Chz یهو میبینی یه کندل گنده میزنه و دوباره میاد پایین این چرا اینجوریه ...
بیت خوبه بشه 100 هزار...خب دوبل میشهدوستان برای هولد کردن بین بیت کوین،ترون،اتریوم،دوج کوین،استلار،کاردانو کدومو پیشنهاد میکنید مقداری سرمایه دارم میخوام بزارم ممنون
یعنی این چشم اندازو میشه تا ۲ سال دیگه براشون دید یا نهبیت خوبه بشه 100 هزار...خب دوبل میشه
اتریوم هم بشه 5 هزار بازم دوبل میشه
حالا کاردانو بشه 10 دلار 10 برابر میشه پولت
رفیق گفتم بی نام و نشون ها رو 1$ بخرید , اونایی که تعداد صفراشو نمیتونی شمارش کنی !@GamesWorld
بعد میگی یک دلار خرید کنین، من الان میرم خریدهای یک دلاریم رو میبینم بیشتر میسوزم که
مشاهده پیوست 1231960
سال 2017 رفتم یک دلار بیتکوین هزار دلاری خریدم! اونموقع فی شبکه کم بوده یا چی؟ چندتا خرید اینطوری دارم هیچی از اون موقع یادم نیست.
اینو
مشاهده پیوست 1231961
ب نظرم ارهیعنی این چشم اندازو میشه تا ۲ سال دیگه براشون دید یا نه
فرقی نداره حاجی، همون بی نام و نشون میخواد چند برابر بشه مگه؟رفیق گفتم بی نام و نشون ها رو 1$ بخرید , اونایی که تعداد صفراشو نمیتونی شمارش کنی !
نه دیگه لپ کلام من چیز دیگه بود , شما 1$ از بیتکوین 1000$ خریدی یعنی 0.001فرقی نداره حاجی، همون بی نام و نشون میخواد چند برابر بشه مگه؟
اون موقعی که من 1 دلار بیت خریدم دلار چند بود؟ فرض بگیریم 4ت (یادم نیست واقعا)
الان تقریبا 6 برابر شده.
بیت هم که 58 برابر شده.
58*6 = 348
یعنی پولی که من گذاشتم تقریبا 350 برابر شده.
اما بازم نمیشه باهاش هیچ غلطی کرد
حاژییی! بازم که فرقی نمیکنهنه دیگه لپ کلام من چیز دیگه بود , شما 1$ از بیتکوین 1000$ خریدی
من گفتم کوینهایی که با یک دلار میتونی چند ده هزار و حتی چندصد هزار رو بخری
حالا اگر فرضا هر کوین یهو بشه 1$ پولت میشه چندده هزار و یا چند صد هزار دلار
اگر اسکم شد که دلت واسه 1$ نمیسوزه , اگر هم بامپ شد با 1$ پول تپل گیرت اومده
دوستان تاحالا این ارور براتون اومده؟
مشاهده پیوست 1231991
زیادم بازش نمیکنم مثلا بعد 5-6 ساعت باز میکنم یهو این میاد.
وی پی ان هم ازین رایگانا استفاده میکنم، به خاطر اونه؟
حاژییی! بازم که فرقی نمیکنه
به هر حال ارزش اون کوینی که بتونی با یک دلار چند صد هزارتاش رو بخری هم باید چند صد هزار برابر بشه تا کل پول بشه چند صد هزار دلار دیگه.
اینکه چه تعدادی بتونی بخری که مهم نیست رشدش مهمه.
بیخیال در کل
درسته از این مثلا 40 تا اگر شانس یار باشه و چندتاشون در حد چند صد برابر رشد کنن عدد قابل قبولی میشه...من اگر درست متوجه شده باشم
بیت و اتر سرمایه کم ریختن فایده ای نداره .. ولی برای الت های لیست نشده ، صددر صد نتیجه مقبولی داره .
لینک 11 سنت عرضه شد 2017 با اتر خریداری میشد بکنی !
الان 30دلار
با همین مثال 1 دلار !
نزدیک 10 عدد میشد بگیری
الان میشد 300دلار ! این که به چش نمیاد یک مبحث هست ! ولی وقتی 40تا ارز مختلف این طوری سرمایه کم بریزی پاش . یک عدد قابل قبولی میشه
--
اتریوم هزار دلاری یک دلار میشد 0.001
الان پولت شده بود 2دلار :-دی
پ.ن
لینک رو میشد با اتر خریداری کرد !
پ.ن 2
سرمایه کم رو ارز های لیست شده نزارید ! دنبال پیش خرید باشید ( یونی سواپ این مشکل حل کرده واقعا ) ، گرچه یک کارمزد 20-30دلاری این وسط هم سوز میشه
پ.ن3
اسم لینک اوردم .. به نظر پروژه تمام شده است
رقیب جدی داره DEOR
توصیه یا پیشنهاد سرمایه کم ریختن
Decentralized Oracle price, DEOR chart, and market cap | CoinGecko
View Decentralized Oracle crypto price and chart live, DEOR market cap, 24-hour trading volume, circulating supply, latest news and more.www.coingecko.com
این deor عالی هست !
چرا فرق داره دیگه رفیق , شما بیت هزار دلاری رو خریدی که خودش در اصل هزار برابر رشد کرده بود در اون زمان , تازه اونم نه یک واحد کامل بلکه 0.001 !!حاژییی! بازم که فرقی نمیکنه
به هر حال ارزش اون کوینی که بتونی با یک دلار چند صد هزارتاش رو بخری هم باید چند صد هزار برابر بشه تا کل پول بشه چند صد هزار دلار دیگه.
اینکه چه تعدادی بتونی بخری که مهم نیست رشدش مهمه.
بیخیال در کل
دوستان من چند ساعت قبل 20 دلار بیت از سایت بلاکچین ارسال کردم به کیف پولم که فی شد کمتر از یک دلار.
دوستان تاحالا این ارور براتون اومده؟
مشاهده پیوست 1231991
زیادم بازش نمیکنم مثلا بعد 5-6 ساعت باز میکنم یهو این میاد.
وی پی ان هم ازین رایگانا استفاده میکنم، به خاطر اونه؟
آره والا خودمم تعجب کردم...کمتر از یک ساعت هم فکر کنم انتقال انجام شد.فی بیت کوین 1$ !!مطمئنی ؟
چرا فرق داره دیگه رفیق , شما بیت هزار دلاری رو خریدی که خودش در اصل هزار برابر رشد کرده بود در اون زمان , تازه اونم نه یک واحد کامل بلکه 0.001 !!
ولی اینجا نه دیگه، فرقی نداره به هر حال ارزش یک واحد اون ارز باید رشد کنه.اتفاقا تعدادش هم مهمه دیگه , شما تعداد 1 کوین داشته باشی که 10 برابر بشه بیشتر سود میکنی یا اینکه تعداد صدتا یا هزارتا داشته باشی
دوستان من چند ساعت قبل 20 دلار بیت از سایت بلاکچین ارسال کردم به کیف پولم که فی شد کمتر از یک دلار.
الان همین ارسال بیشتر از ده دلار فی میخواد :|
کسی میدونه دقیقا چه ساعتهایی فی کمتر هست؟