یعنی هزار دلار گذاشتی ماهی 65 دلار بهت میده؟وام های بایننس صاف کردم
دیدم مدتش افزایش داده تا 180روز وام میده
اما کارمزد رفته بالا
65دلار هر هزار دلار
ب احراز هویت احتیاج داره؟
یعنی هزار دلار گذاشتی ماهی 65 دلار بهت میده؟وام های بایننس صاف کردم
دیدم مدتش افزایش داده تا 180روز وام میده
اما کارمزد رفته بالا
65دلار هر هزار دلار
مثالی بود برای برداشت( گرفتن وام )یعنی هزار دلار گذاشتی ماهی 65 دلار بهت میده؟
ب احراز هویت احتیاج داره؟
اکثر پروژه های جدید یا رو یونی سواپ هست که فی بالایی داره یا تو صرافی هست که احراز میخواد .Soul / phantasma
Sta/statera
چه داستانی شده این وریفای کردنخیر فقط محدودیت دارید
About Identity Verification | KuCoin
As one of the world’s most reliable and transparent exchanges, KuCoin has required Identity Verification for its users since November 1, 2018. This article willsupport.kucoin.plus
چه داستانی شده این وریفای کردن
اگ حسابمون بدون وریفای مبلغ بالا باشه بایننس میتونه نذاره پولهامون خروچ بدیم ؟
مثلا بشه بالای 100هزارتا ؟
میخوام بعنوان ولت استفاده کنم از بایننس برای هولد کردن
نه , فقط اونهایی که موعد پرداختیشون زیر 1 ماه باشه ,یعنی همه رو ثبت نام میکنی دیگه؟
مدتی پیش اکانت من صرافی kucoin مسدود کرد بعد این که مستقیم از صرافی ایرانی تتر زدمچه داستانی شده این وریفای کردن
اگ حسابمون بدون وریفای مبلغ بالا باشه بایننس میتونه نذاره پولهامون خروچ بدیم ؟
مثلا بشه بالای 100هزارتا ؟
میخوام بعنوان ولت استفاده کنم از بایننس برای هولد کردن
فکر کنم وقتشه یه تاپیک بزنی یه اموزشی بذاری :دینه , فقط اونهایی که موعد پرداختیشون زیر 1 ماه باشه ,
مدتی پیش اکانت من صرافی kucoin مسدود کرد بعد این که مستقیم از صرافی ایرانی تتر زدم
البته با ای پی ایران هم چند بار لاگین کردم بعد 3 سال زد اکانت ام مسدود کرد
اینطوری بودش که ایمیل میاد 24 ساعت وقت داری احراز هویت بکنی تو اون 24 ساعت میتونی داراییت خارج بکنی و بعد اون اگه احراز نکرده باشی 48 ساعت دوباره وقت میدن دارایی خارج بکنی و کلا بعد 48 ساعت اکانت برای همیشه مسدود میمونه
الانم اکانت جدید ساختم با وی*پی ان لاگین میکنم بدون مشکل کار میکنم
--
تو بیترکس هم اکانت ام مسدود شد فکر کنم چند سالی شد تا تونستم دارایی ایم پس بگیرم یکسری از ارز هام اصلا نبود حذف شده بودن از صرافی اونایی هم که بودن قیمت شون خیلی افت کرده بود
من خودم فعلا بایننس کار میکنم هم kucoin هر دو بدون احراز پیشنهادم اینه اصلا سمت صرافی های امریکایی نریدپس به همون تراست ولت بسنده کنیم/البته من نمیخوام ارز بخرم بذارم کنار باشه / خودم اکانتمو هرشب چک میکنم یا ایمیلمو / بخاطر همین منظورم هولد خود بایننس بود
اتومیک چطوره ؟؟ کارمزد تفاوتی داره ؟
من که اماتورم , استاد ایردراپ @parsaweb باید تاپیک آموزشی بزنهفکر کنم وقتشه یه تاپیک بزنی یه اموزشی بذاری :دی
پس به همون تراست ولت بسنده کنیم/البته من نمیخوام ارز بخرم بذارم کنار باشه / خودم اکانتمو هرشب چک میکنم یا ایمیلمو / بخاطر همین منظورم هولد خود بایننس بود
اتومیک چطوره ؟؟ کارمزد تفاوتی داره ؟
الان از چه صرافی یا والتی میشه استفاده کرد که به آی پی گیر نده و کارمزدش کم باشه؟
من الان بیت کوینو داخل وبمانی نگه داشتم که کارمزد اکسچنجش تا 15 درصد میشه فک کن و فقط بدرد نگهداری طولانی مدت میخوره