اکثر پیش فروش هایی که کوین مارکت کپ لیست کرده همین وضعیت رو دارن، کوین ERN پیش فروشش زیر یک دلار بود بعد شد ۳$ و الان رسیده به ۶۰$ !به نظرم باید یه نگاه ویژه به این ico ها داشته باشیم
اون هفته ای یه توکن به اسم unmarshal یه لاتاری برگزار کردکه برندهاش میتونستن با یه سری احراز هویت سیصد دلار توکن به قیمت 17 سنت بخرن حالا امروز توکن هاشو آزاد کرده و توی یونی سوامپ لیست شده به قیمت 8 دلار!!! ☹
یعنی در عرض یه روز 300 دلارشون شد 14000 دلار!!!
UnMarshal price today, MARSH to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live UnMarshal price today is $0.0855 USD with a 24-hour trading volume of $417,572.82 USD. We update our MARSH to USD price in real-time.coinmarketcap.com
اینم از عجایب این مارکته
دقیقن باید صبر کرد منم مث شما حالا فکر کنید اگه صبر میکردین چقد سود میدادچطوریه که ما هر ارزی رومیخریم اون میاد پایین بقیه میرن بالا , میفروشم اون میره بالا بقیه میان پایین
رو چند؟
از کجا فهمیدین قیمتش خوبه؟دیشب یه 6k نقد دستم بود گفتم یه چیزی بخرم در حد 100 دلاری تا صبح که بیدار میشم سود بده یه نگاه کردم دیدم ckb قیمتش خوبه روی 0.0326 خرید گذاشتم با 5k موجودی
صبح بیدار شدم دیدم که 0.038 هستش
از کجا فهمیدین قیمتش خوبه؟
به ما هم یاد بده
حسی بود
بعد 4 سال ضرر کردن این روزا به حسم اعتماد میکنم بازارم که مثبت هستش نمودارش رو هم دیدم کامل تا اینجا همیشه صعودی بوده و احتمالا بازم صعودی هستش
واقعا شما ها هم قبلا یعنی وقتی تازه کار بودید ضرر کردید ؟ آخه ماها حس میکنیم ما هوش این نوع بیزینس رو نداریم و این افسردمون میکنه
کوینکس وریفای نمیخواد و با ایران مشکلی نداره , ولی حجم معاملات پایینهبچه ها کدام یکی از این صرافی ها رو پیشنهاد میکنید؟ مثل بایننس باشه! وریفای هم نخاد.
مشاهده پیوست 1231428
بچه ها کدام یکی از این صرافی ها رو پیشنهاد میکنید؟ مثل بایننس باشه! وریفای هم نخاد.
مشاهده پیوست 1231428