فرانسهمرسی
شما با ip کدوم کشور میرین؟ کجا میتونم ببینم با کدوم کشورها مشکل داره؟ من الان با ip آلمان میرم ولی سرچ کردم مثل اینکه میگن با ip آلمان حتما باید وریفای کنی
فنلاند
رومانی
هلند
لهستان
فرانسهمرسی
شما با ip کدوم کشور میرین؟ کجا میتونم ببینم با کدوم کشورها مشکل داره؟ من الان با ip آلمان میرم ولی سرچ کردم مثل اینکه میگن با ip آلمان حتما باید وریفای کنی
من با آلمان میرم شماره تلفن ایران هم دادم تا الان مشکلی نبودهمرسی
من چندتا trx از نوبیتکس انتقال دادم تراستمیشه , فقط توجه کن در تراست ولت روی هر شبکه ای کوین داری باید BNB همون شبکه رو بفرستی تراست ولت
خب TRX شبکه خودش رو داره , منظورم در اون پست کوین های شبکه بایننس بود که کارمزد رو از BNB کسر میکنهمن چندتا trx از نوبیتکس انتقال دادم تراست
ترون هارو بعنوان کارمزد کم میکنه
هرچقدر که کمپانی های معروف و بانکها و میلیاردها به بیتکوین ورود میکنن من بجای خوشحال شدن بیشتر احساس نا امنی میکنم !
دوستان جایی میشناسید بشه اکانت پرو تریدینگ ویو یکساله رو ارزونتر از سایتش خرید؟ توی سایتش مثل اینکه پرداخت با کریپتو هم داره کسی تست کرده اوکی هست؟
چه فرقی با اکانت رایگانش داره ؟
چندتا اندیکاتور میتونی بندازیچه فرقی با اکانت رایگانش داره ؟
گوگل سرچ کن چندتا سایت هستنددوستان جایی میشناسید بشه اکانت پرو تریدینگ ویو یکساله رو ارزونتر از سایتش خرید؟ توی سایتش مثل اینکه پرداخت با کریپتو هم داره کسی تست کرده اوکی هست؟
سلام
انتظار دارم در این محدوده بازار رنج در پیش داشته باشیم
فاکتور حجم و زمان دو رکن اساسی در پوزیشن گیری خواهد بود
سلامسلام
منتظر وارد شدن به محدوده prz
اشتراکی میفروشن ماهانه ۷ دلار،دوستان جایی میشناسید بشه اکانت پرو تریدینگ ویو یکساله رو ارزونتر از سایتش خرید؟ توی سایتش مثل اینکه پرداخت با کریپتو هم داره کسی تست کرده اوکی هست؟
با شماره ایران؟من با آلمان میرم شماره تلفن ایران هم دادم تا الان مشکلی نبوده
اگه بیاد رو 52 خرید میزنم چون اون موقع مشخصه میره زیر 50فکر میکنم یه چند ساعتی رو روی همین ساپورت درجا بزنیم تا خط مومنتوم بیاد پایین و بعد مجدد بریم برای صعود