اون لینکی که دادم دیدی؟ مثل اینکه گفته بودن میشه برداشت بزنی.
بدبختی بخواهیم منتقل کنیم حساب دیگه هم که نصفشو باید فی بدیم.
چرا باید نصفش رو فی بدی ؟
اون لینکی که دادم دیدی؟ مثل اینکه گفته بودن میشه برداشت بزنی.
بدبختی بخواهیم منتقل کنیم حساب دیگه هم که نصفشو باید فی بدیم.
دوستان میاینر می ارزه بگیریم با برق رایگان؟
این انگار تازه اضافه کردی یا ندیدمبدبختی بخواهیم منتقل کنیم حساب دیگه هم که نصفشو باید فی بدیم.
یک 24ساعت بگذره با ایپی دیگه وارد شم
گرچه این پیغام میده با ایپی المان ساخته شده اکانت
..
من اکانت اصلیم با ایپی المان وریفای شده و مجدد اینم درست نشد وریفای میکنم
ترس من از اینده اس که برای صاحبین مدارک گزارش مالی رد بشه و تکس بخوره بهش
میدونم در المان بالای 600یورو درامد باید تکس پرداخت کنی
وضع مسخره ای شده
یه سری کوینها مثل GRT دارم، اینارو چطوری باید منتقل کرد؟ یعنی تتر کنم بعد دوباره تو اکانت جدید خرید کنم؟
مشاهده پیوست 1230667
آی پی هم ندارم فعلا همه وی پی اس هام آلمان هستن
نه ارسال کن به شبکه داخلی خود بایننس !یه سری کوینها مثل GRT دارم، اینارو چطوری باید منتقل کرد؟ یعنی تتر کنم بعد دوباره تو اکانت جدید خرید کنم؟
مشاهده پیوست 1230667
آی پی هم ندارم فعلا همه وی پی اس هام آلمان هستن
البته اگه می خوای به همون بایننس بفرستی ببین فی ارسال کوین هات چقدره شاید کمتر دردسر بشه تا اینکه تتر کنی : https://www.binance.com/en/fee/depositFee
ممنون اصلا تاحالا نمیدونستم ترنسفر داخلی داره بایننس خیلی خوبه این.نه ارسال کن به شبکه داخلی خود بایننس !
موقع برداشت شبکه رو انتخاب کن اتریوم نباشه
استرس چی؟ پول کسی رو تاحالا بلاک نکرده برای استفاده از آی پی آلمان.الان من استرس گرفتم با آی پی آلمان میرم چرا با من کاری نداره ؟هرچند سرمایم زیاد نیست ولی این طوری که شما میگید برای منم در خطره
البته اگه می خوای به همون بایننس بفرستی ببین فی ارسال کوین هات چقدره شاید کمتر دردسر بشه تا اینکه تتر کنی : https://www.binance.com/en/fee/depositFee
این لینک ربطی به ترانسفر داخلی نداره و فی ترانسفر کلی به خارج از اکانت بایننس هستممنون اصلا تاحالا نمیدونستم ترنسفر داخلی داره بایننس خیلی خوبه این.
حالا باید بریم دنبال آی پی...
این لینک ربطی به ترانسفر داخلی نداره و فی ترانسفر کلی به خارج از اکانت بایننس هست
For each withdrawal, a flat fee is paid by users to cover the transaction costs of moving the cryptocurrency out of their Binance account. Note: These withdrawals rates are determined by the blockchain network and can fluctuate without notice due to factors such as network congestion. Please check the most recent data listed on each withdrawal page
بایننس ظاهرا تو المان شرکت با مسئولیت محدود ثبت کرده
و کاربران المان مجبور به احراز هویت میکند
---
اکانت موبایلم که ساب اکانت نبود و ایپی المان داشته رو محدود کرده و احراز هویت اجباری میخواد
این لینک ربطی به ترانسفر داخلی نداره و فی ترانسفر کلی به خارج از اکانت بایننس هست
For each withdrawal, a flat fee is paid by users to cover the transaction costs of moving the cryptocurrency out of their Binance account. Note: These withdrawals rates are determined by the blockchain network and can fluctuate without notice due to factors such as network congestion. Please check the most recent data listed on each withdrawal page
بله , سیستم تشخیص میده که آدرس داخلی هست و فی نمایش داده شده محاسبه نمیشه و در حساب مبدا باقی میمونهHow to Make Internal Transfer on Binance | Binance
The internal transfer function lets you send funds between two Binance accounts. It will be immediately credited, and you don’t have to pay any transaction fees. 1. Log in to your Binance account a...www.binance.com
اینجا ترنسفر داخلی رو کامل توضیح داده.
قبلا مثل اینکه به این شکل بوده ارورش خیلی راحت میگفتی ساکن آلمان نیستم و تمام.
How to Make Internal Transfer on Binance | Binance
The internal transfer function lets you send funds between two Binance accounts. It will be immediately credited, and you don’t have to pay any transaction fees. 1. Log in to your Binance account a...www.binance.com
اینجا ترنسفر داخلی رو کامل توضیح داده.
آره خوندمش، دیگه چاره ای نیستش اینارو یا تتر میکنم یا میذارم فی داخل همین اکانت بمونه.فقط طبق این نوشته بخشی که قرمز کردم مشکل داره !
Please note that during this step, the “Transaction Fee” displayed will be charged only for withdrawals to non-Binance addresses. If the recipient address is correct and belongs to a Binance account, the “Transaction Fee” will remain in the wallet of the sender after the transaction, and will not be deducted (the recipient will get the amount indicated as “You Will Get”).اینجا میگه بعد از مشخص شدن داخلی بودن حساب , فی در حساب فرستنده باقی میمونه , گیرنده هم قسمت که نوشته You will get رو دریافت میکنه
خب فی شبکه اتریوم 20$ هست و بابت هر کوین که در شبکه اتریوم هست این فی اول محاسبه میشه و بعد از مشخص شدن حساب داخلی این 20$ در حساب فرستنده میمونه