• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
اگر مشکلی برای احرازهویت ندارید
این mina پیش فروش میشه 25سنت

مکس ساپلای : 75میلیون

از هفتم ماه بعد

سلام
من قبلا میخواستم یک پیشنهاد بدم ولی پشیمان شدم میخواستم بگم یک کسی اینجا که همه بهش اعتماد داریم و میتواند احراز هویت کنه یا احراز هویت شده با حق انتخاب خودش در پذیرفتن خرید برای یوزر √√√√√¦ انتخاب کنیم مثلا ۱۱ دلار تتر به حسابش بزنیم ۱ دلارش کارمزد خودش و ۱۰ دلارش را بعضی از ارزهای مهم مثلا همین mina را خرید کنه و بعد به کیف یوزر انتقال بدهد
اما بعد دیدم ممکنه یوزر یا کاربری پیدا بشود که ظرفیت ریسک و شکست و از دست دادن پول را نداشته باشد و تازه طلبکار طرف هم بشود
خلاصه خوب میشد این ارزها را خرید
مثلا فکر کنم این ارز خوبیه چون ساپلای کمی داره دوست عزیز(امیدوارم جسارت نشود ) اینجا مثلا ارز safestar یا safemoon را پیشنهاد داده و خریده من این ارز را دیدم انقدر صفر ساپلای داشت شمردم ۱۵ تا صفر داشت من که نمیتوانم این ارز را درست بخوانم با این همه تحصیلات که چقدر هست ساپلایش پس بنظر من هر چند ارز خوبی باشه و اینده دار اما با فکر من نمیخواند پس نمیتوانم بخرمش اما توی این مدت ارزهای خوبی پیش فروش شدند و از دستمان رفت
خلاصه امیدوارم یک دوست پیدا بشه ۱۰ دلار هم این ارز را برای ما بخره

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سلام
من قبلا میخواستم یک پیشنهاد بدم ولی پشیمان شدم میخواستم بگم یک کسی اینجا که همه بهش اعتماد داریم و میتواند احراز هویت کنه یا احراز هویت شده با حق انتخاب خودش در پذیرفتن خرید برای یوزر √√√√√¦ انتخاب کنیم مثلا ۱۱ دلار تتر به حسابش بزنیم ۱ دلارش کارمزد خودش و ۱۰ دلارش را بعضی از ارزهای مهم مثلا همین mina را خرید کنه و بعد به کیف یوزر انتقال بدهد
اما بعد دیدم ممکنه یوزر یا کاربری پیدا بشود که ظرفیت ریسک و شکست و از دست دادن پول را نداشته باشد و تازه طلبکار طرف هم بشود
مثلا فکر کنم این ارز خوبیه چون ساپلای کمی داره دوست عزیز(امیدوارم جسارت نشود ) اینجا مثلا ارز safestar یا safemoon را پیشنهاد داده و خریده من این ارز را دیدم انقدر صفر ساپلای داشت شمردم ۱۵ تا صفر داشت من که نمیتوانم این ارز را درست بخوانم با این همه تحصیلات که چقدر هست ساپلایش پس بنظر من هر چند ارز خوبی باشه و اینده دار اما با فکر من نمیخواند پس نمیتوانم بخرمش اما توی این مدت ارزهای خوبی پیش فروش شدند و از دستمان رفت
شما میتونی ۱۰ دلار بزنی و طرف کارمزدش رو از خریدش کم کنه

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
شما میتونی ۱۰ دلار بزنی و طرف کارمزدش رو از خریدش کم کنه
سلام جواد جان من منظورم این بود که طرف برای خرید برای حق الزحمه خودش ۱ دلار بردارد کارمزد خرید و انتقال که جدا هست

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
سلام ی فامیلی دارم هلنده اگه اون ی حساب بایننس درست کنه احراز هویت کنه بعد یوزر پسشو ب من بده بازم با ایپی ایران برم بلاک میشم؟

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
سلام ی فامیلی دارم هلنده اگه اون ی حساب بایننس درست کنه احراز هویت کنه بعد یوزر پسشو ب من بده بازم با ایپی ایران برم بلاک میشم؟

