هند ممنوعیت ارز دیجیتال برای کمپانی های بزرگش رو برداشت خیلی میتونه خبر خوبی باشه
اما از فرصت استفاده کردم خیلی ریلکس رفتم سبزی کاشتم
مطمئنی اجباری هستش؟ اون ارور دیگه نمیره تا استارت رو نزنی؟ چون من خبر جدیدی دراینباره ندیدم، چند نفر هم قبلا گفته بودن اجباری نیست.بایننس ظاهرا تو المان شرکت با مسئولیت محدود ثبت کرده
و کاربران المان مجبور به احراز هویت میکند
---
اکانت موبایلم که ساب اکانت نبود و ایپی المان داشته رو محدود کرده و احراز هویت اجباری میخواد
قبلا مشکلی نبود این اکانت دو ساله هستش ، برای موبایل..مطمئنی اجباری هستش؟ اون ارور دیگه نمیره تا استارت رو نزنی؟ چون من خبر جدیدی دراینباره ندیدم، چند نفر هم قبلا گفته بودن اجباری نیست.
قبلا مشکلی نبود این اکانت دو ساله هستش ، برای موبایل..
فقط صفحه استارت کارمیکنه
و کار دیگه ای نمیشه کرد
قبلا مشکلی نبود این اکانت دو ساله هستش ، برای موبایل..
فقط صفحه استارت کارمیکنه
و کار دیگه ای نمیشه کرد
Bimit Deutschland GmbH & Co. KG, Hanover, Germany
Bimit Deutschland GmbH & Co. KG, Hanover, Germany, District Court of Hanover HRA 205838: Network, Financial informationwww.northdata.com
بایننس ظاهرا تو المان شرکت با مسئولیت محدود ثبت کرده
---
اکانت موبایلم که ساب اکانت نبود و ایپی المان داشته رو محدود کرده و احراز هویت اجباری میخواد
بایننس ظاهرا تو المان شرکت با مسئولیت محدود ثبت کرده
---
یک 24ساعت بگذره با ایپی دیگه وارد شممیخوای چیکار کنی؟
اون لینکی که دادم دیدی؟ مثل اینکه گفته بودن میشه برداشت بزنی.یک 24ساعت بگذره با ایپی دیگه وارد شم
گرچه این پیغام میده با ایپی المان ساخته شده اکانت
دوستان میاینر می ارزه بگیریم با برق رایگان؟
اره دیدم .. تست میکنم مجدد . وقتی یک چند باری تلاش کردم صفحه کلا لینکهاش غیر فعال میشه و فقط میشه شروع احراز هویت بزنیاون لینکی که دادم دیدی؟ مثل اینکه گفته بودن میشه برداشت بزنی.