• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
من به مهندس بودنش لزوما کاری ندارم و برایم این موضوع اهمیت ندارد ، فقط مصداقی اومدم دخالتش تو بازار های مالی و تکون خوردن ارز بدون فاندا درست رو نوشتم که اینجا مثال دوج بود
به هر حال من فکر میکنم مشکلت خیلی شخصی شده :D
من بیش از حد خوش بین نیستم بهش و فقط در حد امتحان کردن شانسم بهش امیدوارم اما شما بیش از حد بدبینی و به خاطر شخص ایلان ماسک حتی حاضر نیستی همینقدر بهش فرصت بدی.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دوستان بایننس اکانت بن کنه سر عوض شدن ایپی (اگه کنه) اجازه برداشت موجودی رو میده یا وریفای میخواد؟

مشکلی با اجازه برداشت نداره و میتونید برداشت بزنید

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
BRG چرا باید برای طولانی مدت خوب باشه؟
این که طرف بیاد برای معرفی خودش و ارزش رپوتاژ بخره از این سایت و اون سایت، بیاد چندرغاز پول بده به ملت که برن اطلاعات شخصیشون رو بهش بفروشن (تو ربات تلگرامش)
اینکه بیاد با همون چندرغاز برای خودش ارتش مجازی تشکیل بده و مخالفانش روفحش کش کنند.
اینکه تا همین چند سال پیش موسس BRG تو کار کانالهای س*کسی تلگرامی بود =))
و از همه مهمتر اینکه کلا طرف ایرانی هست نشونه های خوبی نیستش از نظر من.

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
دوستان ممنون میشم درباره ارز cbm یکم تحقیق کنید اینجا بنویسید میگن ارز اینده داری کرونا تموم بشه خیلی رشد میکنه...من بلد نیستم انگلیسی نمیدونم...
ممنون میشم ...

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
BRG چرا باید برای طولانی مدت خوب باشه؟
این که طرف بیاد برای معرفی خودش و ارزش رپوتاژ بخره از این سایت و اون سایت، بیاد چندرغاز پول بده به ملت که برن اطلاعات شخصیشون رو بهش بفروشن (تو ربات تلگرامش)
اینکه بیاد با همون چندرغاز برای خودش ارتش مجازی تشکیل بده و مخالفانش روفحش کش کنند.
اینکه تا همین چند سال پیش موسس BRG تو کار کانالهای س*کسی تلگرامی بود =))
و از همه مهمتر اینکه کلا طرف ایرانی هست نشونه های خوبی نیستش از نظر من.
شما هم فازت مشخص نیست ها؟
اونطرف هم امدی پریدی بهم چیزی بهت نگفتم (هرچند در حدت خودم رو هیچ وقت کوچیک نمیکنم)، هرچند بیت هم به فرداش ریخت :ROFLMAO:

انگار میری با ارزها ازدواج میکنی انتظار فرزند اوری هم داری ازشون

هرکدوم قله زد، بفروش برو سراغ سوژه بعدی
از نظرم همه شیت کوینن، فقط به درد افزایش ثروت تدریجی میخورن، حالا هر کدوم‌شون هر منطقی پشت سرشون هم داشته باشن

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
اونطرف هم امدی پریدی بهم چیزی بهت نگفتم (هرچند در حدت خودم رو هیچ وقت کوچیک نمیکنم)، هرچند بیت هم به فرداش ریخت :ROFLMAO:

از نظرم همه شیت کوینن، فقط به درد افزایش ثروت تدریجی میخورن، حالا هر کدوم‌شون هر منطقی پشت سرشون هم داشته باشن
والا فازم مشخصه چرا نباشه؟ به شما هم نپریدم...
فقط دیدم تاپیک بررسی و تحلیل کوین ها هست شما هم چندتا برای خرید پیشنهاد دادی گفتم حتما دلایلی برای اینکار داری.
من دلایلم رو برای مخالفت گفتم و منتظر بودم شاید شما دلایلی برای تغییر دادن نظر من داشته باشی.
حالا اگر واقعا دلایلی داری که بسم الله...
اگر نداری هم که هیچی دیگه حرفی نمیمونه.

اما اگر فکر میکنی ما در خد شما نیستیم و دفعه بعد هم قراره اینطوری جوابم رو بدی این گزینه رو امتحان کن:
1617381756327.png

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

بجز SNX اون دو تا ارز دیگه ای که معرفی کردی جفتشون اسکم هستن و مفت نمیارزن

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
دوستان توجه داشته باشن در بازار گاوی مثل قارچ ارزهای اسکم رشد میکنن با بررسی کامل حتی اگر 1 دلار هم میخواید سرمایه بزارید وارد بشید بیخود پولتون توی حلق مخصوصا روس جماعت نریزید 99.99 درصدشون اسکمر هستن به فکر این نباشید که مثلا چون یک ارزی قیمتش پایین ممکنه پولدارتون کنه سال بعد همین موقع بیشتر این ارزهای موجود اثری از توسعه دهندشون نیست

Try

Registered User
لایک‌ها
466
والا فازم مشخصه چرا نباشه؟ به شما هم نپریدم...
فقط دیدم تاپیک بررسی و تحلیل کوین ها هست شما هم چندتا برای خرید پیشنهاد دادی گفتم حتما دلایلی برای اینکار داری.
من دلایلم رو برای مخالفت گفتم و منتظر بودم شاید شما دلایلی برای تغییر دادن نظر من داشته باشی.
حالا اگر واقعا دلایلی داری که بسم الله...
اگر نداری هم که هیچی دیگه حرفی نمیمونه.

