https://t.me/commanderBTC
این کانالو حتما عضو بشین ی ماهه زیر نظره هرچی میذاره رشد میکنه وافعن
30 کوین اول کوین مارکت کپ رو چک کردم، به جز آدا که تقریبا فرقی نکرده بقیه بالای 30% تا 200%+ رشد داشتند تو این یک ماه.
پ.ن: آدا هم که تو این یک ماه رشد نداشته قبلش طوفان به پا کرده بود و دیگه نیاز بود که استراحت کنه.
اینارو گفتم که بدونید داستان 99% کانال ها چیه و یه وقت متضرر نشید.
یادمه اوایل 1 بار از سیگنالهای این استفاده کردم و کلی ضرر شد برام. بهش پیام دادم این سیگنالت استاپ زده چرا اعلام نمیکنی بلاک کردن.https://t.me/commanderBTC
این کانالو حتما عضو بشین ی ماهه زیر نظره هرچی میذاره رشد میکنه وافعن
والا الان خوب سیگنال میده ...بیشترشونم خوب سود میدن نمیدونم...یادمه اوایل 1 بار از سیگنالهای این استفاده کردم و کلی ضرر شد برام. بهش پیام دادم این سیگنالت استاپ زده چرا اعلام نمیکنی بلاک کردن.
منم الان بشینم 10 تا ارز بیارم خلاصه 2-3 تاش میرن بالا میام میگم چرا ایمان نمیارید!!! لپ کلام چند ماه وقت بزارید آموزش ببینید هر چی شد به پای خودتون باشه سود یا ضرر.
اگه کانال خوبی دارین معرفی کنید ممنون
سلامبرخی از ارز های محبوبی که بیش از سه سال هست سقف نزدن
زی کش
سقف : 5940 -- 2016
قیمت : 169دلار
لایت کوین
سقف : 375دلار - 2017
قیمت : 214
iota
سقف : 5.6 دلار - 2017
قیمت فعلی : 1.60
dash
سقف : 1641 - 2017
قیمت فعلی : 242
اتر کلاسیک
سقف : 47 -- 2017
قیمت فعلی : 14.96
نانو
سقف : 37دلار -- 2018
قیمت فعلی : 5.58 دلار
ریپل
سقف : 3.84دلار -- 2018
قیمت فعلی : 0.62 دلار
ترون
سقف : 0.30 - 2018
قیمت فعلی : 0.10 دلار
نئو
سقف : 196دلار
قیمت فعلی : 54دلار
ایاس
سقف : 22.89دلار 2018
قیمت فعلی : 6.10
سلام
لطف میکنید بفرمایید این تاریخ سقف و کف هر ارز را از چه سایتی دقیق میگیرید؟
همچنین سایتی هست که برای یک ارز بمدت ۳۰ روز درصد تغییرات را نسبت به روز قبل نشان بدهد ؟اینجوری شاید بشه چند ارز را زیر نظر گرفت که هر کدام سرعت درصد تغییرات مثبتش زیاد باشه احتمال افزایش قیمت در اینده دارد
ممنون اگر لطف کنید و راهنمایی بفرمایید تا دوستان دیگر هم بهرمند از فرمایشات شما شوند
به اون حالته میگن کیل سویچکسایی ک با قند شکن مشکل دارن یکی پیدا کردم ایپی سابت خوبه
اون حالتم اگه اینترنت قطع بشه نمیذاره ب بایننس وصل بشی بفهمه...
ماهی 60 تومن کسی بگه ایدیشو بهش بدم
ایپی ثابت؟سرعتش خوبه؟قط نمیشه؟به اون حالته میگن کیل سویچ
و این مبلغ هم که میفرمایید خیلی گرونه :دی
ما 6ماهه رو گرفتیم 65