• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
اون لینکی که دادم دیدی؟ مثل اینکه گفته بودن میشه برداشت بزنی.

بدبختی بخواهیم منتقل کنیم حساب دیگه هم که نصفشو باید فی بدیم.

چرا باید نصفش رو فی بدی ؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
بدبختی بخواهیم منتقل کنیم حساب دیگه هم که نصفشو باید فی بدیم.
این انگار تازه اضافه کردی یا ندیدم

internal برداشت بشه فی انچنانی نداره ، داره ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یک 24ساعت بگذره با ایپی دیگه وارد شم

گرچه این پیغام میده با ایپی المان ساخته شده اکانت

..
من اکانت اصلیم با ایپی المان وریفای شده و مجدد اینم درست نشد وریفای میکنم
ترس من از اینده اس که برای صاحبین مدارک گزارش مالی رد بشه و تکس بخوره بهش

میدونم در المان بالای 600یورو درامد باید تکس پرداخت کنی

وضع مسخره ای شده

تا چند وقت پیش شنیدم به بایننس میگفتی از ایرانی بهت چند روز فرصت خروج میداد اینم یه روشه البته نمیدونم هنوزم اینجوری باشه یا نه.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
چرا باید نصفش رو فی بدی ؟
این انگار تازه اضافه کردی یا ندیدم

internal برداشت بشه فی انچنانی نداره ، داره ؟
یه سری کوینها مثل GRT دارم، اینارو چطوری باید منتقل کرد؟ یعنی تتر کنم بعد دوباره تو اکانت جدید خرید کنم؟
73.gif

1616692805814.png

آی پی هم ندارم فعلا همه وی پی اس هام آلمان هستن
22.gif

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
یه سری کوینها مثل GRT دارم، اینارو چطوری باید منتقل کرد؟ یعنی تتر کنم بعد دوباره تو اکانت جدید خرید کنم؟
73.gif

مشاهده پیوست 1230667

22.gif

همه رو باید تتر کنی تحت شبکه ترون : TRC20 با 1 دلار فی می تونی جابه جا کنی

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
73.gif

مشاهده پیوست 1230667

22.gif
نه ارسال کن به شبکه داخلی خود بایننس !

موقع برداشت شبکه رو انتخاب کن اتریوم نباشه

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
روش خدا شدن بین مردم

دو صفحه بساز

تو یکی بگو بیت میشه 0

تو یکی بگو با بیت و اتریوم میشی میلیونر

با هر دو متود میتونی درامد بدست بیاری [ فروش سیگنال و کسب درامد یوتیوبی ] و بین هردو خدا شوی

https://preview.redd.it/1kcm5f6ybzo61.png?width=1143&format=png&auto=webp&s=45b7c1f8d36286386f37d2a6c62022785db25881

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
البته اگه می خوای به همون بایننس بفرستی ببین فی ارسال کوین هات چقدره شاید کمتر دردسر بشه تا اینکه تتر کنی : https://www.binance.com/en/fee/depositFee
نه ارسال کن به شبکه داخلی خود بایننس !

موقع برداشت شبکه رو انتخاب کن اتریوم نباشه
ممنون اصلا تاحالا نمیدونستم ترنسفر داخلی داره بایننس خیلی خوبه این.
حالا باید بریم دنبال آی پی...

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
الان من استرس گرفتم با آی پی آلمان میرم چرا با من کاری نداره ؟هر‌چند سرمایم زیاد نیست ولی این طوری که شما میگید برای منم در خطره

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
الان من استرس گرفتم با آی پی آلمان میرم چرا با من کاری نداره ؟هر‌چند سرمایم زیاد نیست ولی این طوری که شما میگید برای منم در خطره
استرس چی؟ پول کسی رو تاحالا بلاک نکرده برای استفاده از آی پی آلمان.
از اونایی هم که احراز هویت خواسته همه تونستن پولشون رو برداشت کنن.
اما برای محکم کاری دیگه نباید از آی پی آلمان استفاده کنیم احتمالا در آینده سخت گیرتر میشه در اینباره.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
البته اگه می خوای به همون بایننس بفرستی ببین فی ارسال کوین هات چقدره شاید کمتر دردسر بشه تا اینکه تتر کنی : https://www.binance.com/en/fee/depositFee
ممنون اصلا تاحالا نمیدونستم ترنسفر داخلی داره بایننس خیلی خوبه این.
حالا باید بریم دنبال آی پی...
این لینک ربطی به ترانسفر داخلی نداره و فی ترانسفر کلی به خارج از اکانت بایننس هست

