• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
دوستان ارز bake چطوره برای خرید ، یکی از کانالها معرفی کرده ،واقعیتش هرچی گفته خوب بوده مثل drep, stmx,cake, حالا اینم گفته

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یادش بخیر یه زمانی با پاسپورت ایرانی هم میشد وریفای کرد :confused:

پ.ن: سرویس شدیم از این اکانت به اون اکانت ترانسفر کردیم :rolleyes:

ValidGCoins

Registered User
لایک‌ها
79
یک 24ساعت بگذره با ایپی دیگه وارد شم
منم حدودا دو هفته پیش همین کارو کردم . از آی پی یه کشور اروپایی دیگه استفاده کردم و دیگه با آی پی آلمان اصلا لاگین نکردم.
تا الان مشکلی نبوده .. ادامه شو خدا میدونه چی پیش بیاد

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
والا خیلیا میگن ما با قند شکن رایگانم میریم بایننس و مشکلی هم نداریم تا حالا هم که پول کسی که نگرفته نده فوقش بلاکتم کنه میگه پولتو برداشت کن استرس نداره میری ی اکانت دیگه میسازی

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
تو‌ ریزش دو روز پیش به سیگنال یکی از کانالها اعتماد کردم و سریع تتر کردم ، خدا رو شکر به موقع بود امروز هم این سیگنال رو داده (اینکه واقعا درسته یا نه نمیدونم ) :

"خوب همونطور که گفتم استارت حرکت بولیش اصلی از دسامبر ۲۰۲۰ شروع شد. اولین اصلاح (دیپ اصلاح) رو ما در ۲۷ ژانویه ۲۰۲۱ داشتیم که یک هفته زمان برد( نفطه ۲ ) دومین اصلاح (دیپ اصلاح)در ۲۷ فوریه دقیقا یک ماه بعد اتفاق افتاد در نقطه ۴( مدتش دو هفته بود ) اصلاح سوم در ۲۴ مارچ شروع شده و هنوز تمام نشده . با احتساب چند ساعت دیگه که حرکت به سمت پایین ادامه داره اصلاح در ۲۶ ام مارچ تمام میشه ( اتفاقی که پارسال برای بیت کوین افتاد دقیقا در ۲۶ ام مارچ ۲۰۲۰ قیمت بیت کوین ۵۰ درصد کاهش پیدا کرد !!!!! ) براتون عجیب نیست چرا همه ی این اتفاق ها با این نظم دارن می افتن؟؟؟؟؟؟؟
بعد از هر اصلاح ما سقف جدید قیمت داشتیم ! اما این بار چی؟؟؟؟
هنوز تموم نشده! یه کم که زوم اوت کنید چارت رو میبینید که پترن الیوت تشکیل شده . و ما همین الان در نقطه ی اصلاحی A هستیم دیگه از سقف جدید خبری نیست. حرکت روبه بالایی که تا ساعاتی دیگه شروع میشه ما رو به سمت نقطه ی B میبره که پایین تر از نقطه ی ۵ هست ( چون ما الان تو موج های اصلاحی هستیم) و وقتی به نقطه ی B برسه سقوووووط بسیار شدید داریم!!!!!! بنابراین توصیه ی من به شما اینه که در نقطه ی B که محدوده ۵۶-۵۷ باید باشه (حدودا) به محض اینکه حرکت اصلاحی بیت کوین رو دیدید تمام پوزیشن هاتون رو ببندید! "

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
ارز های جدیدی که پیش فروش میشن نمیاد ?

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
با تراست ولت خریدید یعنی از طریق pancakeswap گرفتید ؟

معیار خاصی برای انتخاب این کوین ها داشتید یا فقط صرف خیلی ارزون بودن گرفتید ؟
بله از طریق تراست والت و pancakeswap...

کلا مقداری از سرمایه رو دارم میبرم سمت این ارزهای جدید..قبلش یک بررسی میکنم..نقشه راه و حجم معامله رو بررسی میکنم و خرید میزنم..
البته مقدار زیادی نمیخرم که ریسکش زیاد نشه..در حد 40 و 50 دلار تا 100 دلار از هر کدوم میخرم و میزارم بلند مدت بمونه..
الان یکیشون تو چند روز رتبه اش حسابی اومد بالا..hogl هم دیشب خریدم تا الان 120 درصد رشد داشته..

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
با bnb تبدیل کردین؟
بله..بایننس کوین فرستادم تراست والت..بعد تو خود تراست تبدیل به smart chain و بعد خرید..

یک خوبی که این چند تا ارز جدیدا دارن اینه که موقع هر خرید 10 درصد از خریدش کم میشه و 5 درصدش بین خریدارای قبلی تقسیم میشه..
تا زمان توقف فروش مدام به تعداد توکنها اضافه میشه..الان به safestar من از دیشب تا الان 20 میلیون توکن اضافه شده..

در کل برای خریدشون باید ریسکش هم در نظر گرفت

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
بله..بایننس کوین فرستادم تراست والت..بعد تو خود تراست تبدیل به smart chain و بعد خرید..

یک خوبی که این چند تا ارز جدیدا دارن اینه که موقع هر خرید 10 درصد از خریدش کم میشه و 5 درصدش بین خریدارای قبلی تقسیم میشه..
تا زمان توقف فروش مدام به تعداد توکنها اضافه میشه..الان به safestar من از دیشب تا الان 20 میلیون توکن اضافه شده..

در کل برای خریدشون باید ریسکش هم در نظر گرفت
ممنون

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
البته مقدار زیادی نمیخرم که ریسکش زیاد نشه..در حد 40 و 50 دلار تا 100 دلار از هر کدوم میخرم و میزارم بلند مدت بمونه..
به نظرم 50 دلار برای کوین های این چنینی خیلی رقم زیادی هست , خیلی از این کوینهای با این نرخ پایین فقط در همین بول مارکت راه اندازی میشن
به منظور جمع آوری سرمایه و بعد از جمع آوری سرمایه مدنظر پروژه رو یا تعطیل میکنن و یا به حال خودش رها میکنن

به عنوان مثال DavorCoin یکی از همین مدل کوین ها بود که در بول مارکت 2017 راه اندازی شد و بعد از بول مارکت هم جمع شد !

با توجه به نرخ پایین این کوین ها 1$ خودش چند صدهزار و یا حتی میلیون کوین میشه که فکر میکنم اگر قرار باشه به جایی برسه همین مقدار کوین کفایت میکنه
اگر هم قرار باشه سوخت بشه آدم دلش نمیسوزه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
درسته.ریسکشون خیلی بالاس.ولی نمیشه هم بی خیالش شد..با سرمایه کم به نظرم میشه ریسکش رو قبول کن.
به نظرم 50 دلار برای کوین های این چنینی خیلی رقم زیادی هست , خیلی از این کوینهای با این نرخ پایین فقط در همین بول مارکت راه اندازی میشن
به منظور جمع آوری سرمایه و بعد از جمع آوری سرمایه مدنظر پروژه رو یا تعطیل میکنن و یا به حال خودش رها میکنن

به عنوان مثال DavorCoin یکی از همین مدل کوین ها بود که در بول مارکت 2017 راه اندازی شد و بعد از بول مارکت هم جمع شد !

با توجه به نرخ پایین این کوین ها 1$ خودش چند صدهزار و یا حتی میلیون کوین میشه که فکر میکنم اگر قرار باشه به جایی برسه همین مقدار کوین کفایت میکنه
اگر هم قرار باشه سوخت بشه آدم دلش نمیسوزه

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

بالا