pool
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,880
- لایکها
- 10,697
بلهتو تراست نیست انگار درسته؟
بلهتو تراست نیست انگار درسته؟
خیر شبیه بایننس محدودیت برداشت دارهBIBOX وریفای میخواد؟
دوستان چرا قیمت بعضی ارزها تو صرافی های مختلف فرق میکنه مثلا قیمت ارزی توی بایننس یهو میره بالا چرا صرافی های دیگه همون قیمت میمونن
الان موقعه خوبی هستش خریدش یا احتمال داره کمی منفی بخوره؟با bibox خریدم و به والت شخصی انتقال دادم از 0.002 باهاشم هدف 1 دلار اگر بیاد روی بایننس تا 5 دلار امکانش هست. روی قیمتی که خریدم همین جا آگهی کردم تبلیغش نگرفتPlian price today, PI to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest Plian price, PI market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.com
بعید میدونم tlm رفتاری شبیه alice داشته باشه به نظرم افت قیمت بعد از لیست شدن توی بایننس داره تیمش سرمایه در گردش بالا ببره قیمت تا 2 - 2.5 یا کمتر میکشه پایین به نظرم ورود روی این قیمتی که الان داره اشتباهحسم میگه این ارز مثل alice میشه ، ۲۰۰,۳۰۰ برابر همون اولش میشه
بعید میدونم tlm رفتاری شبیه alice داشته باشه به نظرم افت قیمت بعد از لیست شدن توی بایننس داره تیمش سرمایه در گردش بالا ببره قیمت تا 2 - 2.5 یا کمتر میکشه پایین به نظرم ورود روی این قیمتی که الان داره اشتباه
صرافی هایی که حجم معاملاتشون پایینه یکم با تاخیر خودشون رو به قیمت دیگر صرافی ها میرسونن و در کل قیمت بر اساس عرضه و تقاضا مشخص میشه منتهی به دلیل بحث آربیتراژ، قیمت ها در کمترین زمان ممکن بهم نزدیک می شوند.
از bibox بگیری بهترهالان موقعه خوبی هستش خریدش یا احتمال داره کمی منفی بخوره؟
شبکه اصلیش رو بایننس هستش ؟ چون بایننس دکس دارتش
اونجا بخرم مشکلی نداره تو بایننس دکس
یا بهتر از bibox بگیرم؟
کدوم کیف پول گذاشتید؟از bibox بگیری بهتره
به نظر میاد بیت این دفعه هم بره سمت 58k و بشه روی 0.04 تا 0.05 بگیری البته یک پله خرید توی این قیمت هم بد نیست
شبکه خودش رو چی هستش رو اتره؟از bibox بگیری بهتره
به نظر میاد بیت این دفعه هم بره سمت 58k و بشه روی 0.04 تا 0.05 بگیری البته یک پله خرید توی این قیمت هم بد نیست
کدوم کیف پول گذاشتید؟
خوب یعنی بعد لیست شدن ارزی تو صرافی کوینکس ،قیمت اون یهو اولش تا چند برابر میره بالا و بعد میکشه پایین ،این مورد تو بایننس هم اتفاق نیفته یا نه ؟ نمودار هر دوتاشون یکیه ؟
قیمت 0.002 مربوط به چند وقت قبل هست ؟با bibox خریدم و به والت شخصی انتقال دادم از 0.002 باهاشم هدف 1 دلار اگر بیاد روی بایننس تا 5 دلار امکانش هست. روی قیمتی که خریدم همین جا آگهی کردم تبلیغش نگرفتPlian price today, PI to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest Plian price, PI market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.com
شبکه مستقل دارهشبکه خودش رو چی هستش رو اتره؟
فی برداشتش از bibox چقدره؟
حدودا یکسالقیمت 0.002 مربوط به چند وقت قبل هست ؟
فی برداشت چقدر هست ؟
اگر کسی آدرس native segwite داشته باشه و بخواد از بایننس بیتکوین برداشت کنه تکلیف چیه ؟سلام
آره قبلاً خودم از بایننس زده بودم به کیف ledger nano s الان دیگه این گزینه غیر فعال هست
نمیخوادcrex24 کسی باهاش کار کرده ؟ KYC میخواد ؟
در قسمت faq اینطوری اطلاعات داده:crex24 کسی باهاش کار کرده ؟ KYC میخواد ؟