ssh3614
Registered User
- نوشتهها
- 311
- لایکها
- 380
تعداد کوین ها میخواد تقسیم بر 100 بشه تا چهارم آوریل توی بایننس معامله نمیشه قیمتش احتمالا بره بالای 3 دلار
پس در حقیقت مثل افزایش سرمایه میشه
تعداد کوین ها میخواد تقسیم بر 100 بشه تا چهارم آوریل توی بایننس معامله نمیشه قیمتش احتمالا بره بالای 3 دلار
دوستان من چند روز قبل کوین Bitcoin Asset (BTA) رو از ایردراپ گرفتم ,البته تعدادی که گرفتم اینقدر زیاده که نمیتونم شمارش کنم !1 دونه !!!
قیمتش پریروز 0.3$ بود و امروز رسیده به 1$ !
یه بررسی کنید
Bitcoin Asset [OLD] price today, BTA to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest Bitcoin Asset [OLD] price, BTA market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.com
طبق کوین مارکت کپ INNBC بر روی اتریوم هست.
Innovative Bioresearch Coin price today, INNBC to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Innovative Bioresearch Coin price today is $0.000000009988 USD with a 24-hour trading volume of $0 USD. We update our INNBC to USD price in real-time.coinmarketcap.com
و براساس قاعده تراست ولت کوین شبکه اتریوم رو نمیتونی با شبکه bnb سواپ کنی .
ضمن اینکه طبق اسکرین شات شما, تعداد کلا اشتباه محاسبه شده , با این مقدار bnb شما باید چندهزارتا کوین بگیری درصورتیکه دریافتی رو زده 0.12 !
من اصلا این کوین رو در تراست ولت برای سواپ پیدا نکردم , شما چطور پیدا کردی ؟
نه٫ از توییتر ، چندتا پیج توییتر دارم هر روز ایردراپ معرفی کنن، البته اکثرشون پرداختی ندارنتو تراست ولت گرفتی؟
ایردراپ از بایننس هم میشه گرفت ؟؟
فعلا فقط از مارکت هایی که تو کوین مارکت کپ معرفی شده میشه خرید،توی سایت
اسمش رو وارد کردم بعد یه کد توی contract بود اونو کپی کردم رفتم تو همون صفحه که اسکرین گرفتم قسمت add token کد رو اونجا پیست کردم و این ارز رو آورد بعد addرو زدمBinance (BNB) Blockchain Explorer
BscScan allows you to explore and search the Binance blockchain for transactions, addresses, tokens, prices and other activities taking place on Binance (BNB)bscscan.com
پس الان با bnb نمیتونم بگیرم باید چی کار کنم؟
چطوری؟نه٫ از توییتر ، چندتا پیج توییتر دارم هر روز ایردراپ معرفی کنن، البته اکثرشون پرداختی ندارن
این دوتا کانال رو در تلگرام دارم , البته همین دوتا کانال پیج توییتر هم دارند , هر روز چندتا ایردراپ رایگان میزارنچطوری؟
امکانش هست توضیح بده یاد بگیرم /
فقط توی صرافیهای upbit و bittrex و bibox لیسته
Bibox English
Please follow the Bibox_News, keep up with the lastest news for Bibox. https://t.me/Bibox_News_EN Please identify the administrator. Warning: Bibox Admin will not allow to provide the address for token transfer. @BiboxExchangeEnglisht.me
مقداری Maro داشتم امروز 100 درصد پامپ شده
فقط توی صرافیهای upbit و bittrex و bibox لیسته
بیترکس که ندارم
کسی با اون دوتای دیگه کار کرده ببینه مشکلی نیست بدون kyc میشه استفاده کرد؟
اینو از تراست والت نخر..یکی از صرافیها داره باید از اونجا بخری..ارز آینده داریهمن فعلا رفتم رو این ارزای ارزون و به درد نخور
Innbc میخوامبخرم قیمتش به تومان ۱ تومان هست . تو تراست والت هر چی میزنم میگه قیمت زیاده یه همچین اروری میده
از بیگ وان بخرم؟اینو از تراست والت نخر..یکی از صرافیها داره باید از اونجا بخری..ارز آینده داریه
آره از بیگ وان بخر..تو تراست هم چون هنوز اطلاعاتش کامل ثبت نشده..از بیگ وان بخرم؟
و اینکه اونایی که تو تراست والت دستی اضافه کردم چرا موجودی دلاریش رو نمیزنه
احراز هویت میخواد؟آره از بیگ وان بخر..تو تراست هم چون هنوز اطلاعاتش کامل ثبت نشده..
برو کد توکن رو از bscscan.com بردار..بعد بیا در قسمت نمایش ارزها add token رو بزن و کد رو بهش بده اضافه اش میکنه و موجودیتو میزنه
همانا نقد کنندگان، ضرر کنندگان اند.بیت هم داره ریکاوری میشه به سلامتی، کم کم میریم به سمت 60 دوباره...
حسابت درست شد؟ من روی آلمانم همچنان.Binance Launchpad | Binance
Binance Launchpad is a token launch platform for transformative projectslaunchpad.binance.com
حسابت درست شد؟ من روی آلمانم همچنان.