اصلا با آی پی ایران سایت باز نمیشه ، گویا فیلتره (فکر کنم اپ موبایلش فیلتر نباشه) ، در هر صورت این کار نباید انجام بشه ، وی پی اس یا آی پی ثابت خارج از کشور باید استفاده بشه ترجیجا آلمان ، ترکیه و کشورهایی که نیاز به احراز هویت هست نباشه

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
اصلا با آی پی ایران سایت باز نمیشه ، گویا فیلتره (فکر کنم اپ موبایلش فیلتر نباشه) ، در هر صورت این کار نباید انجام بشه ، وی پی اس یا آی پی ثابت خارج از کشور باید استفاده بشه ترجیجا آلمان ، ترکیه و کشورهایی که نیاز به احراز هویت هست نباشه
برا من باز میشه فکر نکم فیلتر باشه

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

یک ) مالک اکانت میشه تضمینی هست بعدا بی انصافی نکند
دو ) مسئولیت واریز و برداشت ها و تکس های احتمالی آینده به عهده کی میباشد ؟

اینارو باید طی کنی
----------
سلام
درود

فکرامو بکنم ..درخصوص شرایط و مسئولیت ها خبر بدم . احتمالا بتونم این کارو انجام بدم ..

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
دوستان چکار کنم تا گوگل کرومو میندم اینم از باییننس خارج میشه چطور لغوش کنم خارج نشه اذیت میکنه

MadCatz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
دوستان نیم نگاهی به ارز هارمونی وان داشته باشن، تیم خیلی قدری پشتشه و ایده بسیار خوبی دارن، پروژه رشد خوبی تو هفته اخیر داشته و کاربرد اصلی مین نت‌اش سه ماهه اخر سال میلادی لانچ میشه، من خیلی بهش امید دارم.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
دوستان نظرتون در مورد daily swap token چیه؟
و اینکه چه جوری میشه تو تراست والت خرید من با تراست والت کار نکردم میشه یه نفر راهنمایی کنه؟

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
دوستان نظرتون در مورد daily swap token چیه؟
و اینکه چه جوری میشه تو تراست والت خرید من با تراست والت کار نکردم میشه یه نفر راهنمایی کنه؟
اگه بایننس داری از تو بایننس bnb بخر بنداز تراست والت بعد اونجا تو قسمت اکسچنج تبدیلش کن ب ارز که میخوای

قبل این کارا ببین تراست والت اون ارزتو داره؟چه شبکه ای هست با bnb ببین تبدیل میشه

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
اگه بایننس داری از تو بایننس bnb بخر بنداز تراست والت بعد اونجا تو قسمت اکسچنج تبدیلش کن ب ارز که میخوای

قبل این کارا ببین تراست والت اون ارزتو داره؟چه شبکه ای هست با bnb ببین تبدیل میشه
ممنون
بله اون ارز رو داره و bep2 نوشته جلوش
نیازی نیست به bnb snart سواپ بزنم؟

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
اینو تو یه سایتی زده بود طبق همین عمل کنم؟

حالا روی bnb کلیک کنید قسمت سمت راستش یه سه نقطس نوشته more اونو بزنید بعد گزینه swap to smart chain دقت کنید بالا bnb یا بایننس. پایین bnb که علامت مشکی زرد داره یا همون smart chain حالا باید به همدیگه تبدیل بشن مقداری از بایننس که میخواین تبدیل کنید در بالا مقدار میدین سپس swapمیزنین در ادامه گزینه sendرو بزنین حالا کوینتون به smart chain عوض شده حالا برین به قسمت dapps که پایین تراست والت قرار داره وارد بشین در بالا تایپ کنید julswap.com ودر قسمت راستش علامت اتریومو به smart chain تغییر بدین بالا bnb که به رنگ مشکی زرد هستش همون smart chain هست پایین همون که نوشته select a token اون ادرس dailys که از سایت bscscan.com کپی کردین پیست کنید تا اضافه بشه وقتی اضافه شد اونو انتخاب کنید حالا در بالا مقدار بالانس اسمارت چین نشون داده شده دیگه کار تمومه حالا مقدارو بهش میدین سعی کنید از مقدار بالانس بیشتر نشه سپس swap ودیگه تمومه اگر ارور داد مقدارو کم کنید

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
کد گوگل رو یادداشت نکرده باشیم و اپ گوگل رو هم پاک بشه راهی برای وارد شدن به حساب هست یا حساب کلا از دست میره؟(بایننس)

بالا