منم حدودا دو هفته پیش همین کارو کردم . از آی پی یه کشور اروپایی دیگه استفاده کردم و دیگه با آی پی آلمان اصلا لاگین نکردم.یک 24ساعت بگذره با ایپی دیگه وارد شم
یکی دوتا تحلیل دیدم احتمال داره بره تا 55-56 و برگرده سمت 43بیت هم داره ریکاوری میشه به سلامتی، کم کم میریم به سمت 60 دوباره...
من چندتاشونو با تراست والت خریدم..اگه بیان تو صرافی عالی میشه..ارز های جدیدی که پیش فروش میشن نمیاد ?
چی خریدید ؟من چندتاشونو با تراست والت خریدم..اگه بیان تو صرافی عالی میشه..
safemoon و safestar و hoglچی خریدید ؟
با تراست ولت خریدید یعنی از طریق pancakeswap گرفتید ؟safemoon و safestar و hogl
با bnb تبدیل کردین؟safemoon و safestar و hogl
بله از طریق تراست والت و pancakeswap...با تراست ولت خریدید یعنی از طریق pancakeswap گرفتید ؟
معیار خاصی برای انتخاب این کوین ها داشتید یا فقط صرف خیلی ارزون بودن گرفتید ؟
بله..بایننس کوین فرستادم تراست والت..بعد تو خود تراست تبدیل به smart chain و بعد خرید..با bnb تبدیل کردین؟
ممنونبله..بایننس کوین فرستادم تراست والت..بعد تو خود تراست تبدیل به smart chain و بعد خرید..
یک خوبی که این چند تا ارز جدیدا دارن اینه که موقع هر خرید 10 درصد از خریدش کم میشه و 5 درصدش بین خریدارای قبلی تقسیم میشه..
تا زمان توقف فروش مدام به تعداد توکنها اضافه میشه..الان به safestar من از دیشب تا الان 20 میلیون توکن اضافه شده..
در کل برای خریدشون باید ریسکش هم در نظر گرفت
به نظرم 50 دلار برای کوین های این چنینی خیلی رقم زیادی هست , خیلی از این کوینهای با این نرخ پایین فقط در همین بول مارکت راه اندازی میشنالبته مقدار زیادی نمیخرم که ریسکش زیاد نشه..در حد 40 و 50 دلار تا 100 دلار از هر کدوم میخرم و میزارم بلند مدت بمونه..
به نظرم 50 دلار برای کوین های این چنینی خیلی رقم زیادی هست , خیلی از این کوینهای با این نرخ پایین فقط در همین بول مارکت راه اندازی میشن
به منظور جمع آوری سرمایه و بعد از جمع آوری سرمایه مدنظر پروژه رو یا تعطیل میکنن و یا به حال خودش رها میکنن
به عنوان مثال DavorCoin یکی از همین مدل کوین ها بود که در بول مارکت 2017 راه اندازی شد و بعد از بول مارکت هم جمع شد !
DavorCoin price today, DAV to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live DavorCoin price today is $0.002459 USD with a 24-hour trading volume of $0 USD. We update our DAV to USD price in real-time.coinmarketcap.com
با توجه به نرخ پایین این کوین ها 1$ خودش چند صدهزار و یا حتی میلیون کوین میشه که فکر میکنم اگر قرار باشه به جایی برسه همین مقدار کوین کفایت میکنه
اگر هم قرار باشه سوخت بشه آدم دلش نمیسوزه