MR-S
Registered User
- نوشتهها
- 4,438
- لایکها
- 7,680
هولدرهای بیت برای اولین بار تو بول مارکت دوباره در حال خرید هستن :-؟یعنی چی ؟
هولدرهای بیت برای اولین بار تو بول مارکت دوباره در حال خرید هستن :-؟یعنی چی ؟
4 تا دیگه از این پیش بینیها کنم بیت 100کا رو میزنه راحت =))فکر نکنم تا 48 برسیم اما به هر حال داریم میریم پایین دوباره.
تا 50 - 52 هم به نظرم محتمله.
به خودت بيا مرد4 تا دیگه از این پیش بینیها کنم بیت 100کا رو میزنه راحت =))
ROAD سلام امشب ساعت 3 صبح میشه خرید؟صرافی غیر متمرکز بایننس
نظر شخصی خودم هست من رو ۳۰ سنت گرفتم ، خیلی ارز با برنامه ای هستش کارمزد خیلی پایین و آینده داردوستان میشه نظرتون رو درباره الگوراند بگید؟ بنظرتون امکان رشد داره؟
بله ,آدرس BNB بر روی شبکه bep20این ایردراپا ک میذاره بیشتر میگن ادرس bep 20 بدین منظورشون همون bnb هست؟یا باید ادرس اون توکنه که bep 20 هست پیدا کنم بدم متوجه نشدم بیشتر ادرس bnb من دادم
خروجی میخام بزنم به اکسچنج از لجر نانو اس ولی این دوتا ارور رو میده کسی میدونه چرا؟ هم erc20 هم trc20
مشاهده پیوست 1232983مشاهده پیوست 1232982
ارور ترون برای این هست که شما در آدرس مقصد TRX ندارید . حداقل 0.1 TRX به آدرس مقصد بفرستید مشکل برطرف میشهخروجی میخام بزنم به اکسچنج از لجر نانو اس ولی این دوتا ارور رو میده کسی میدونه چرا؟ هم erc20 هم trc20
مشاهده پیوست 1232983مشاهده پیوست 1232982
در لجر وقتی برای TRX ارور new account میده گزینه ارسال غیرفعال میشه و امکان ارسال نداره , برای من که اینطوریهسمت راست: مهم نیست میتونید تراکنش انجام بدید ولی اگر والت شخصی باشه باید حداقل 5 ترون تو حسابش داشته باشه برای انتقال به غیر.
در لجر وقتی برای TRX ارور new account میده گزینه ارسال غیرفعال میشه و امکان ارسال نداره , برای من که اینطوریه