به نظرم ریسک منطقی در مورد این کوین ها همون 1-2$ هست , به اندازه پول یه کافی یا فست فود که وقتی سوخت دلت نمیسوزهدرسته.ریسکشون خیلی بالاس.ولی نمیشه هم بی خیالش شد..با سرمایه کم به نظرم میشه ریسکش رو قبول کن.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
به نظرم ریسک منطقی در مورد این کوین ها همون 1-2$ هست , به اندازه پول یه کافی یا فست فود که وقتی سوخت دلت نمیسوزه
یک دلار که خیلی کمه دیگه، حداقلش به نظرم ده دلاره که اگه مثلا شانس طرف زد و صد برابر شد یه چیزی بشه.به نظرم ریسک منطقی در مورد این کوین ها همون 1-2$ هست , به اندازه پول یه کافی یا فست فود که وقتی سوخت دلت نمیسوزه
اینجا زمان هم مطرحه، 15 ماه پیش زمان خوبی بوده برای خرید.یک دلار صد برابر هم بشه چیزی نمیشه که.
از این ور هم اگه رشد کنه آدم اذیت میشه که چرا بیشتر نگرفته.یکی از دوستان تعریف میکرد ۱۵ ماه پیش همینجوری ارز hex گرفته ۲ ریال الان شده ۳۷۰ تومن.کلا زندگیشو دگرگون کرده..یکیشون بگیره کافیه
ب نظ من هرچی پول بیشتر بذاری بهترهاز این ور هم اگه رشد کنه آدم اذیت میشه که چرا بیشتر نگرفته.یکی از دوستان تعریف میکرد ۱۵ ماه پیش همینجوری ارز hex گرفته ۲ ریال الان شده ۳۷۰ تومن.کلا زندگیشو دگرگون کرده..یکیشون بگیره کافیه
۵۰٪ رشد از روزی که معرفی کردماساتید بررسی کنید
Ethernity price today, ERN to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Ethernity price today is $1.56 USD with a 24-hour trading volume of $1,992,106.57 USD. We update our ERN to USD price in real-time.coinmarketcap.com
۹۰٪ رشد از روزی که معرفی کردمکانال یوتیوبی که دنبال میکنم کوین زیر رو معرفی کرده , اساتید بررسی کنند
Audius price today, AUDIO to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Audius price today is $0.1909 USD with a 24-hour trading volume of $8,549,941.58 USD. We update our AUDIO to USD price in real-time.coinmarketcap.com
خب دوتا از کوینهایی که دوستمون معرفی کرد با یک دلار تقریبا ۱ میلیون کوین میداد ! واسه بامپ شدن این تعداد کونی کفایت میکنه دیگهیک دلار که خیلی کمه دیگه، حداقلش به نظرم ده دلاره که اگه مثلا شانس طرف زد و صد برابر شد یه چیزی بشه.
یک دلار صد برابر هم بشه چیزی نمیشه که.
اینجا زمان هم مطرحه، 15 ماه پیش زمان خوبی بوده برای خرید.
یک دلار که خیلی کمه دیگه، حداقلش به نظرم ده دلاره که اگه مثلا شانس طرف زد و صد برابر شد یه چیزی بشه.
یک دلار صد برابر هم بشه چیزی نمیشه که.
اینجا زمان هم مطرحه، 15 ماه پیش زمان خوبی بوده برای خرید.
تو کوین مارکت کپ تو صفحه هر کوینی یه قسمت داره مارکت , اونجا صرافی هایی که قابل معامله هست رو نشون میدهاین ارزها تو بایننس نیست کجا باید خرید؟
من خوابالو بودم اومدم usdt برداشت بزنم از باینانس به کوینکس اشتباهی ارز wink رو برداشت زدم آدرس تتر رو وارد کردم ولی برداشت شده ایمیل تایید هم اومده چه جوریه برمیگرده؟
ممنونبه پشتیبانی بایننس ایمیل بده ببین میتونن کمک کنن ؟
اونجا بهت اخطار میدن قبلش که ادرسا رو چک کنیممنون
زدم ولی چرا آدرس اشتباه یه ارز دیگه رو میزنی برداشت میزنه ضعف بزرگیه
آره روی ترونه به کوینکس زده بودم یه privatekeyبهم داده بود موقع رجیستر همون رو میگید؟البته الان بهش دسترسی ندارمwink روی ترونه؟ احتمالا به TRC20 USDT واریز میشه به همون ادرس اگر privatekey داری میتونی تو والتت trc20 اضافه کنی
نه صرافی پریوت کی نمیده باید با پشتیبانیشون تماس بگیریآره روی ترونه به کوینکس زده بودم یه privatekeyبهم داده بود موقع رجیستر همون رو میگید؟البته الان بهش دسترسی ندارم