یک ماه twt بین 0.55 و 0.65 آسانسور بود , همچین گفتم بزار یه دوتا نوسان بگیرم ازش رفت رو 0.89 !
الان علی موند و حوضش !
الان علی موند و حوضش !
565. اوضاع عجیبهتو BNB چی داره اتفاق میافته تا 640 رفت یهو افتاد 580
از 170 میلیون 154 میلیونش در گردشه , چیو میخواد بسوزونه !؟مدیرعامل صرافی بایننس از سوزاندن توکنهای BNB خبر داد
همانطور که CZ، مدیرعامل صرافی بایننس، در اکانت توئیتر خود اعلام داشت، سوزاندن برخی توکنها ، افزایش ارزش توکنهای باقیمانده را در پی خواهد داشت. او همچنین با ذکر این موضوع، دنبالکنندگان خود را از سوزاندن توکنهای BNB مطلع ساخت.
لازم به ذکر است، رشد ناگهانی اخیر BNB نیز در پی همین خبر رخ داده است.
3.6 میلیون
بحرحال با این وضعی که بوجود اورده طولانی مدت ۱۰۰۰ را هم میزنه همانطور که اطلاع دارید از بایننس برداشت حداقل ۰.۰۰۵ هست برای تراست ولت من امروز میخواستم برداشت کنم قبلا فکر میکردم برای من فرقی نداره بشه ۱۰۰۰ یا بیشتر اما امروز بدجوری گیر کردم و دیدم اخرش ما یجورایی به این nbn تا اخر ترید هامون وصلیم قبلا فکر میکردم چون فی کمی داره شبکه خوبی هست نسبت به اتریوم و توکن های روی این شبکه هم خوب هستند برای خرید ولی الان موندم که گرون بشه برویم سراغ کدام شبکه کی فی اش کم باشه اما می بینم که اخرش باید از بایننس خرید کنی و فی bnb بدی یا تراست ولت خوب بود زود خرید توکن میزدی باید bnb فی بدی خلاصه رفتیم بریم برای ۱۰۰۰ دلار bnb ظرف ۶ ماه اینده
من که قبل این بالا رفتن بایننس کلی ارز جدید با bnb از تراست خریدم..الان شده دو سر سود..هم قیمت ارزها داره میره بالا هم bnb..رشد قیمت ارزهام چند برابر میشهبحرحال با این وضعی که بوجود اورده طولانی مدت ۱۰۰۰ را هم میزنه همانطور که اطلاع دارید از بایننس برداشت حداقل ۰.۰۰۵ هست برای تراست ولت من امروز میخواستم برداشت کنم قبلا فکر میکردم برای من فرقی نداره بشه ۱۰۰۰ یا بیشتر اما امروز بدجوری گیر کردم و دیدم اخرش ما یجورایی به این nbn تا اخر ترید هامون وصلیم قبلا فکر میکردم چون فی کمی داره شبکه خوبی هست نسبت به اتریوم و توکن های روی این شبکه هم خوب هستند برای خرید ولی الان موندم که گرون بشه برویم سراغ کدام شبکه کی فی اش کم باشه اما می بینم که اخرش باید از بایننس خرید کنی و فی bnb بدی یا تراست ولت خوب بود زود خرید توکن میزدی باید bnb فی بدی خلاصه رفتیم بریم برای ۱۰۰۰ دلار bnb ظرف ۶ ماه اینده
منظورت کدام ارزها هست؟ اگر بر پای BEP2خریدی بدون از لحاظ قیمت دلاری بله رفته بالا ولی ضرر کردی و کردیم چرا چون bnb زیاد دادی ارز دلخواه گرفتی با رشد قیمت دلاری شما زیاد bnb دادی تا ارزی را خریدی که اگر نمیخریدی سودش بیشتر بود bnb را مفت تعویض کردیم در مورد شبکه BEP20فرق میکنه چون شما فقط فی تعویض مثلا busd به cake را دادی این بصرفه بودمن که قبل این بالا رفتن بایننس کلی ارز جدید با bnb از تراست خریدم..الان شده دو سر سود..هم قیمت ارزها داره میره بالا هم bnb..رشد قیمت ارزهام چند برابر میشه
حداقل برداشت 0.005 بود الان شده 0.05 ,بحرحال با این وضعی که بوجود اورده طولانی مدت ۱۰۰۰ را هم میزنه همانطور که اطلاع دارید از بایننس برداشت حداقل ۰.۰۰۵ هست برای تراست ولت من امروز میخواستم برداشت کنم قبلا فکر میکردم برای من فرقی نداره بشه ۱۰۰۰ یا بیشتر اما امروز بدجوری گیر کردم و دیدم اخرش ما یجورایی به این nbn تا اخر ترید هامون وصلیم قبلا فکر میکردم چون فی کمی داره شبکه خوبی هست نسبت به اتریوم و توکن های روی این شبکه هم خوب هستند برای خرید ولی الان موندم که گرون بشه برویم سراغ کدام شبکه کی فی اش کم باشه اما می بینم که اخرش باید از بایننس خرید کنی و فی bnb بدی یا تراست ولت خوب بود زود خرید توکن میزدی باید bnb فی بدی خلاصه رفتیم بریم برای ۱۰۰۰ دلار bnb ظرف ۶ ماه اینده
ببخشید یک صفر اضافه گذاشتم اشتباه تایپی بود بله فرمایش شما کاملا صحیح است حداقل برداشت 0.05 هستحداقل برداشت 0.005 بود الان شده 0.05 ,
فی همچنان پایین هست و زیر 0.5$
میره بالا 67-68 تارگتشتحلیل یک یوتیوبر , صعود به سمت 70K یا سقوط به 45K , مسئه این است !
مشاهده پیوست 1233500
سلام کسی با hdpay کار می کنه ؟ خوبه یا نه ؟