پس هدفش چیه دقیقا؟Changpeng Zhao, founder and CEO of the largest global cryptocurrency exchange, Binance
I would say probably close to 100%. I don’t own any fiat, the physical stuff that I own is probably negligible in terms of my net worth. So this is a concept shift. I’m not using crypto to buy fiat, I’m not using crypto to buy houses. I just want to keep crypto. And I don’t plan to convert my crypto into cash in the future
پس هدفش چیه دقیقا؟
با این اوصاف و طبق گفته های خودش فقط داره در راه رضای خدا کار میکنه.آوردن آدم های جدید به این بازار و گرفتن کمیسیون و فروختن کوین متمرکزش :دی ( البته دمش گرم ) سفره ای پهن شده که ایشون هم مسئول پر برکت کردن هر چه بیشتر سفره هست.
میلیادره طرف هرچی باشهبا این اوصاف و طبق گفته های خودش فقط داره در راه رضای خدا کار میکنه.
هیچ ملک و املاکی که نداره و نمیخواد بخره، به دلار هم که نمیخواد تبدیلشون کنه همینطوری فقط میخواد هولد کنه تا وقتی بیوفته بمیره.
شایدم میخواد بذاره واسه بچه هاش.
فایده اش چیه؟ طرف میگه همه سرمایه ام کریپتو هست هیچوقت هم نمیخوام نقدش کنم یا با اون چیزی بخرم.میلیادره طرف هرچی باشه
منتظر بیت چند صد دلاری خوبفایده اش چیه؟ طرف میگه همه سرمایه ام کریپتو هست هیچوقت هم نمیخوام نقدش کنم یا با اون چیزی بخرم.
به پوچی رسیده فکر کنم بنده خدا چانگ پنگ =))
اصلا بیت بشه یک میلیون دلار، میخواد از دیدن صفرهاش لذت ببره؟منتظر بیت چند صد دلاری خوب
از دور میشناسمش انسان شریفی هستش دستش توی کار خیره. میخواد درآمد بیشتر باشه که کارهای خیر بیشتری انجام بدهاصلا بیت بشه یک میلیون دلار، میخواد از دیدن صفرهاش لذت ببره؟
پس باید آدرس والت افراد نیازمند رو بگیره چون نمیخواد نقدشون کنه =))از دور میشناسمش انسان شریفی هستش دستش توی کار خیره. میخواد درآمد بیشتر باشه که کارهای خیر بیشتری انجام بده
بشنو باور نکن !فایده اش چیه؟ طرف میگه همه سرمایه ام کریپتو هست هیچوقت هم نمیخوام نقدش کنم یا با اون چیزی بخرم.
باور نکردم که دنبال دلیلشم دیگه.بشنو باور نکن !
فایده اش چیه؟ طرف میگه همه سرمایه ام کریپتو هست هیچوقت هم نمیخوام نقدش کنم یا با اون چیزی بخرم.
ببینیم نتیجه ابن کمپرس شدن رو به بالا هست یا پایین :/بیت به نظر میاد تا حوالی 53 هزار هم بیاد پایین
پس فصل الت کوینها چی میشه پساگه زیر 54200 بیاد دیگه بازار صعودی تموم میشه
پس فصل الت کوینها چی میشه پس
چرا نباید بشه؟دوستان از google authenticator برای دوتا صرافی میشه استفاده کرد ؟