• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
ارز روزانه تقسیم میشه اگر BNB ذخیره کنی
یعنی اگه من bnb یا busd داشته باشم و استیک کنم آخر روز هر میزان که تقسیم بشه برای من به نسبت پولم این ارز رو میده ؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
یعنی اگه من bnb یا busd داشته باشم و استیک کنم آخر روز هر میزان که تقسیم بشه برای من به نسبت پولم این ارز رو میده ؟

فک کنم هر 1 ساعت میتونی claim بزنی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
دوستانی که تاپیک را می ببنید ولی امکان پست زدن ندارند اطلاع بدن به من

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
کسی از دوستان تجربه وریفای از طریق کانالهای ارائه دهنده این کار رو داشته؟ اصلا میشه اعتماد کرد به این شکل وریفای شدن؟
شخصا نظرم اینه که این کار عقلانی نیست ,
ضمن اینکه این سوال ها پیش میاد :
شما میخوای پول و سرمایه تون رو با یه هویت جعلی وارد بایننس کنید که چه اتفاقی بیوفته ؟
وریفای شدن با یه هویت جعلی چه حاشیه امنیتی براتون ایجاد میکنه ؟

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
شخصا نظرم اینه که این کار عقلانی نیست ,
ضمن اینکه این سوال ها پیش میاد :
شما میخوای پول و سرمایه تون رو با یه هویت جعلی وارد بایننس کنید که چه اتفاقی بیوفته ؟
وریفای شدن با یه هویت جعلی چه حاشیه امنیتی براتون ایجاد میکنه ؟
سوالای خودمم هستش اینا.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
امیدوارم خدا برای بار سوم رفتگان hot رو بیامرزه

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
واردش شو ببین ازت چیزی میخواد یا پیغام خاصی میده ؟
یعنی این امکان بصورت 50-50 هستش که بسته بشه البته ای پی که قراره تهیه کنم از شرکت های فروش سرور اختصاصی از کشور های نامبرده نیست
بصورت ریموت وصل میشم و با چند تا پروکسی خوب و vip ترافیک رو رد میکنم که به مشکل ایرانی بودن بر نخورم
در حال حاضر که هیچ پیغام خاصی ندارم ولی این حساسیت باعث میشه که در اینده ای نزدیک این پیغام رو دریافت کنم چون همه سرور هایی که دوستان اینجا دارن استفاده میکنن از روتر های هتزنر داره رد میده و با یه ویز راحت میشه فهمید که از وی پی ان استفاده شده برای ورود به سایت مای لوک المان هم هست که کمتره
ولی بجاش میشه از مصر ترکیه و هلند استفاده کرد از دیتاسنتر های ناشناخته که حالا تا بیان متوجه شن شاید پول ده تا خونه هم در اوردیم اینجا
اگر روسیه هم مشکلی نداشته باشه با روت نویسی میشه ترافیک رو از المان به روسیه و بعدش به بایننس هدایت کرد کاره اسونیه
بحرحال زیاد حرف زدم بذارید دوباره چک کنم اگر خبری باشه اعلام میکنم کمکم کنید
ولی اگر یک درصد اکانت بسته شد راهکارش چیه ساخت اکانت جدید ؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
یعنی این امکان بصورت 50-50 هستش که بسته بشه البته ای پی که قراره تهیه کنم از شرکت های فروش سرور اختصاصی از کشور های نامبرده نیست
بصورت ریموت وصل میشم و با چند تا پروکسی خوب و vip ترافیک رو رد میکنم که به مشکل ایرانی بودن بر نخورم
در حال حاضر که هیچ پیغام خاصی ندارم ولی این حساسیت باعث میشه که در اینده ای نزدیک این پیغام رو دریافت کنم چون همه سرور هایی که دوستان اینجا دارن استفاده میکنن از روتر های هتزنر داره رد میده و با یه ویز راحت میشه فهمید که از وی پی ان استفاده شده برای ورود به سایت مای لوک المان هم هست که کمتره
ولی بجاش میشه از مصر ترکیه و هلند استفاده کرد از دیتاسنتر های ناشناخته که حالا تا بیان متوجه شن شاید پول ده تا خونه هم در اوردیم اینجا
اگر روسیه هم مشکلی نداشته باشه با روت نویسی میشه ترافیک رو از المان به روسیه و بعدش به بایننس هدایت کرد کاره اسونیه
بحرحال زیاد حرف زدم بذارید دوباره چک کنم اگر خبری باشه اعلام میکنم کمکم کنید
ولی اگر یک درصد اکانت بسته شد راهکارش چیه ساخت اکانت جدید ؟

