کد گوگل رو یادداشت نکرده باشیم و اپ گوگل رو هم پاک بشه راهی برای وارد شدن به حساب هست یا حساب کلا از دست میره؟(بایننس)
برای یکی از دوستانم پیش اومده بود ولی خودم کاملا وسواس دارم:یکم کار سخت میشه . اون موقع باید با پشتیبانی در تماس باشی و به احتمال زیاد KYC کنی
پیشنهاد : کد حساب های مهم رو هم یادداشت کن و هم تو دو تا گوشی ذخیره کن ! کار از محکم کاری عیب نمیکنه :دی
یه جا دیدم بعد از آلمان نوبت فرانسه هست، البته منبع درستی نداشت... (همین آلمان هم فعلا برای من مشکلی نداشته)آی پی فرانسه خوبه برای ساخت اکانت بایننس؟
اینجا اتفاقا ممکنه عیب کنه : ))کار از محکم کاری ....
ارهآی پی فرانسه خوبه برای ساخت اکانت بایننس؟
ندیدم /یه جا دیدم بعد از آلمان نوبت فرانسه هست، البته منبع درستی نداشت... (همین آلمان هم فعلا برای من مشکلی نداشته)
هلند از همه لحاظ خوبه.
باید با پشتیبانی در تماس باشیدکد گوگل رو یادداشت نکرده باشیم و اپ گوگل رو هم پاک بشه راهی برای وارد شدن به حساب هست یا حساب کلا از دست میره؟(بایننس)
فرانسه هم ممکنه به مشگل بخورهآی پی فرانسه خوبه برای ساخت اکانت بایننس؟
کمتر از یک هفته ATH رو زد دوباره، الکی الکی داره میشه یک دلارپ.ن: SAND دیروز خیلی اومده بود پایین روی 0.55 دوباره خریدمش امیدوارم بتونه به ATH قبلیش برگرده
سلامسلام
همانطور که انتظار داشتم وارد یک اصلاح کامپلکس شده ایم
میتوانیم انتظار یک الگوی Bullish pennant داشته باشیم
ورودهای کوتاه مدت جهت نوسانگیری با رعایت ریسک تا قبل از مشخص شدن روند اصلی بازار میتواند سودهی داشته باشد
نظرتون راجع به IOS برای کوتاه مدت چطوریه
ممنونبنظرم روی ارزهای نسل جدید تمرکز کن مثل DOT , BAL , KAVA , HArd , HNT
این ارزای قدیمی دیگه عمرشون به سر اومده
میگم به نظرت ببندم بیام بیرون دیشب 25درصد کل رو تتر کردم . دات و ایتر.دات روی 33 وارد شده بودم! ایتر روی 1619بنظرم روی ارزهای نسل جدید تمرکز کن مثل DOT , BAL , KAVA , HArd , HNT
این ارزای قدیمی دیگه عمرشون به سر اومده
منم دارم تسویه میکنم و دارم میام بیرونمیگم به نظرت ببندم بیام بیرون دیشب 25درصد کل رو تتر کردم . دات و ایتر.دات روی 33 وارد شده بودم! ایتر روی 1619
الان خیلیا میگند من جمله بچه های تاپیک که احتمال داره از همین سطح 56 شروع به ریزش کنه.