- نوشتهها
- 1,285
- لایکها
- 425
تا حالا پامپ مثل متال و fil ندیدم برگام ریخته بو مخصوصا متال تا ده دلار رفت یه مدت پیشSTX و FIL
بررسی کنید
تا حالا پامپ مثل متال و fil ندیدم برگام ریخته بو مخصوصا متال تا ده دلار رفت یه مدت پیشSTX و FIL
بررسی کنید
TKO رو دیدی؟؟تا حالا پامپ مثل متال و fil ندیدم برگام ریخته بو مخصوصا متال تا ده دلار رفت یه مدت پیش
این road رو میگیداین پروژه های تازه تاسیس رو باید حوصله به خرج بدید وایت پیپر بخونید اصلا قراره چه مشکلی رو حل کنه ! چه ایده و کاربردی داره و چه شرکت هایی پشت پروژه هستن
$ROAD
رو ساده ترین راه پنکیک سواپ میشه تهیه کرد با کارمزد کمتر
PancakeSwap
Cheaper and faster than Uniswap? Discover PancakeSwap, the leading DEX on Binance Smart Chain (BSC) with the best farms in DeFi and a lottery for CAKE.exchange.pancakeswap.finance
من خودم این پروژه هارو میگیرم با سرمایه کم و اگر شانس لیست شدن تو صرافی های متمرکز داشته باشند سود بالایی میشه بدست اورد
خب اون عرض اولیه بود بدیهی هست مثل Alic شصت دلاری داستانش فرق دارهTKO رو دیدی؟؟
ریدم تو شانس که این زمان اینجای کره زمین به دنیا اومدیم
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
اگر با بی ان بی میخواهید بگیریداین road رو میگید
ROAD price today, ROAD to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest ROAD price, ROAD market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.com
از تو پنکیک چی رو بگیریم
برنده نشدمکسی شرکت کرد؟
نتیجه اش اینجا ببینید
من که برنده نشدم
EPNS $PUSH Polkastarter IDO Whitelist Results
KYCed Final Results (Round 1 + Round 2) ERC20 WALLET,INFO 0x02D18A93e2282cfd883b47EB7f33898C5354daf2 0x5bA4AC253F96c2789664A2108d7fDEBBDF4CAdc7 0x8AfeA1222b9837e18177Be9f271b922e0CEc0c9A 0x4769Ec030c1dfC66ff10268Cd00e5E3fe2544DCE 0x5Ac0Cb2Fe1e5FC6850D436ea70fB1ad975e7Abb7 0x5CB656D7605D9924C085f...docs.google.com
کارمزد سواپ یا همون تبدیل ارز توی تراست والت کمتره یا بایننس؟
مثلا یه ارزی رو توی کیف داری و رشد زده و میخوای تبدیل کنی به بیت و ... این کار توی تراست مناسب هست یا این که منتقل به خود بایننس بشه و تبدیل ؟
تا اونجا که من میدونم تو تراست ولت نمیتونی کوینی رو تبدیل کنی به بیتکوین ,کارمزد سواپ یا همون تبدیل ارز توی تراست والت کمتره یا بایننس؟
مثلا یه ارزی رو توی کیف داری و رشد زده و میخوای تبدیل کنی به بیت و ... این کار توی تراست مناسب هست یا این که منتقل به خود بایننس بشه و تبدیل ؟
STX و FIL
بررسی کنید
تا حالا پامپ مثل متال و fil ندیدم برگام ریخته بو مخصوصا متال تا ده دلار رفت یه مدت پیش
GRS تا +300 درصد رفت.چندتا کوین دیگه که ممکنه تا پایان این دوره این رشدهای عجیب و غریب رو تجربه کنن:
Nebulas price today, NAS to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest Nebulas price, NAS market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.com
Streamr price today, DATA to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Streamr price today is $0.02831 USD with a 24-hour trading volume of $1,089,776.18 USD. We update our DATA to USD price in real-time.coinmarketcap.com
Groestlcoin price today, GRS to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Groestlcoin price today is $0.3681 USD with a 24-hour trading volume of $366,234.82 USD. We update our GRS to USD price in real-time.coinmarketcap.com
@javadth
CZ نذاشت برگرده پایین
تا اونجا که من میدونم تو تراست ولت نمیتونی کوینی رو تبدیل کنی به بیتکوین ,
تو تراست فقط کوین های شبکه BEP بایننس و ERC رو میتونی سواپ کنی
بیت کوینی که در قسمت سواپ و اکسچنج تراست هست بر روی شبکه BEP بایننس هست
مشاهده پیوست 1232844
فکر کنم دیگه باید هرچی این دوتا کانال یوتیوب که دارم معرفی میکنن بخرم , دیشب وقتی گفتم FIL و STX رو بررسی کنید
FIL روی 152$ بود و STX روی 1.88$
الان چک کردم FIL شده 170$ و STX 2$ !