pool
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,880
- لایکها
- 10,697
میزان نقدشوندگی این ارزها مشخص نیست ولوم و درصد رشد میتونه 100 درصد فیک باشهآقا safemoon خریدی؟امروز پامپ 100 درصدی زد
میزان نقدشوندگی این ارزها مشخص نیست ولوم و درصد رشد میتونه 100 درصد فیک باشهآقا safemoon خریدی؟امروز پامپ 100 درصدی زد
درسته..البته من از جاهای معتبر چک کردم حجم معاملاتش 6 میلیون دلار در روز بوده که برای ارز جدید رقم خیلی خوبی هست..میزان نقدشوندگی این ارزها مشخص نیست ولوم و درصد رشد میتونه 100 درصد فیک باشه
نه - متاسفانهآقا safemoon خریدی؟امروز پامپ 100 درصدی زد
دوستان نظرتون راجع به
dent ؟
یه سوال ؟
چطور بفهمیم تیم ارز مثلا همین dent چه کسانی هستند ؟ اسپانسرشون کیا هستن ؟ و این سری اطلاعات از کجا باید بگیریم ؟
نقطه بدی نیست ولی تو صرافی بایننس لیست نیستبررسی کامل کنید بعد سرمایه بزارید
Plian price today, PI to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Plian price today is $0.003121 USD with a 24-hour trading volume of $18,261.73 USD. We update our PI to USD price in real-time.coinmarketcap.com
بیترکس سمتش نرید علاقه خاصی به مصادره داره حتی اکانت وریفای شدهکسی با bittrex کار کرده ؟ اونجا هم قوانین بایننس داره ؟
چطور بفهمیم تیم ارز مثلا همین dent چه کسانی هستند ؟ اسپانسرشون کیا هستن ؟ و این سری اطلاعات از کجا باید بگیریم ؟کسی جواب این سوال میدونه ؟
نه هنوز مومنتوم روزانه هنوز به over buy نرسیده ، فکر میکنم که تا یکی دو هفته دیگه میبینیمصلوات بفرستین
@javadth
یه بار گفتی این دفعه برای آخرین بار 60کا رو میبینیم و بعد روند نزولی شروع میشه، الان شروع شده به نظرت؟
من فکر کنم بعد از یه اصلاح کوچیک دوباره بریم روی 60 یه مدتی بمونیم.
زحمت کشید واقعا یه ماهه مارو علاف کرده واسه این 50درصد ، امیدی به رشد بیشتر هست یا ردش کنیم؟ایاس در این هفته 50درصد سبز شد
منم تقریبا یک سوم رو این اواخر فروختم، هر چقدر رشد باشه باز در حال فروشم، اما با ریزش بعدی میخرم.نه هنوز مومنتوم روزانه هنوز به over buy نرسیده ، فکر میکنم که تا یکی دو هفته دیگه میبینیم
واقعیت در حالت عادی کسی رو ۶۰کا خرید نمیزنه
خودمم که دارم تسویه میکنم هر روز تا جایی که میشه میارم بیرون
این چند روز همه چی شانسی شده تو آلتکوینامنم تقریبا یک سوم رو این اواخر فروختم، هر چقدر رشد باشه باز در حال فروشم، اما با ریزش بعدی میخرم.
معتاد شدیم متاسفانه.
دوسال نگه داشتمش به اون ایده آل نرسیده، ریپل خدابیامرز ابتیاع میشد بیشتر سود میداد ..زحمت کشید واقعا یه ماهه مارو علاف کرده واسه این 50درصد ، امیدی به رشد بیشتر هست یا ردش کنیم؟
بسیار ممنون نمیشه فهمید چقد از توکناش برا مردمه چقد برا اعضای گروه؟سلام من نگاه کردم ساپلای ۵ میلیارد هست و ارز روی پلاتفرم بایننس BEP2 هست مال جمع کردن امتیاز mile هست اگر خواستی بخری میتواتی توی کیف تراست ولت ارز bnb به cbm اکسنچ کنی من ۶۰۰۰ تا برای تست گرفتم اما اگر خواستی بخرید برای فقط تست چند روز صبر کنید تکلیف بیت کوین مشخص بشه یا داره سقف جدید میزنه و امکان برگشت هم داره یا اصلاح داره
دو و سه روزی باید فقط چارت بیت کوین را نظاره گر باشید
داداش ممنون کاش شما ک برسی کردین یکم از اطلاعاتش بخمون میدادین ما ک انگیسی بلد نیستیم کم تجربهبررسی کامل کنید بعد سرمایه بزارید
Plian price today, PI to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Plian price today is $0.003121 USD with a 24-hour trading volume of $18,261.73 USD. We update our PI to USD price in real-time.coinmarketcap.com
میتونی با تراست والت با bnb چنج کنینقطه بدی نیست ولی تو صرافی بایننس لیست نیست
کسی با bittrex کار کرده ؟ اونجا هم قوانین بایننس داره ؟