MR-S
Registered User
- نوشتهها
- 4,438
- لایکها
- 7,680
من چند سالی هست کار میکنم خوب بوده، یه مقدار کارمزدش بالاتر از بقیه هست فکر کنم.سلام کسی با hdpay کار می کنه ؟ خوبه یا نه ؟
من چند سالی هست کار میکنم خوب بوده، یه مقدار کارمزدش بالاتر از بقیه هست فکر کنم.سلام کسی با hdpay کار می کنه ؟ خوبه یا نه ؟
یک پایین ابتدا میزنه و بعد میره داخل ۶۷ هزارتحلیل یک یوتیوبر , صعود به سمت 70K یا سقوط به 45K , مسئه این است !
مشاهده پیوست 1233500
تمام ارزهای جدیدی که خریدم bep20 هستنمنظورت کدام ارزها هست؟ اگر بر پای BEP2خریدی بدون از لحاظ قیمت دلاری بله رفته بالا ولی ضرر کردی و کردیم چرا چون bnb زیاد دادی ارز دلخواه گرفتی با رشد قیمت دلاری شما زیاد bnb دادی تا ارزی را خریدی که اگر نمیخریدی سودش بیشتر بود bnb را مفت تعویض کردیم در مورد شبکه BEP20فرق میکنه چون شما فقط فی تعویض مثلا busd به cake را دادی این بصرفه بود
روی قیمت 0.059 یه مقدار خریدم .نظرتون در مورد Cet چیه . توکن صرافی کوینکس . الان 6 سنت هست با 708.6 میلیون واحد . میخوام یه مقدار برای مدت حداقل یک ساله بخرم . به نظرتون بازار خوب باشه به یک دلار می تونه برسه یا نه ؟
نظرتون در مورد Cet چیه . توکن صرافی کوینکس . الان 6 سنت هست با 708.6 میلیون واحد . میخوام یه مقدار برای مدت حداقل یک ساله بخرم . به نظرتون بازار خوب باشه به یک دلار می تونه برسه یا نه ؟
درستهخود کوینکس معلوم نیست سال دیگه بالا باشه یا نه، توکنش که جای خود دارد.
#نظر_شخصی
از بازار جا مونده من معمولا سراغشون نمیرم توی کریپتو اسب پیر سوار نمیشم تا رشد کنه جون آدم بالا میاد تو سن من خطرناکنظری درباری ارز انتولوژی ندارین؟
cet را با 7 دلار سود فروختم . باهاش vet خریدم برای هولد یکساله . با vet بیشتر حال می کنمنظرتون در مورد Cet چیه . توکن صرافی کوینکس . الان 6 سنت هست با 708.6 میلیون واحد . میخوام یه مقدار برای مدت حداقل یک ساله بخرم . به نظرتون بازار خوب باشه به یک دلار می تونه برسه یا نه ؟
ای نهنگ کبیر ما را یاری کناز بازار جا مونده من معمولا سراغشون نمیرم توی کریپتو اسب پیر سوار نمیشم تا رشد کنه جون آدم بالا میاد تو سن من خطرناک
Orion Protocol
یادمه از حوالی 0.9 معرفیش کردی چندتا نوسان خوبم گرفتم ازش