• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
10 دلار bnb انداختم تراست والت مجبور بودم اسمارت کوین بزنم میخواستم نبدیلش کنم ی ارزی دیگه بعد فهمیدم این با bnb اصلی فرق داره نمیشه بعد تبدیلش کردم ب xrp شبکه bep20 بازم فهمیدم اینو نمیشه تبدیل کرد حالا چکار کنم؟ الانم هرچی میخوام دوباره تبدیل کنم بازم ارور میده
insufficient smart chain (bnb) to cover network fee
این ادرس کوینکس bep20 هست بفرستمشون کوینکس؟
576587687.PNG

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
امروز 20 دلار دادم توکن safemoon خریدم..خدا بخیر کنه :D

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
یه سریا هم هستن میگن احراز هویت با تصویر خودت اگر با تصویر خودمون باشه فکر نکنم بتونن این کارو کنن
احراز هویت توی کارمزد فرقی نداره؟

نه
صرفا یه سری ICO توی بایننس انجام میشه یعنی پیشفروش توکن که وقتی وریفای هستی میتونی با BNB خرید بزنی که سود خیلی بالایی میده ولی خب ریسک از دست رفتن حسابت هم هستش دیگه
البته چه وریفاید چه غیر وریفاید باید پولت رو توی صرافی نگه نداری و همیشه در حال تسویه باشی

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دوستان اون نمودار بیتکوین بودش که نشون میداد نگرانی و ناامیدی و ریزش و این مسائل رو اگه کسی داره بفرسته

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
10 دلار bnb انداختم تراست والت مجبور بودم اسمارت کوین بزنم میخواستم نبدیلش کنم ی ارزی دیگه بعد فهمیدم این با bnb اصلی فرق داره نمیشه بعد تبدیلش کردم ب xrp شبکه bep20 بازم فهمیدم اینو نمیشه تبدیل کرد حالا چکار کنم؟ الانم هرچی میخوام دوباره تبدیل کنم بازم ارور میده
insufficient smart chain (bnb) to cover network fee
این ادرس کوینکس bep20 هست بفرستمشون کوینکس؟
مشاهده پیوست 1230539
الان چی نیازی داری که از تراست ولت در بیاری ؟ BNB BEP20 یا BNB BEP2
BNB BEP2 = اصلی
BNB BEP20 = اسمارت چین BSC

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
BNB BEP2 = اصلی
الان تبدیلش کردم xrp bep 20 دیگه تبدیل نمیشه همون ارور میده
خواستم ب bnb اصلی تبدیلش کنم بعد ب cbm ک نشد

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
الان تبدیلش کردم xrp bep 20 دیگه تبدیل نمیشه همون ارور میده
خواستم ب bnb اصلی تبدیلش کنم بعد ب cbm ک نشد
پس الان BNB Bep20 نیاز داری , در تراست ولت نمیتونی شبکه bep2 رو به bep20 تبدیل کنی

میتونی 12-13$ BNB در بایننس بخری و بعد 1$ رو بصورت bep20 بفرستی تراست ولت و هرچی که داری رو تبدیل کنی و باقیمانده رو دوباره در بایننس بفروشی

در بایننس حداقل برداشت BNB بین 0.5$ تا 1$ هست پش مشکلی برای انتقال نداری , انتقال در شبکه bep20 از بایننس کارمزد نداره

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اره مارجین رو چک کردم نمیخواد ولی فیوچر میخواد
نیازی نیست

پ.ن

قدیم نقد کردن مارجین دردسر بود.. واقعا پدر ادم درمیومد

الان رو نمیدونم

ولی هیچ بخش بایننس احراز هویت نمیخواد

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
BNB BEP2 = اصلی
اون ادرس کوینکس
پس الان BNB Bep20 نیاز داری , در تراست ولت نمیتونی شبکه bep2 رو به bep20 تبدیل کنی

میتونی 12-13$ BNB در بایننس بخری و بعد 1$ رو بصورت bep20 بفرستی تراست ولت و هرچی که داری رو تبدیل کنی و باقیمانده رو دوباره در بایننس بفروشی

در بایننس حداقل برداشت BNB بین 0.5$ تا 1$ هست پش مشکلی برای انتقال نداری , انتقال در شبکه bep20 از بایننس کارمزد نداره

اهان خب از کوینکس همون اسمارت کوین bnb بفرستم چی؟نمیشه ؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

من الان توی تراست والت 100 تا TWT دارم
چطوری باید منتقل کنم به بایننس ؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اون ادرس کوینکس

اهان خب از کوینکس همون اسمارت کوین bnb بفرستم چی؟نمیشه ؟
میشه , فقط توجه کن در تراست ولت روی هر شبکه ای کوین داری باید BNB همون شبکه رو بفرستی تراست ولت
من الان توی تراست والت 100 تا TWT دارم
چطوری باید منتقل کنم به بایننس ؟
باید یه مقدار BNB bep20 بفرستی تراست ولت برای کارمزد انتقال
تراست ولت کارمزد رو فقط از BNB برداشت میکنه و اگر BNB نداشته باشی نمیتونی ترانسفر کنی

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
میشه , فقط توجه کن در تراست ولت روی هر شبکه ای کوین داری باید BNB همون شبکه رو بفرستی تراست ولت

تراست ولت کارمزد رو فقط از BNB برداشت میکنه و اگر BNB نداشته باشی نمیتونی ترانسفر کنی
چقدر کافیه

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
نه
صرفا یه سری ICO توی بایننس انجام میشه یعنی پیشفروش توکن که وقتی وریفای هستی میتونی با BNB خرید بزنی که سود خیلی بالایی میده ولی خب ریسک از دست رفتن حسابت هم هستش دیگه
البته چه وریفاید چه غیر وریفاید باید پولت رو توی صرافی نگه نداری و همیشه در حال تسویه باشی
اگر با bnb انجام بشه فکر کنم کارمزد هم کمتر بشه درسته؟ فکر کنم تو حالت معمولی 0.1 باشه با بایننس کوین کمتر بشه در حدود 0.07 بشه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
برای انتقال 100 TWT به بایننس زده 20 سنت , ولی چون کارمزد نسبت به ترافیک شبکه کم و زیاد میشه , محض اطمینان میتونی 1$ انتقال بدی

البته مطمئنا بیشتر از 30 سنت نمیشه

WhatsApp Image 2021-03-24 at 16.17.14.jpeg

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
نیازی نیست

پ.ن

قدیم نقد کردن مارجین دردسر بود.. واقعا پدر ادم درمیومد

الان رو نمیدونم

ولی هیچ بخش بایننس احراز هویت نمیخواد
نه

مرسی
شما با ip کدوم کشور میرین؟ کجا میتونم ببینم با کدوم کشورها مشکل داره؟ من الان با ip آلمان میرم ولی سرچ کردم مثل اینکه میگن با ip آلمان حتما باید وریفای کنی

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
برای انتقال 100 TWT به بایننس زده 20 سنت , ولی چون کارمزد نسبت به ترافیک شبکه کم و زیاد میشه , محض اطمینان میتونی 1$ انتقال بدی

البته مطمئنا بیشتر از 30 سنت نمیشه

مشاهده پیوست 1230546

ممنون داداش درست شد همون فی نداشتم...

بالا