COS قراره نصف توکن هاش رو بسوزونه
یعنی چی همچین چیزی نه دیده بودم نه شنیده بودم رو چه حسابی همچین شدهظاهرا 1 به 10 شده , یعنی کسی که یکی داشته , الان شده 10 تا
BTCST to Implement Results of STP-4, 1:10 Redenomination the Week of March 15
Dear BTCST Community,btcst.medium.com
رو حساب تصمیم توسعه دهنده هاشیعنی چی همچین چیزی نه دیده بودم نه شنیده بودم رو چه حسابی همچین شده
سلام ب نظر من وقت تلف کردنه چون ارز دیجیتال غیر قابل ردگیریهسلام . من برای انتقال ارز به صرافی بایننس مستقیما از صرافی ایرانی انتقال نمی دم و از صرافی ایرانی به کوینکس و بعد به بایننس منتقل می کنم . آیا اینکار لازمه یا نه ؟
لازم نیست به یک دلیل واضح , چون ما شبکه بلاکچین ایرانی نداریم ! که بخوایم فرض کنیم چون از شبکه ایرانی واریز شده امکان مسدود شدن دارهسلام . من برای انتقال ارز به صرافی بایننس مستقیما از صرافی ایرانی انتقال نمی دم و از صرافی ایرانی به کوینکس و بعد به بایننس منتقل می کنم . آیا اینکار لازمه یا نه ؟
وسواس الکی داری گرامیسلام . من برای انتقال ارز به صرافی بایننس مستقیما از صرافی ایرانی انتقال نمی دم و از صرافی ایرانی به کوینکس و بعد به بایننس منتقل می کنم . آیا اینکار لازمه یا نه ؟
خوب داره میره بالاCOS قراره نصف توکن هاش رو بسوزونه
bttو npxs و hot و ankr هر چی ضرر تو بورس داشتم رو برام جبران کردنbtt هم سقف تاریخی شو زد ..
50 خوبه ب نظرمChz برای خرید تو قیمت 0.55. خوبه یا نه ؟