• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

septemer

Registered User
لایک‌ها
368

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
سلام . از دیروز دارم سعی می کنم نوسانگیری را یاد بگیرم . روی سرتیک سود کردم ولی بین بیت تورنت و کاردانو روی کاردانو اردر گذاشتم ولی لیکوئید شدم . البته با استاپ لاس خیلی کم.

بیت تورنت دیشب که دیدمش روی ۵۵ بود و رفتم که اردر نوسان بزارم اما چون سابقه ش را دیده بودم بعد از سقف زدن ریزش اساسی میکنه بیخیالش شدم و منتظر اصلاح موندم اما دیشب ۱۰۰ تومان را هم زده بود :rolleyes:

در مورد بیت تورنت هیچ نظری ندارم و نمیدونم کفش الان کجاست اگه کسی میدونه اعلام کنه ؟

اما کاردانو را خیلی وقته زیر نظر دارم کف حمایتی قوی روی نزدیک یک دلار داره . من به شخصه اگه بیاد بین ۱ تا ۱.۱۰ وارد میشم و از سود دهیش ۹۹ درصد اطمینان دارم

متاسفانه یا خوشبختانه تعداد ارزها زیاده و نمیشه همه را با هم تحت نظر داشت . اما اگه دوستان ارزهایی که رفتارشون را می دونند اینجا اعلام کنند با کمک هم می تونیم بیشترین سود را از این بازار بگیرم :)

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
عاغا من کوینای جدیدو میبوسم میزارم کنار از وقتی سرگرم جدیدا شدم هیچ سودی نداشتم
و کوینایی که میخواستموشون اصلا نگاشونم نمیکردم 20-30 درصد رشد کردن مثل HOT.CHZ.STMX رو یه موقعیت خوب به همینه ورود کنم بهتره ظاهرآ

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
امروز یه مقدار SXP حوالی 0.000054 (3 دلار) خریدم باشد رستگار گردیم
ایول بلکه قدم خیر شما باعث بشه بیاد بالا ردش کنیم بره اینم الان اصلا امید ندارم بهش دیگه.

تو سه روز تقریبا 30 درصد :دی عجب قدم خیری دارم
3-gif.1222544
:دی

پ.ن : قدم خیر ما در خدمت شما :دی موجودی والت شما در جیب ما :دی

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام . از دیروز دارم سعی می کنم نوسانگیری را یاد بگیرم . روی سرتیک سود کردم ولی بین بیت تورنت و کاردانو روی کاردانو اردر گذاشتم ولی لیکوئید شدم .
شما که قصد یادگیری رو دارید چرا اهرم میزنید !؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
امیدوارم که اینطور نباشه، اما به نظرم بلایی که توی بورس سر اکثر ایرانی ها آمد، در کریپتو هم اتفاق خواهد افتاد، مخصوصا 80% از دوستان و عزیزان این تاپیک.

بازار ریزشی بشه اصلا فرصت این رو نخواهید داشت که فکر کنید، پس پیشنهاد میکنم به جای این نقل و نبات ها یک سبد درست و درمون تشکیل بدید که حتی اگر بازار 90% هم ریزش کرد مطمئن باشید یه روزی برمیگرده.

Try

Registered User
لایک‌ها
466
امیدوارم که اینطور نباشه، اما به نظرم بلایی که توی بورس سر اکثر ایرانی ها آمد، در کریپتو هم اتفاق خواهد افتاد، مخصوصا 80% از دوستان و عزیزان این تاپیک.

بازار ریزشی بشه اصلا فرصت این رو نخواهید داشت که فکر کنید، پس پیشنهاد میکنم به جای این نقل و نبات ها یک سبد درست و درمون تشکیل بدید که حتی اگر بازار 90% هم ریزش کرد مطمئن باشید یه روزی برمیگرده.
مرسی از تذکر شما
اگر چیزی مد نظرتون فقط بعنوان پشنهاد معرفی کنید ممنون میشم
به نظرم که بازار پتانسیلش بیشتر از این حرفاست اگر ریزش باشه حتی مدت زیاد باز برمیگرده

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
مرسی از تذکر شما
اگر چیزی مد نظرتون فقط بعنوان پشنهاد معرفی کنید ممنون میشم
تنها گزینه های معتبر این بازار بیتکوین و اتریم هست

به نظرم که بازار پتانسیلش بیشتر از این حرفاست اگر ریزش باشه حتی مدت زیاد باز برمیگرده
آخرین بار که بازار ریزشی شد 3 سال و نیم طول کشید تا برگرده

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
سلام . از دیروز دارم سعی می کنم نوسانگیری را یاد بگیرم . روی سرتیک سود کردم ولی بین بیت تورنت و کاردانو روی کاردانو اردر گذاشتم ولی لیکوئید شدم . البته با استاپ لاس خیلی کم.

بیت تورنت دیشب که دیدمش روی ۵۵ بود و رفتم که اردر نوسان بزارم اما چون سابقه ش را دیده بودم بعد از سقف زدن ریزش اساسی میکنه بیخیالش شدم و منتظر اصلاح موندم اما دیشب ۱۰۰ تومان را هم زده بود :rolleyes:

در مورد بیت تورنت هیچ نظری ندارم و نمیدونم کفش الان کجاست اگه کسی میدونه اعلام کنه ؟

اما کاردانو را خیلی وقته زیر نظر دارم کف حمایتی قوی روی نزدیک یک دلار داره . من به شخصه اگه بیاد بین ۱ تا ۱.۱۰ وارد میشم و از سود دهیش ۹۹ درصد اطمینان دارم

متاسفانه یا خوشبختانه تعداد ارزها زیاده و نمیشه همه را با هم تحت نظر داشت . اما اگه دوستان ارزهایی که رفتارشون را می دونند اینجا اعلام کنند با کمک هم می تونیم بیشترین سود را از این بازار بگیرم :)
ممنون بابت کاردانو اره اگه دوستان کمک کنن خیلی خوب میشه چن ارزو نوسان بگیریم
بیت تورنت چن روز پیش حمایتش 29تا33 بود از این تا 40 میرفت بگشت میخورد ولی الان معلوم نیست

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
دوستان مراقب باشید از قرار معلوم بایننس رفع فیلتر شده ! الان با چند تا آی پی تست کردم بدون وی پـی ان باز میشه !

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان مراقب باشید از قرار معلوم بایننس رفع فیلتر شده ! الان با چند تا آی پی تست کردم بدون وی پـی ان باز میشه !

برای من کماکان بدون وی پی ان باز نمیشه.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اهرم نگذاشتم ضررم یک دلار هم نشد
روی کاردانو اردر گذاشتم ولی لیکوئید شدم . البته با استاپ لاس خیلی کم.
مگه نگفتید لیکویید شدید ؟
یا فیوچرز زدید یا کراس
ترید عادی که لیکویید شدن نداره

بعضی مواقع وقتی فیلترشکن قطع میشه آی پی تا چند دقیقه تغییر نمیکنه و سایت های مسدود باز میشن تا آی پی ایران دوباره ست بشه

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
مگه نگفتید لیکویید شدید ؟
یا فیوچرز زدید یا کراس
ترید عادی که لیکویید شدن نداره
نه اسپات فروش زدم با تعیین استاپ لاس . حد ضررم خورد . من فکر می کردم به این میگن لیکوئید :rolleyes:

بالا