دوستان chz قراره ۱۱ فروردین تو یکی از صرافی ها لیست بشه بنظرتون واسه خرید خوبه اقدام کنیم ؟
احتیاط کن زیاد پول نزار
دوستان chz قراره ۱۱ فروردین تو یکی از صرافی ها لیست بشه بنظرتون واسه خرید خوبه اقدام کنیم ؟
احتیاط کن زیاد پول نزار
فک نکنم اونقدر نوسان بدهمن برای ۲۰% نوسان میخوام بگیرم
منم دارم تسویه میکنم و دارم میام بیرون
منم همه نقد کردمدوستان chz قراره ۱۱ فروردین تو یکی از صرافی ها لیست بشه بنظرتون واسه خرید خوبه اقدام کنیم ؟
به نظرم 57 رو میزنهبوی 48 هزار میاد
خب چه جوری؟
سلام به کجا رسیدی؟ الان کوینکس داری یا بایننسخب چه جوری؟
بی زحمت ارزها رو اینجا بزار اگه ویدئوش رو دیدید5 آلت کوین برای ترید در آپریل ( یوتیوب )
Terraبی زحمت ارزها رو اینجا بزار اگه ویدئوش رو دیدید
دقیقا روش خرید ارزهای جدید از تراست والت همینهاینو تو یه سایتی زده بود طبق همین عمل کنم؟
حالا روی bnb کلیک کنید قسمت سمت راستش یه سه نقطس نوشته more اونو بزنید بعد گزینه swap to smart chain دقت کنید بالا bnb یا بایننس. پایین bnb که علامت مشکی زرد داره یا همون smart chain حالا باید به همدیگه تبدیل بشن مقداری از بایننس که میخواین تبدیل کنید در بالا مقدار میدین سپس swapمیزنین در ادامه گزینه sendرو بزنین حالا کوینتون به smart chain عوض شده حالا برین به قسمت dapps که پایین تراست والت قرار داره وارد بشین در بالا تایپ کنید julswap.com ودر قسمت راستش علامت اتریومو به smart chain تغییر بدین بالا bnb که به رنگ مشکی زرد هستش همون smart chain هست پایین همون که نوشته select a token اون ادرس dailys که از سایت bscscan.com کپی کردین پیست کنید تا اضافه بشه وقتی اضافه شد اونو انتخاب کنید حالا در بالا مقدار بالانس اسمارت چین نشون داده شده دیگه کار تمومه حالا مقدارو بهش میدین سعی کنید از مقدار بالانس بیشتر نشه سپس swap ودیگه تمومه اگر ارور داد مقدارو کم کنید
هنوز اقدامی نکردم چون کامل بلد نیستم.سلام به کجا رسیدی؟ الان کوینکس داری یا بایننس
اگه کوینکس داری بیخیال شو اگه بایینس داری bnb bep2 بفرستهنوز اقدامی نکردم چون کامل بلد نیستم.
دقیقا روش خرید ارزهای جدید از تراست والت همینه
من موندم چیکار کنم ، قبلا طمع نمیکردم خوب رفتم جلو ولی در حد 4 برابر سرمایه ولی الان نگاه میکنم تا 15 الی 20 برابر رشد داشتن ارزها یعنی هولد کردن بهترهمنم دارم تسویه میکنم و دارم میام بیرون
پشتیبانی کوینکس گفت آدرس رو اشتباه زدی کاریش نمیشه کردنه صرافی پریوت کی نمیده باید با پشتیبانیشون تماس بگیری
پشتیبانی کوینکس گفت آدرس رو اشتباه زدی کاریش نمیشه کرد
باینانس هم گفت ادرسی که دادی متعلق به ما نیست کاریش نمیشه کرد