سلاماگر مشکلی برای احرازهویت ندارید
این mina پیش فروش میشه 25سنت
مکس ساپلای : 75میلیون
از هفتم ماه بعد
Queue-it
coinlist.co
شما میتونی ۱۰ دلار بزنی و طرف کارمزدش رو از خریدش کم کنهسلام
من قبلا میخواستم یک پیشنهاد بدم ولی پشیمان شدم میخواستم بگم یک کسی اینجا که همه بهش اعتماد داریم و میتواند احراز هویت کنه یا احراز هویت شده با حق انتخاب خودش در پذیرفتن خرید برای یوزر √√√√√¦ انتخاب کنیم مثلا ۱۱ دلار تتر به حسابش بزنیم ۱ دلارش کارمزد خودش و ۱۰ دلارش را بعضی از ارزهای مهم مثلا همین mina را خرید کنه و بعد به کیف یوزر انتقال بدهد
اما بعد دیدم ممکنه یوزر یا کاربری پیدا بشود که ظرفیت ریسک و شکست و از دست دادن پول را نداشته باشد و تازه طلبکار طرف هم بشود
خلاصه خوب میشد این ارزها را خرید
مثلا فکر کنم این ارز خوبیه چون ساپلای کمی داره دوست عزیز(امیدوارم جسارت نشود ) اینجا مثلا ارز safestar یا safemoon را پیشنهاد داده و خریده من این ارز را دیدم انقدر صفر ساپلای داشت شمردم ۱۵ تا صفر داشت من که نمیتوانم این ارز را درست بخوانم با این همه تحصیلات که چقدر هست ساپلایش پس بنظر من هر چند ارز خوبی باشه و اینده دار اما با فکر من نمیخواند پس نمیتوانم بخرمش اما توی این مدت ارزهای خوبی پیش فروش شدند و از دستمان رفت
خلاصه امیدوارم یک دوست پیدا بشه ۱۰ دلار هم این ارز را برای ما بخره
سلام جواد جان من منظورم این بود که طرف برای خرید برای حق الزحمه خودش ۱ دلار بردارد کارمزد خرید و انتقال که جدا هستشما میتونی ۱۰ دلار بزنی و طرف کارمزدش رو از خریدش کم کنه
سلام ی فامیلی دارم هلنده اگه اون ی حساب بایننس درست کنه احراز هویت کنه بعد یوزر پسشو ب من بده بازم با ایپی ایران برم بلاک میشم؟
برا من باز میشه فکر نکم فیلتر باشهاصلا با آی پی ایران سایت باز نمیشه ، گویا فیلتره (فکر کنم اپ موبایلش فیلتر نباشه) ، در هر صورت این کار نباید انجام بشه ، وی پی اس یا آی پی ثابت خارج از کشور باید استفاده بشه ترجیجا آلمان ، ترکیه و کشورهایی که نیاز به احراز هویت هست نباشه
برا من باز میشه فکر نکم فیلتر باشه
سلام ی فامیلی دارم هلنده اگه اون ی حساب بایننس درست کنه احراز هویت کنه بعد یوزر پسشو ب من بده بازم با ایپی ایران برم بلاک میشم؟
درودسلام
من قبلا میخواستم یک پیشنهاد بدم ولی پشیمان شدم میخواستم بگم یک کسی اینجا که همه بهش اعتماد داریم و میتواند احراز هویت کنه یا احراز هویت شده با حق انتخاب خودش در پذیرفتن خرید برای یوزر √√√√√¦ انتخاب کنیم مثلا ۱۱ دلار تتر به حسابش بزنیم ۱ دلارش کارمزد خودش و ۱۰ دلارش را بعضی از ارزهای مهم مثلا همین mina را خرید کنه و بعد به کیف یوزر انتقال بدهد
اما بعد دیدم ممکنه یوزر یا کاربری پیدا بشود که ظرفیت ریسک و شکست و از دست دادن پول را نداشته باشد و تازه طلبکار طرف هم بشود
خلاصه خوب میشد این ارزها را خرید
مثلا فکر کنم این ارز خوبیه چون ساپلای کمی داره دوست عزیز(امیدوارم جسارت نشود ) اینجا مثلا ارز safestar یا safemoon را پیشنهاد داده و خریده من این ارز را دیدم انقدر صفر ساپلای داشت شمردم ۱۵ تا صفر داشت من که نمیتوانم این ارز را درست بخوانم با این همه تحصیلات که چقدر هست ساپلایش پس بنظر من هر چند ارز خوبی باشه و اینده دار اما با فکر من نمیخواند پس نمیتوانم بخرمش اما توی این مدت ارزهای خوبی پیش فروش شدند و از دستمان رفت
خلاصه امیدوارم یک دوست پیدا بشه ۱۰ دلار هم این ارز را برای ما بخره
فراتر از انتظار )Blz رو۳۶ شکار کردیم
تارگت ۵۰
اگه بایننس داری از تو بایننس bnb بخر بنداز تراست والت بعد اونجا تو قسمت اکسچنج تبدیلش کن ب ارز که میخوایدوستان نظرتون در مورد daily swap token چیه؟
و اینکه چه جوری میشه تو تراست والت خرید من با تراست والت کار نکردم میشه یه نفر راهنمایی کنه؟
ممنوناگه بایننس داری از تو بایننس bnb بخر بنداز تراست والت بعد اونجا تو قسمت اکسچنج تبدیلش کن ب ارز که میخوای
قبل این کارا ببین تراست والت اون ارزتو داره؟چه شبکه ای هست با bnb ببین تبدیل میشه
شبکه bnb smartممنون
بله اون ارز رو داره و bep2 نوشته جلوش
نیازی نیست به bnb snart سواپ بزنم؟
و حتما تو بخش اکسچنج ک خودت قیمتو میزنی اونجا تبدیل کن ک گرون نیوفته باهاتشبکه bnb smart
bep20 هست و نمیشه تبدیل کرد
باید bnb bep2 بندازی تراست
خب چه جوری؟شبکه bnb smart
bep20 هست و نمیشه تبدیل کرد
باید bnb bep2 بندازی تراست