وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
insufficient smart chain (bnb) to cover network fee
این ارور چیه؟ تو تراست والت میخوام تبدیل کنم اینو میده نمیشه
موجودی نداری بابت کارمزد
insufficient smart chain (bnb) to cover network fee
این ارور چیه؟ تو تراست والت میخوام تبدیل کنم اینو میده نمیشه
اندازه اون کارمزدم کم میکنم ولی بازم نمیشهموجودی نداری بابت کارمزد
نیازی به لاگین نیست , گزینه "مرا بخاطر بسپار" رو تیک بزن تا وقتی کش مرورگر رو پاک نکنی لاگین میمونه , من الان بیشتر از یکسال هست که لاگین نکردمگروه تلگرام بهتره چون دسترسی راحت تره توی انجمن نمیشه همش لاگین کرد
مثلا گفتگوها اینجا باشه ولی سیگنالی خریدی فروشی باشه اونجا گفته بشه سریع اقدام کنیم
چه نیازی به بایننس وریفای داری ؟ یعنی روزانه بیشتر از 2 بیتکوین برداشت داری ؟کسی اکانت بایننس وریفای شده داره؟ اگر داره میشه بگه از چه راهی وریفای کرده که مطمعن باشه؟
در تراست ولت کارمزد از BNB و یا BNB BSC کم میشه و اگر از این دو موجودی نداشته باشی انتقال انجام نمیشهاندازه اون کارمزدم کم میکنم ولی بازم نمیشه
چه شانسی رو سقف رد کردم , بعدش افتاد !نخواستم طمع کنم و خرید صبح بیتکوین رو 55700 رد کردم
مرسینیازی به لاگین نیست , گزینه "مرا بخاطر بسپار" رو تیک بزن تا وقتی کش مرورگر رو پاک نکنی لاگین میمونه , من الان بیشتر از یکسال هست که لاگین نکردم
چه نیازی به بایننس وریفای داری ؟ یعنی روزانه بیشتر از 2 بیتکوین برداشت داری ؟
در تراست ولت کارمزد از BNB و یا BNB BSC کم میشه و اگر از این دو موجودی نداشته باشی انتقال انجام نمیشه
چه شانسی رو سقف رد کردم , بعدش افتاد !
مرسی
مگه نباید حتما وریفای کرد؟ تفاوت اکانت وریفای شده با نشده فقط تو همین سقف برداشته یا امکانات دیگه هم هست؟
مرسی پس لازم نیستبدون وریفای میتونی در روز 2 تا بیتکوین خارج کنی
تفاوت وریفای در سقف برداشت و بعضی امکانات مثل شرکت در پیشفروش ها هستش و فک کنم بعضی امکانات ترید مثل فیوچر و مارجین
نه اصلا ضروری نیستشمرسی پس لازم نیست
توی این پکیجا چقدر دروغ میگن میگه حتما باید وریفای کنی
اون پکیج فروش خودش اگه چیزی حالیش بود که پکیج فروشی نمیکردمرسی پس لازم نیست
توی این پکیجا چقدر دروغ میگن میگه حتما باید وریفای کنی
مرسینه اصلا ضروری نیستش
اره خیلی از چیزایی که میگن همرو خودمون بلدیم یا توی نت هست پکیج خریدن پول دور ریختنهاون پکیج فروش خودش اگه چیزی حالیش بود که پکیج فروشی نمیکرد
فک میکنم امکانش هستمرسی
بعد یک سوال اگر حسابو وریفای کردیم اینایی که انجام میدن برامون وریفای کنن امکانش هست بعد از یک مدت بیاد و با همون مدارک حسابو پس بگیره؟
اگر گوگل رو هم ریست نتونه کنه میتونه با پشتیبانی بایننس تماس بگیره بگه این مدارک من حسابمو برام بدین؟فک میکنم امکانش هست
شما بعد خرید اکانت گوگل فاکتور رو عوض میکنی ولی اونم میشه ریست کردش
اگر طرفی که ازش اکانت خریدید به اون صاحب اصلی اکانت دسترسی داشته باشه میتونه
اگر گوگل رو هم ریست نتونه کنه میتونه با پشتیبانی بایننس تماس بگیره بگه این مدارک من حسابمو برام بدین؟
چون در اصل صاحب اصلی اکانت همونیه که مدارکشو دادیم برای وریفای
اره مارجین رو چک کردم نمیخواد ولی فیوچر میخوادمعاملات مارجین تو بایننس نیاز به وریفای نداره
فیوچر مطمین نیستم ولی فکر نکنم
احراز هویت برای سقف برداشت و پیش فروش برخی توکن ها هست فکر کنم
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
یه سریا هم هستن میگن احراز هویت با تصویر خودت اگر با تصویر خودمون باشه فکر نکنم بتونن این کارو کنناحتمالش هست ولی کمه