MR-S
Registered User
- نوشتهها
- 4,438
- لایکها
- 7,680
شد ۵۰۰ دلار :/
این ارز جدیدارو ک میگیری هم ب گپ معرفی کنید خدا خیرتون بدهمن که کلا زدم تو فاز ارزهای ارزون..شیب و فری کوین چند روزه عالی بودن..از اون ارز جدیدها هم vancat تا حالا 900 درصد سود داده.ارز جدید mndao هم ازش 50 تتر خریدم تا الان بد نبوده.
با این استراتژی که من دارم یا حسابی میکشم بالا یا کلا سرمایه ام نابود میشه
تو گروهی چیزی هستی ارز جدیدا رو پیدا میکنید؟من که کلا زدم تو فاز ارزهای ارزون..شیب و فری کوین چند روزه عالی بودن..از اون ارز جدیدها هم vancat تا حالا 900 درصد سود داده.ارز جدید mndao هم ازش 50 تتر خریدم تا الان بد نبوده.
با این استراتژی که من دارم یا حسابی میکشم بالا یا کلا سرمایه ام نابود میشه
چه فرصت هایی که از دست ندادیم.سه چهار سال پیش زیر 2 دلار بود.
این خیلی کاربردیهMymingo
mymingo.finance
منکه میخوام یک یک ماهی نبینم اعصابم خورد میشه هی
اگر کسی پیشنهادی برای همکاری هم داره پیام بده.دوستان ما یک جامعه تقریبا 70 هزار نفره داریم داخل تلگرام (غیرمرتبط با ارزهای دیجیتال)
ایردراپ ها که اکثرا اسکم هستن چیزی نذاشتیم تاحالا.
راه دیگه ای که مرتبط با این حوزه و واقعا معتبر باشه وجود داره برای کسب درآمد؟ یه چیزی که برای کاربر هم منفعت داشته باشه ترجیحا.
این ربات BRG بودش خیلی هم تو تلگرام روش مانور داده شد اما من چون حدس میزدم ممکنه بعدا برای اعضا مشکل ساز بشه و خودم هم کلا بهش اعتماد نداشتم استفاده نکردم. (جدیدا میگن علاوه بر شماره تلفن، کد ملی کاربر هم میگیره)
این پستهارو میبینم یاد ایلان ماسک میوفتم، یکی در میون میم میذاره =))
ادرس کانال میدی ماهم بپیوندیماگر کسی پیشنهادی برای همکاری هم داره پیام بده.
این پستهارو میبینم یاد ایلان ماسک میوفتم، یکی در میون میم میذاره =))
عوضی موشکش سقوط میکنه بدو بدو میاد توئیتر میم پست میکنه =))
من بعضی قیمتها رو میبینم جرات خرید زدن ندارم !دامیننس بیت داره میریزه، بیت داره میره بالا = آلت سیزن. تا میتونید استفاده کنید که اگر بیت سیزن شد به هیچ کوینی رحم نمیکنه :دی
600))
آبرو و شرف اتریوم در خطره600))
من خودم یک تعدادی رو قیمت کم گذاشتم برای لانچ پد ها اما میترسم ازاین بی ان بی و آینده بایننس