ssh3614
Registered User
- نوشتهها
- 311
- لایکها
- 380
وای چرا اینجوری شد
وای چرا اینجوری شد
چی هست این؟ میشه یکم توضیح بدیدریسک خیلی خیلی بالا، حجم بالاتر خرید مجدد زدم ..
رویای شیرین 30دلاری شدن این ، لعنت به چین لینک ، زنده باد دئور :-دی
مشاهده پیوست 1233588
یک پله روی 0.87 خرید زدم رو به پایین خرید میزنم, بالا بره خریدی انجام نمیدم تا مسیرش مشخص بشهدوستان چرا tlm تو بایننس از ۰.۱ دلار شروع شد در صورتی که قیمتش ۶ دلار بود
با این سرعتی که داره میره پایین به صفر نرسه باید شکرگزار باشیمیک پله روی 0.87 خرید زدم رو به پایین خرید میزنم, بالا بره خریدی انجام نمیدم تا مسیرش مشخص بشه
مارو باش داشتیم stake میکردیم =))
مارو باش داشتیم stake میکردیم =))
دوستان شروع قیمت تو بایننس از 0.1 بوده درحالیکه باید از 6 دلار میبود ، چون صرافی های دیگه این قیمت رو داشتن الان کسایی که تو صرافی های دیگه خریدن پولشون 90% منفی خورده و این یعنی تقلب آشکار ، اگه از 6 دلار شروع میشد و میومد پایین منطقی بود ولی الان اصلا با عقل جور در نمیاد ،مثلا من دیدم 6 دلار هست استیک کردم وگرنه بخاطر هر واحد 0.1 دلار امکان نداشت پولمو بزارم یه هفته بمونه تو بایننس جهت استیک
Max Supply
10,000,000,000
پس چرا درصد تغییر رو مثبت نشون میده ؟بایننس هم شش دلار شروع شد
حواسم نبود.. نه درسته .. با 0.1 اپن شدپس چرا درصد تغییر رو مثبت نشون میده ؟
اصلاح نیاز هست ولی مهمتر اینه که چطور اصلاح بخوره ؟اما چیزی که هست اکثرا عقیده دارن دیگه بازار نیاز به یه اصلاح اساسی داره.
اکثر تارگتهایی که دیدم برای شروع اصلاح به 70 نرسیدن.اصلاح نیاز هست ولی مهمتر اینه که چطور اصلاح بخوره ؟
از 60K بره تا 80 و بعد اصلاح بخوره بیاد روی 60
یا
از 60K اصلاح بخوره بره روی 40 و بعد بره بالا
مسئله این است !
منم حس میکنم اصلاح بزرگ 30-40% در کار نیستشاید اصلا دیگه اصلاح بزرگی در کار نباشه.
اینو تو گروهش تو تلگرام دارن فحش میدن و میگن اسکم هستش که .ریسک خیلی خیلی بالا، حجم بالاتر خرید مجدد زدم ..
رویای شیرین 30دلاری شدن این ، لعنت به چین لینک ، زنده باد دئور :-دی
مشاهده پیوست 1233588
اینو تو گروهش تو تلگرام دارن فحش میدن و میگن اسکم هستش که .
نظر شما چی هستش؟
اوراکل چیست؟
اوراکل، در اطلاعات بیرون از بلاک چین را جمع آوری می کند و به قرارداد های هوشمند ارائه می دهد. به این طریق می توان از امنیت آنها مطمئن شد و به راحتی قرارداد های هوشمند را داخل بلاکچین انجام داد.
خیرسلام دوستان.
لطف میکنید من رو در رابطه با اکانت نورد و IP ثابت راهنمایی کنید.
فرض کنید اکانت کرکی نورد رو گرفتیم و باهاش به سرور هلند وصل شدیم و توی بایننس باهاش کار میکنیم.
بعد از شناسایی و حذف این اکانت کرکی، اگر یه اکانت کرکی دیگه تهیه کنیم و به همون سرور هلند وصل بشیم IP عوض میشه دیگه؟
و این عوض شدن IP هم برای کار توی بایننس مشکلساز خواهد بود، درسته؟