• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
چون وقتی به حساب صرافی میزنی اتومات ترون واریز میشه به همون آدرس،
این بخش رو متوجه نشدم , یعنی تتر بزنیم , صرافی تتر رو تبدیل به ترون میکنه و ما ترون دریافت میکنیم؟
وقتی تتر واریز کنیم , تتر دریافت میکنیم دیگه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
این بخش رو متوجه نشدم , یعنی تتر بزنیم , صرافی تتر رو تبدیل به ترون میکنه و ما ترون دریافت میکنیم؟
وقتی تتر واریز کنیم , تتر دریافت میکنیم دیگه

شما اگر تتر ترونی بزنید به والت ( صرافی )، برای اینکه بتونن از والت شما به والت های دیگر ( معمولا والت های اصلی خودشون ) برداشت کنند مقداری ترون به حساب واریز میشه.

تراکنش های والت زیر رو مشاهده کنید:

خروجی های ترونی رو میبینید؟ اکثرا 3 ترون، خب این 3 ترون ها به همون والت هایی واریز میشه که یا تازه ساخته شدند و یا موجودی ترونی ندارند.

پ.ن: وقتی شما تتر میزنی بله تتر دریافت میکنی و به شما ترون که تعلق نمیگیره.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام کارمزد انتقال تتر از کیف پول تراست ولت به صرافی ایرانی به چه صورته
ایرانی و خارجی نداره , اگر تتر ترون باشه حداکثر 1$ و اگر تتر اتریوم باشه فکر کنم بین 10$ تا 20$

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
https://www.oobit.com/blog/content/images/size/w2000/2021/04/Crypto-Market-Tops--2-Trillion.png

Crypto Market Tops $2 Trillion For The First Time In History​

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

Elon Musk Is Not One Of Us. Stop Using Him As a Role Model.​

renderTimingPixel.png

I’m tired of seeing him as a face of crypto in news. He is not one of us. He isn’t your average Joe. He is multi billionaire, one of the richest guys in the world. He doesn’t care about you, about me, about mine or your family. All he cares it’s his ego and his companies.
Lately, we’ve seen a lot of hate towards Mark Zuckerberg from Facebook. Is sweet Elon Musk different? Maybe he isn’t lizardy as Marky is, because he is skrull from Mars. Is Elon any different compared to Mark? Both of them are shilling their own companies, Tesla isn’t different. Just because he offers you to buy Tesla with BTC, it doesn’t mean that he is on your side. He isn’t helping you, he is helping himself.
While you’re laughing at him shilling DOGE, he is laughing at you how is he manipulating you. He is not helping crypto, he is hurting it. He isn’t same as you or me, he doesn’t have to save money for food, he doesn’t have the count if he has enough for dinner.
He isn’t on your side, every one of the billionaires are trying to manipulate as much people as they can, to make them believe in theirs own visions and dreams. Just because he pumped your coin, it doesn’t mean that he is your lovely neighbour.
Elon shouldn’t be used as a model for crypto. Just because he was on Joe Rogan podcast, it isn’t making him a proper role model.
Stop giving him any reputation when it comes to crypto, this guy just shilled a shitcoin and thousands of people falls for it.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اساتید , یکی از دوستان من میخواد 12 تومن بیتکوین برای بلند مدت بخره که من بهش گفتم صبر کنه
این دوستم اصراری زیادی داره که تمام مراحل خرید رو خودش با راهنمایی من انجام بده لذا فرصت خرید رو در دیپ قبلی 50K از دست دادیم

حالا با این تفاسیر که صحبت از بیتکوین 70K هست به نظرتون الان بخره یا بازم صبر کنه ؟

پ.ن : واقعا گرفتاریم با این دوستان و آشنایان , بخریم یه جوره , نخریم یه جوره !
164.gif

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اساتید , یکی از دوستان من میخواد 12 تومن بیتکوین برای بلند مدت بخره که من بهش گفتم صبر کنه
این دوستم اصراری زیادی داره که تمام مراحل خرید رو خودش با راهنمایی من انجام بده لذا فرصت خرید رو در دیپ قبلی 50K از دست دادیم

حالا با این تفاسیر که صحبت از بیتکوین 70K هست به نظرتون الان بخره یا بازم صبر کنه ؟

164.gif

حالا چرا بیتکوین ؟ بگو یه چیز دیگه بگیره

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
حالا چرا بیتکوین ؟ بگو یه چیز دیگه بگیره
دوستم که سر در نمیاره فقط میخواد سرمایه گذاری کنه ,یه بار به توصیه من در زمان بیتکوین 6K براش خریدم و سود کرد

یه پولی تو بورس گذاشت که 40% ضرر کرد , اومد به من گفت بقیه پول بورس رو بازم بیت کوین بخر برام

چون یه بار روی بیتکوین سود کرده , الان اگه چیز دیگه براش بخرم و ضرر کنه داستان میشه لذا ترجیح میدم همون بیتکوین رو بخره

Persian-Masoud

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
737

164.gif

منظورت 12 میلیون تومن هست؟
اگر بله بهتره این مقدار رو بذاره روی آلت ها بهتره

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
منظورت 12 میلیون تومن هست؟
اگر بله بهتره این مقدار رو بذاره روی آلت ها بهتره
میدونم آلت ها سود بهتری داره , البته در نقطه مقابل در زمان سقوط , سقوط بیشتری هم دارن

دوستم یکبار تجربه سود و ضرر در بیتکوین رو داره , لذا با شرایطش آشنایی داره
شخصا ترجیح میدم خودم رو درگیر سود و زیان شخص دیگه ای نکنم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893

164.gif
TRX بگیر براش و هولد کن
همون سناریو BNB رو میشه براش متصور بود

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
بعید میدونم این ICO ها که کوین مارکت کپ معرفی میکنه واقعا به قیمت اولیه بشه خرید !
اکثرا بعد از اتمام ICO حداقل 10 برابر شدن !

Persian-Masoud

لایک‌ها
737
ctk , ckb , akro , ankr , skl

فقط اینا رو میتونم معرفی کنم

بقیه کوینا حرکتشون خیلی داره بالا پایین میشه
ريپل هم دادگاهش رو برد،

وينك و تورنت هم با توجه به قيمت ناچيزشون خوبن براي ورود، مخصوصا الان كه كف سازي قيمت كردن،

كاردانو براي هلد خوبه، و همچنين باينانس

Persian-Masoud

لایک‌ها
737
بالا