اما اگر فکر میکنی ما در خد شما نیستیم و دفعه بعد هم قراره اینطوری جوابم رو بدی این گزینه رو امتحان کن:
مشاهده پیوست 1231638
دزد ترین صرافی که دیدم برای همین آقا موسس همین ارز اسکم بوده که حتی نمیخوام اسمشو ببرم
واااای کانالی که حسابی ارز این اقا رو معرفی میکنه یعنی اگر برید بشنوید وویس هاشو برگاتون میریزه
بنظرم باید اسم این ارز و صاحبش حداقل تو انجمن مسدود بشه

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
دوستان ممنون میشم درباره ارز cbm یکم تحقیق کنید اینجا بنویسید میگن ارز اینده داری کرونا تموم بشه خیلی رشد میکنه...من بلد نیستم انگلیسی نمیدونم...
ممنون میشم ...
سلام من نگاه کردم ساپلای ۵ میلیارد هست و ارز روی پلاتفرم بایننس BEP2 هست مال جمع کردن امتیاز mile هست اگر خواستی بخری میتواتی توی کیف تراست ولت ارز bnb به cbm اکسنچ کنی من ۶۰۰۰ تا برای تست گرفتم اما اگر خواستی بخرید برای فقط تست چند روز صبر کنید تکلیف بیت کوین مشخص بشه یا داره سقف جدید میزنه و امکان برگشت هم داره یا اصلاح داره
دو و سه روزی باید فقط چارت بیت کوین را نظاره گر باشید

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
دزد ترین صرافی که دیدم برای همین آقا موسس همین ارز اسکم بوده که حتی نمیخوام اسمشو ببرم
واااای کانالی که حسابی ارز این اقا رو معرفی میکنه یعنی اگر برید بشنوید وویس هاشو برگاتون میریزه
بنظرم باید اسم این ارز و صاحبش حداقل تو انجمن مسدود بشه
1617385836723.png1617386018166.png

منم روی هوا حرف نمیزنم، چند سال قبل از این ماجراها**** داشت سر ادمینهای تلگرامی کلاه میذاشت، آدمش همون آدمه فقط نوع کلاهبرداریش فرق کرده.
همین الان هم اگر کسی میتونه از BRG دفاع کنه من در خدمتم.

Last edited by a moderator:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دوستان نظرتون راجع به
dent ؟

یه سوال ؟
چطور بفهمیم تیم ارز مثلا همین dent چه کسانی هستند ؟ اسپانسرشون کیا هستن ؟ و این سری اطلاعات از کجا باید بگیریم ؟

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
بجز SNX اون دو تا ارز دیگه ای که معرفی کردی جفتشون اسکم هستن و مفت نمیارزن
Rune رو وایت پیپرش رو خوندم، ایده‌ی پشت سرش جالب که بیشتر یک پروتکل ارتباطی و هدف مبادله بین ارزها به صورت غیرمتمرکز هست و یک طورهایی دیفای به این موضوع نیاز داره... سال دیگه یه ریپلای میزنم سر این پست

BRG هم راجب بهش صحبت نمیکنم، جاش نیست (ولی یه نوکش میخوره به کانال پولوشی کشور)

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
مشاهده پیوست 1231650مشاهده پیوست 1231651

والا منم روی هوا حرف نمیزنم، چند سال قبل از این ماجراها استوی داشت سر ادمینهای تلگرامی کلاه میذاشت، آدمش همون آدمه فقط نوع کلاهبرداریش فرق کرده.
همین الان هم اگر کسی میتونه از BRG دفاع کنه من در خدمتم.
سلام لطفا موضوع را کش نده همه کابرا قدیمی اطلاعات کافی دارند با کش دادن این موضوعات این تایپک به بیراه میرود و مسدود میشه بیخیالشید لطفا تنها اینجا تو انجمن دارای اطلاعات مفید با ادم های منطقی هست لطفا اینجا را مثل کانالهای بورسی به جنگ و دعوا نکشانید ما میایم اینجا محتوا مفید مثبت دریافت کنیم
لطفا بزارید تایپک روال عادی و مفیدش را پیش برود
ممنون دوستان

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
سلام لطفا موضوع را کش نده همه کابرا قدیمی اطلاعات کافی دارند با کش دادن این موضوعات این تایپک به بیراه میرود و مسدود میشه بیخیالشید لطفا تنها اینجا تو انجمن دارای اطلاعات مفید با ادم های منطقی هست لطفا اینجا را مثل کانالهای بورسی بهاره جنگ و دعوا نکشانید ما میایم اینجا محتوا مفید مثبت دریافت کنیم
لطفا بزارید تایپک روال عادی و مفیدش را پیش برود
ممنون دوستان
حرف غیر مرتبط به موضوع که نزدیم...

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
حرف غیر مرتبط به موضوع که نزدیم...
چرا دوست عزیز من با شما مشکل ندارم چون درک میکنم ولی بحث صرافی را پیش کشیدید دست بردید تو لونه زنبور الان ۱۰۰ تا میریزه اینجا برای دفاع ۱۰۰ تاهم میریزه برای مخالفت حالا بیاو تایپک را جمع کن برسیم به محتوا مفید 😀

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
6k میخوام تتر خرید بزنم بنظرتون میاد پایین یا الان بخرم ؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان نظرتون راجع به
dent ؟

یه سوال ؟
چطور بفهمیم تیم ارز مثلا همین dent چه کسانی هستند ؟ اسپانسرشون کیا هستن ؟ و این سری اطلاعات از کجا باید بگیریم ؟
آقا safemoon خریدی؟امروز پامپ 100 درصدی زد

بالا