من به صورت کلی نحوه ی ماهیگیری رو خدمتتون عرض میکنم، گرفتن ماهی با خودتون
ببینید ما اگر 1000 تا کوین/توکن و... داشته باشیم به جرات میشه گفت حداقل 10% از این مقدار اصلا نه آینده ای دارند و نه گذشته ای، پس رفتن سراغ این کوین ها 100% اشتباه هست.
یک سری کوین دیگه داریم که شاید از لحاظ معروفیت و اعتبار اکی باشند ولی باز اونا هم در آینده رشد قابل توجهی نخواهند کرد ( به نسبت بقیه کوین ها ) و بیشتر قما*ر میکنن روش، مثل کوین هایی که از بیت فورک شده اند مثل بیت کوین اس وی و بیت گلد. سراغ اینا هم به نظر من نباید رفت.
مورد بعد کوین هایی هستند که اتفاقا قدیمی هم هستند ولی هیچگونه برنامه ای، هدف مشخصی و... برای آینده ی این کوین مشخص نیست و صرفا یک کامیونیتی خاصی دارند که امکان داره یک شبِ فیک پامپ کنن و حداقل 2 برابر بشه، مثل دوج، ورج و... اینا هم ریسکی هست و سود و ضررش زیاده.
مورد یکی مانده به آخر: کوین هایی هستند که بسیار بسیار اذیت میکنند ولی از لحاظ حجم بازار، رتبه ی مارکت کپ، تیم پشتیبانی و و و.... اکی هستند و به قول معروف ریسک به ریواردشون خوبه: مثل ترون، نئو و لایت کوین و خیلی کوین های دیگه.
مورد آخر هم به اصطلاح Safe assets هستند، مثل بیت کوین، اتریوم و... که اگر 3-4 سال هم نگه دارید نگرانی نداره و تقریبا مطمئن هستند.
حالا شما باید دنبال کوین هایی بگردی که من در قسمت بلد شده توضیح دادم.