اکانتت بسته بشه امکان تسویه حساب داری و میتونی تسویه کنی

میتونی یه حساب وریفاید شده بخری یا مثلا یه حساب قدیمی وریفاید نشده بخری

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
نمیدونم من وریفای نکردم حاج وکیل و باقی دوستان بهتر میدونن.
خودمم رو آلمانمو دنبال چاره.
المان چون سرور هاش دسکتاپی هستن و ارزون هست تو ایران اینقدر طرفدار پیدا کرده واگرنه شما برو از هلند روسیه ترکیه یا برزیل بگیر کی میخواد دنبالت بگرده
یدونه میکروتیک رم 128 یا 256 کافیه روش چیز میز میزنی وصل میشی ترافیکتو رد میکنی
ولی من برای اینکار میگم اگر اشنایی داشته باشین که از کشور های خارجی بتونین یه لپ تاب اونجا بذارین یا بصورت ریموتی از نت اون کشور استفاده کنین اینطوری درصد خطا خیلی میاد پایین تر چون دیگه شما از روتر های دیتاسنتر ها استفاده نمیکنید و عملا دارید از شرکت های خصوصی مثل مبین نت مثلا تو یه کشور دیگه استفاده میکنید و شمارو به عنوان یه کاربر از همون کشور شناسایی میکنن از طریق ای پی ادرس ولی خوب معقوله اسم و اسم فامیل ایرانی هست که برای اونم باید یه راحل درست حسابی پیدا کرد مثل پیپال
خلاصه راهای رسیدن به خدا برای ایرانی جماعت بسیارهه

milad221

Registered User
لایک‌ها
285

از اینجور حساب ها کجا پیدا میشه برای خرید و اینکه خرید زدیم سریع باید انتقال بدیم دیگه بمونه امکان تلف شدن ارز ها و هدایت شدن به حساب اون شخص هم داره دیگه ؟
منظورم امنیت این جور حساب ها چطوره؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199

میشه حساب جدید معمولی ساخت و انتقال داد؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
المان چون سرور هاش دسکتاپی هستن و ارزون هست تو ایران اینقدر طرفدار پیدا کرده واگرنه شما برو از هلند روسیه ترکیه یا برزیل بگیر کی میخواد دنبالت بگرده
یدونه میکروتیک رم 128 یا 256 کافیه روش چیز میز میزنی وصل میشی ترافیکتو رد میکنی
ولی من برای اینکار میگم اگر اشنایی داشته باشین که از کشور های خارجی بتونین یه لپ تاب اونجا بذارین یا بصورت ریموتی از نت اون کشور استفاده کنین اینطوری درصد خطا خیلی میاد پایین تر چون دیگه شما از روتر های دیتاسنتر ها استفاده نمیکنید و عملا دارید از شرکت های خصوصی مثل مبین نت مثلا تو یه کشور دیگه استفاده میکنید و شمارو به عنوان یه کاربر از همون کشور شناسایی میکنن از طریق ای پی ادرس ولی خوب معقوله اسم و اسم فامیل ایرانی هست که برای اونم باید یه راحل درست حسابی پیدا کرد مثل پیپال
خلاصه راهای رسیدن به خدا برای ایرانی جماعت بسیارهه
مگر مسئله دنبال کردن و پنهان ماندن هست؟

مشکل اینجاس بایننس شرکت ثبت کرده تو المان .. تعهد داده اطلاعات مشتری هارو داشته باشه ! همانند امریکا و انگلیس

در اینده نزدیک این اتفاق برای همه کشور های اتحادیه اروپا میفته !

مسئله اصلی برای ایرانیا احراز هویت هست

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
از اینجور حساب ها کجا پیدا میشه برای خرید و اینکه خرید زدیم سریع باید انتقال بدیم دیگه بمونه امکان تلف شدن ارز ها و هدایت شدن به حساب اون شخص هم داره دیگه ؟
منظورم امنیت این جور حساب ها چطوره؟
نمیدونم کجا میشه خرید چون امنیت اینجور اکانت ها پایین هستش صاحب اصلی اکانت اگر وریفاید باشه میتونه پس بگیره
اگر فقط قدیمی باشه امکانش نیست احتمالا
ممکنه سر نزنی ارزی باشه که بایننس بخواد دلیستش کنه و اونوقت ارز حیف میشه

میشه حساب جدید معمولی ساخت و انتقال داد؟

آره دوشواری نداره ، شما یه بار سیستم و مودم رو ریست میکنی IP عوض میشه یه اکانت جدید میسازی ولی من نمیدونم بایننس چقدر روی اکانت های جدید حساس هستش

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان سایت معتبر برای خرید وی پی اس (به جز آلمان و آمریکا و کانادا) میشناسید؟
من از جایی که میگرفتم فقط آلمان داره میخوام ای پی رو عوض کنم ببرم روی هلند.

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
سلام دوستان راجع به استک کردن داخل ولت اتمیک یک سوال داشتم کسی هست کمک کنه ممنون

بالا