For each withdrawal, a flat fee is paid by users to cover the transaction costs of moving the cryptocurrency out of their Binance account. Note: These withdrawals rates are determined by the blockchain network and can fluctuate without notice due to factors such as network congestion. Please check the most recent data listed on each withdrawal page​

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
این لینک ربطی به ترانسفر داخلی نداره و فی ترانسفر کلی به خارج از اکانت بایننس هست

For each withdrawal, a flat fee is paid by users to cover the transaction costs of moving the cryptocurrency out of their Binance account. Note: These withdrawals rates are determined by the blockchain network and can fluctuate without notice due to factors such as network congestion. Please check the most recent data listed on each withdrawal page​

اینجا ترنسفر داخلی رو کامل توضیح داده.

بایننس ظاهرا تو المان شرکت با مسئولیت محدود ثبت کرده

و‌ کاربران المان مجبور به احراز هویت میکند
---

اکانت موبایلم که ساب اکانت نبود و ایپی المان داشته رو محدود کرده و احراز هویت اجباری میخواد
1616697866003.png

قبلا مثل اینکه به این شکل بوده ارورش خیلی راحت میگفتی ساکن آلمان نیستم و تمام.

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971

بله درسته بایننس به بایننس هیچ‌ کارمزدی نداره..

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

قبلا مثل اینکه به این شکل بوده ارورش خیلی راحت میگفتی ساکن آلمان نیستم و تمام.
بله , سیستم تشخیص میده که آدرس داخلی هست و فی نمایش داده شده محاسبه نمیشه و در حساب مبدا باقی میمونه

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
بیت هم داره ریکاوری میشه به سلامتی، کم کم میریم به سمت 60 دوباره...

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

فقط طبق این نوشته بخشی که قرمز کردم مشکل داره !

Please note that during this step, the “Transaction Fee” displayed will be charged only for withdrawals to non-Binance addresses. If the recipient address is correct and belongs to a Binance account, the “Transaction Fee” will remain in the wallet of the sender after the transaction, and will not be deducted (the recipient will get the amount indicated as “You Will Get”).
اینجا میگه بعد از مشخص شدن داخلی بودن حساب , فی در حساب فرستنده باقی میمونه , گیرنده هم قسمت که نوشته You will get رو دریافت میکنه
خب فی شبکه اتریوم 20$ هست و بابت هر کوین که در شبکه اتریوم هست این فی اول محاسبه میشه و بعد از مشخص شدن حساب داخلی این 20$ در حساب فرستنده میمونه

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
فقط طبق این نوشته بخشی که قرمز کردم مشکل داره !

Please note that during this step, the “Transaction Fee” displayed will be charged only for withdrawals to non-Binance addresses. If the recipient address is correct and belongs to a Binance account, the “Transaction Fee” will remain in the wallet of the sender after the transaction, and will not be deducted (the recipient will get the amount indicated as “You Will Get”).
اینجا میگه بعد از مشخص شدن داخلی بودن حساب , فی در حساب فرستنده باقی میمونه , گیرنده هم قسمت که نوشته You will get رو دریافت میکنه
خب فی شبکه اتریوم 20$ هست و بابت هر کوین که در شبکه اتریوم هست این فی اول محاسبه میشه و بعد از مشخص شدن حساب داخلی این 20$ در حساب فرستنده میمونه
آره خوندمش، دیگه چاره ای نیستش اینارو یا تتر میکنم یا میذارم فی داخل همین اکانت بمونه.
فقط آی پی رو نمیدونم چکارش کنم الان، من نمیتونم از فیلترشکن استفاده کنم حواس ندارم با آی پی اشتباهی میرم دوباره دردسر درست میشه.
هنوز اون اکانت تستی که ساختم و با آی پی های مختلف استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره اما روی اکانت اصلی ریسک نمیکنم.

بالا