تیپیکال سبدخرید یک ایرانی ۳۰ دقیقه بعد از ورود به بازار کریپتوريپل هم دادگاهش رو برد،
وينك و تورنت هم با توجه به قيمت ناچيزشون خوبن براي ورود، مخصوصا الان كه كف سازي قيمت كردن،
كاردانو براي هلد خوبه، و همچنين باينانس
تیپیکال سبدخرید یک ایرانی ۳۰ دقیقه بعد از ورود به بازار کریپتوريپل هم دادگاهش رو برد،
وينك و تورنت هم با توجه به قيمت ناچيزشون خوبن براي ورود، مخصوصا الان كه كف سازي قيمت كردن،
كاردانو براي هلد خوبه، و همچنين باينانس
bitflyer.comکسی صرافی میشناسه که بشه ازش بیت کوین رو شبکه segwite ,native segwite انتقال دارد ؟
دوشنبه خونی حال میده جواد آقا تتری؟
bitflyer.com
بایننس این امکان داشت معلوم نیست چرا برداشتهسلام Pool جان
ممنون الان دیدم Verify your account میخواهد من نمیتوانم ریفایل کنم
ممنون از راهنمایی
بایننس این امکان داشت معلوم نیست چرا برداشته
?دوشنبه خونی حال میده جواد آقا تتری؟
استاد پالین رو از کدوم صرافی میشه خرید؟
سلام
دوستان ما 3 نو ادرس بیت کوین داریم
1. ادرسی که اصلی هست و با 1 شروع میشه و تو بایننس هزینه انتقال 30 دلار هست
2.ادرس segwite که با 3 شروع میشه کارمزدش کمتر هست
3.ادرس native segwite که با bc1 شروع میشه و کمترین کارمزد انتقال را از دو تای دیگه داره
تو باینس فقط شماره 1 هست و بیت کوین رو شبکه خودش یعنی بایننس (BEP2 ,BEP20)
کسی صرافی میشناسه که بشه ازش بیت کوین رو شبکه segwite ,native segwite خریدو انتقال دارد ؟
سلامسلام و درود
یعنی الان شما والت سگویت رو بزنی توی باینانس قبول نمیکنه؟ و واریزی به این والت ها نداره؟ قبلا یادمه که داشت و حتی برای واریز هم این نوع والت رو پشتیبانی میکرد.
اگر صرفا هدفتون اینه که به والت شخصی خودتون که سگویت هست بزنید به نظرم کوینکس بتونید انجام بدید kyc هم اجباری نیست.
استاد پالین رو از کدوم صرافی میشه خرید؟
چرا يكي مثل تو به خودش اجازه ميده به كسي كه نميشناسه بي احترامي كنه؟تیپیکال سبدخرید یک ایرانی ۳۰ دقیقه بعد از ورود به بازار کریپتو
درود ...
دوستان فارم جدید بایننس (توکن TLM ) رو از دست ندید ( کسانی که تتر دارند و BNB ) فعلا سودش روزانه نیم درصد سرمایه ورودی هست ... از 30 روز 27 روز هنوز باقی مونده
پ.ن : برای کسانی که با این مورد آشنایی ندارند از قسمت Launchpad میتونید استک کنید ... فقط اگر تتر دارید باید قبلش به استیبل کوین BUSD تبدیل کنید .
ریسک این کار صفره (فارم مربوط به خود بایننسه )
هر لحظه میتونید پول خودتون رو کامل برداشت کنید (Redeem )
سود به صورت ساعتی محاسبه میشه وراس ساعت به صورت توکن TLM ریوارد داده میشه
خود توکن هم کمتر از 3 روز دیگه در بایننس لیست خواهد شد (قیمت کنونیش حدود 4 دلاره )
پیروز باشید
بنازم منبا bibox خریدم و به والت شخصی انتقال دادم از 0.002 باهاشم هدف 1 دلار اگر بیاد روی بایننس تا 5 دلار امکانش هست. روی قیمتی که خریدم همین جا آگهی کردم تبلیغش نگرفتPlian price today, PI to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest Plian price, PI market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.com
من ندارم ولی بشدت ارز خوبی بنظر میرسهبنازم من
تو تراست نیست انگار درسته؟
BIBOX وریفای میخواد؟با bibox خریدم و به والت شخصی انتقال دادم از 0.002 باهاشم هدف 1 دلار اگر بیاد روی بایننس تا 5 دلار امکانش هست. روی قیمتی که خریدم همین جا آگهی کردم تبلیغش نگرفتPlian price today, PI to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest Plian price, PI market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.com