من یه مقدار بیتکوین برای نوسان گیری روزانه رو کف 53 خریدم , احتمال هم میدم یه سر به 55 بزنه ,
به نظرتون رو 55 رد کنم یا نگه دارم به 58 رسید بفروشم
Last edited:
یه مقدار توکن از ایردراپ گرفتم میخوام بفروشم فقط تو Latoken لیست شدهچه لزومی داره با این صرافی های ناشناس کار کنی با وجود بایننس و کوینکس ؟
خطر هک شدن و اسکم بودن و ...
سختته تشخیصشمن یه مقدار بیتکوین برای نوسان گیری روزانه رو کف 53 خریدم , احتمال هم میدم یه سر به 55 بزنه ,
صرافی چینیه؟این طوری باشه باینانس و کوینکس چیمیشن؟یکی از بزرگترین صرافی های رمزارز یعنی Okex با توجه به قوانین جدید تصویب شده توسط دولت تصمیم به تعطیلی گرفته است.
این صرافی اعلام کرده است تا تاریخ ۷ آپریل زمان دارید موجودی های خود را منتقل کنید.
دو پیام بالاتر لینک خبر بودصرافی چینیه؟این طوری باشه باینانس و کوینکس چیمیشن؟
این برای قسمت کره ای هستش خود okex اصلی پابرجا هستش گویاOkex به خاطر قوانین سفت و سخت وضع شده در خصوص رمز ارزها تعطیل میشود
OKEx Korea crypto exchange to shut down as new reporting laws take effect
The South Korean branch of global cryptocurrency exchange OKEx is shutting down operations next month.cointelegraph.com
بخش کرهایش تعطیل میشهصرافی چینیه؟این طوری باشه باینانس و کوینکس چیمیشن؟
بایننس هم مال چین هست ولی بخاطر قوانین کریپتو در چین به مالت منتقل شدو بایننس مالت هستش
بایننس هم مال چین هست ولی بخاطر قوانین کریپتو در چین به مالت منتقل شد
Binance was founded by Changpeng Zhao, a developer who had previously created high frequency trading software. Binance was initially based in China, but later moved out of China due to China's increasing regulation of cryptocurrency
تو ده روز +100درصد سود داد، من همون موقع با 20 درصد فروختمش.من یکمی STORJ خریدم