ssh3614
Registered User
- نوشتهها
- 311
- لایکها
- 380
یعنی اگه من bnb یا busd داشته باشم و استیک کنم آخر روز هر میزان که تقسیم بشه برای من به نسبت پولم این ارز رو میده ؟ارز روزانه تقسیم میشه اگر BNB ذخیره کنی
یعنی اگه من bnb یا busd داشته باشم و استیک کنم آخر روز هر میزان که تقسیم بشه برای من به نسبت پولم این ارز رو میده ؟ارز روزانه تقسیم میشه اگر BNB ذخیره کنی
یعنی اگه من bnb یا busd داشته باشم و استیک کنم آخر روز هر میزان که تقسیم بشه برای من به نسبت پولم این ارز رو میده ؟
شخصا نظرم اینه که این کار عقلانی نیست ,کسی از دوستان تجربه وریفای از طریق کانالهای ارائه دهنده این کار رو داشته؟ اصلا میشه اعتماد کرد به این شکل وریفای شدن؟
سوالای خودمم هستش اینا.شخصا نظرم اینه که این کار عقلانی نیست ,
ضمن اینکه این سوال ها پیش میاد :
شما میخوای پول و سرمایه تون رو با یه هویت جعلی وارد بایننس کنید که چه اتفاقی بیوفته ؟
وریفای شدن با یه هویت جعلی چه حاشیه امنیتی براتون ایجاد میکنه ؟
یعنی این امکان بصورت 50-50 هستش که بسته بشه البته ای پی که قراره تهیه کنم از شرکت های فروش سرور اختصاصی از کشور های نامبرده نیستواردش شو ببین ازت چیزی میخواد یا پیغام خاصی میده ؟
یعنی این امکان بصورت 50-50 هستش که بسته بشه البته ای پی که قراره تهیه کنم از شرکت های فروش سرور اختصاصی از کشور های نامبرده نیست
بصورت ریموت وصل میشم و با چند تا پروکسی خوب و vip ترافیک رو رد میکنم که به مشکل ایرانی بودن بر نخورم
در حال حاضر که هیچ پیغام خاصی ندارم ولی این حساسیت باعث میشه که در اینده ای نزدیک این پیغام رو دریافت کنم چون همه سرور هایی که دوستان اینجا دارن استفاده میکنن از روتر های هتزنر داره رد میده و با یه ویز راحت میشه فهمید که از وی پی ان استفاده شده برای ورود به سایت مای لوک المان هم هست که کمتره
ولی بجاش میشه از مصر ترکیه و هلند استفاده کرد از دیتاسنتر های ناشناخته که حالا تا بیان متوجه شن شاید پول ده تا خونه هم در اوردیم اینجا
اگر روسیه هم مشکلی نداشته باشه با روت نویسی میشه ترافیک رو از المان به روسیه و بعدش به بایننس هدایت کرد کاره اسونیه
بحرحال زیاد حرف زدم بذارید دوباره چک کنم اگر خبری باشه اعلام میکنم کمکم کنید
ولی اگر یک درصد اکانت بسته شد راهکارش چیه ساخت اکانت جدید ؟
المان چون سرور هاش دسکتاپی هستن و ارزون هست تو ایران اینقدر طرفدار پیدا کرده واگرنه شما برو از هلند روسیه ترکیه یا برزیل بگیر کی میخواد دنبالت بگردهنمیدونم من وریفای نکردم حاج وکیل و باقی دوستان بهتر میدونن.
خودمم رو آلمانمو دنبال چاره.
از اینجور حساب ها کجا پیدا میشه برای خرید و اینکه خرید زدیم سریع باید انتقال بدیم دیگه بمونه امکان تلف شدن ارز ها و هدایت شدن به حساب اون شخص هم داره دیگه ؟اکانتت بسته بشه امکان تسویه حساب داری و میتونی تسویه کنی
میتونی یه حساب وریفاید شده بخری یا مثلا یه حساب قدیمی وریفاید نشده بخری
میشه حساب جدید معمولی ساخت و انتقال داد؟اکانتت بسته بشه امکان تسویه حساب داری و میتونی تسویه کنی
میتونی یه حساب وریفاید شده بخری یا مثلا یه حساب قدیمی وریفاید نشده بخری
مگر مسئله دنبال کردن و پنهان ماندن هست؟المان چون سرور هاش دسکتاپی هستن و ارزون هست تو ایران اینقدر طرفدار پیدا کرده واگرنه شما برو از هلند روسیه ترکیه یا برزیل بگیر کی میخواد دنبالت بگرده
یدونه میکروتیک رم 128 یا 256 کافیه روش چیز میز میزنی وصل میشی ترافیکتو رد میکنی
ولی من برای اینکار میگم اگر اشنایی داشته باشین که از کشور های خارجی بتونین یه لپ تاب اونجا بذارین یا بصورت ریموتی از نت اون کشور استفاده کنین اینطوری درصد خطا خیلی میاد پایین تر چون دیگه شما از روتر های دیتاسنتر ها استفاده نمیکنید و عملا دارید از شرکت های خصوصی مثل مبین نت مثلا تو یه کشور دیگه استفاده میکنید و شمارو به عنوان یه کاربر از همون کشور شناسایی میکنن از طریق ای پی ادرس ولی خوب معقوله اسم و اسم فامیل ایرانی هست که برای اونم باید یه راحل درست حسابی پیدا کرد مثل پیپال
خلاصه راهای رسیدن به خدا برای ایرانی جماعت بسیارهه
نمیدونم کجا میشه خرید چون امنیت اینجور اکانت ها پایین هستش صاحب اصلی اکانت اگر وریفاید باشه میتونه پس بگیرهاز اینجور حساب ها کجا پیدا میشه برای خرید و اینکه خرید زدیم سریع باید انتقال بدیم دیگه بمونه امکان تلف شدن ارز ها و هدایت شدن به حساب اون شخص هم داره دیگه ؟
منظورم امنیت این جور حساب ها چطوره؟
میشه حساب جدید معمولی ساخت و انتقال داد؟
کد میدهگوگل آتنتیکیتور هم ایران تحریم کرده )
مشکلی ک نیست فعلاکد میده
البته با *** امتحان کردم
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk