می بینم بعد از خریدم قیمت کمی بالاتر میره استاپ لیمیت را میارم بالاتر تا در صورت افت قیمت هیچ ضرری نکنمnpxs order
buy:0.0073119
sell:0.0085
stop limit:0.0067
آقا مهرداد ببخشید میشه بپرسم چرا حد ضررتون اینقد پایینه اگر اینقد بریزه که خیلی ضرر میکنینnpxs order
buy:0.0073119
sell:0.0085
stop limit:0.0067
بعضی مواقع وقتی فیلترشکن قطع میشه آی پی تا چند دقیقه تغییر نمیکنه و سایت های مسدود باز میشن تا آی پی ایران دوباره ست بشه
آقا مهرداد ببخشید میشه بپرسم چرا حد ضررتون اینقد پایینه اگر اینقد بریزه که خیلی ضرر میکنین
حد ضررم را تغییر دادم . گذاشتم بالاتر از نرخ خرید و سریع اردر با حد ضرر جدید بسته شد . چون نوسان داره و احتمال داره قیمت کمی بیاد پایین بعد دوباره بره بالا به تارگت من برسه کمی ریسک لازمه البته مبلغ تریدم پایینه و ضررش زیاد نمیشه .من وقتی می بینم بعد از خریدم قیمت کمی بالاتر میره استاپ لیمیت را میارم بالاتر تا در صورت افت قیمت هیچ ضرری نکنم
قیمت الان 0.00745
sell:0.0080
stop limit: 0.0074
مرسی از تذکر شما
اگر چیزی مد نظرتون فقط بعنوان پشنهاد معرفی کنید ممنون میشم
به نظرم که بازار پتانسیلش بیشتر از این حرفاست اگر ریزش باشه حتی مدت زیاد باز برمیگرده
خیلی ممنون از هشدار بجاتون. اتفاقآ منم به این مسئله خیلی فکر کردم و از اونجایی که تازه واردم نمیدونم چطوری باید هرلحظه برای همچین چیزی آماده باشمامیدوارم که اینطور نباشه، اما به نظرم بلایی که توی بورس سر اکثر ایرانی ها آمد، در کریپتو هم اتفاق خواهد افتاد، مخصوصا 80% از دوستان و عزیزان این تاپیک.
بازار ریزشی بشه اصلا فرصت این رو نخواهید داشت که فکر کنید، پس پیشنهاد میکنم به جای این نقل و نبات ها یک سبد درست و درمون تشکیل بدید که حتی اگر بازار 90% هم ریزش کرد مطمئن باشید یه روزی برمیگرده.
به نظرم برای تریدها ضرری نداره بیشتر برای هولدرها خطرناکهخیلی ممنون از هشدار بجاتون. اتفاقآ منم به این مسئله خیلی فکر کردم و از اونجایی که تازه واردم نمیدونم چطوری باید هرلحظه برای همچین چیزی آماده باشم
رعایت کردن حدضرر برای جلوگیری از این واقعه کافیه؟ اگر نه میشه یکم راهنمایی کنین ممنون میشم
فعلا دارم ترد روزانه میکنم و سعی دارم وقتی ریزش بزرگی اتفاق افتاد بیرون باشم و خرید کنم
دمت گرمتو سه روز تقریبا 30 درصد :دی عجب قدم خیری دارم:دی
پ.ن : قدم خیر ما در خدمت شما :دی موجودی والت شما در جیب ما :دی
جوش نزن حاجی اینجا اکثرا از ریزش ها استقبال میکننامیدوارم که اینطور نباشه، اما به نظرم بلایی که توی بورس سر اکثر ایرانی ها آمد، در کریپتو هم اتفاق خواهد افتاد، مخصوصا 80% از دوستان و عزیزان این تاپیک.
بازار ریزشی بشه اصلا فرصت این رو نخواهید داشت که فکر کنید، پس پیشنهاد میکنم به جای این نقل و نبات ها یک سبد درست و درمون تشکیل بدید که حتی اگر بازار 90% هم ریزش کرد مطمئن باشید یه روزی برمیگرده.
کسی که ترید میکنه روزانه و هفتگی میکنه که زیاد براش مهم نیست بیتکوین رسید به 10 هزار یا 100 هزاررعایت کردن حدضرر برای جلوگیری از این واقعه کافیه؟ اگر نه میشه یکم راهنمایی کنین ممنون میشم
خیلی ممنون از هشدار بجاتون. اتفاقآ منم به این مسئله خیلی فکر کردم و از اونجایی که تازه واردم نمیدونم چطوری باید هرلحظه برای همچین چیزی آماده باشم
رعایت کردن حدضرر برای جلوگیری از این واقعه کافیه؟ اگر نه میشه یکم راهنمایی کنین ممنون میشم
فعلا دارم ترد روزانه میکنم و سعی دارم وقتی ریزش بزرگی اتفاق افتاد بیرون باشم و خرید کنم
جوش نزن حاجی اینجا اکثرا از ریزش ها استقبال میکنن
بعد هم به نظر من امسال یک ذره (نه زیاد) شرایطش با دوره های گذشته متفاوته.
داستان نقل و نبات در هر زمینه همیشه و بود و هست و خواهد بودفقط هشدار دادم چون دیدم واقعا همون داستان نقل و نبات داره شکل میگیره تو گروه و بعضا اطلاعات غلط هم رد و بدل میشه.
نه جناب بنده قصد جسارت نداشتم چون تازه واردم دارم از تجربیات دوستان استفاده میکنممن هدفم این نبود که بگم من چیزی رو بلدم که بقیه بلد نیستن یا کلاس آموزشی بذارم، فقط هشدار دادم چون دیدم واقعا همون داستان نقل و نبات داره شکل میگیره تو گروه و بعضا اطلاعات غلط هم رد و بدل میشه.
برای آموزش میتونید از سایت ارز دیجیتال استفاده کنید، برای دیدن تحلیل ها میتونید از تریدینگ ویو استفاده کنید، برای دیدن آخرین اخبار و واکنش سریع هم توئیتر .
از هرکدوم یکی داده جواد جون البته قابلتو ندارهاگه A اضافه داشتی برای من بفرست
16691859
باشه نمیدونی مشکل چیه؟