فکر نکنم تا 48 برسیم اما به هر حال داریم میریم پایین دوباره.تا 48 هزار میریزه؟
دوستان این توکنا چجور میشه از myetherwallet برداشت کرد و چنج کرد / مثلا میخوام به ترون اضاف کنم که بشه برداشتش ولی ادرس اتریوم رو قبول نمیکنه ادرس و شبکه ترون هم نداره
کسی شرکت کرد؟یه ido خوب... شانستون امتحان کنید
اسم کشوری رو بزنید که اگه برنده شدید بتونید kyc انجام بدید
EPNS Whitelist for Polkastarter is now OPEN!
The whitelist process for our April 13 IDO on Polkastartermedium.com
اگه بشه تو این حالت خرید برای هولد یکساله هم پیشنهاد میشه یا نه؟اگه زیر 54200 بیاد دیگه بازار صعودی تموم میشه
اگه بشه تو این حالت خرید برای هولد یکساله هم پیشنهاد میشه یا نه؟
اشتباه شد، من منظورم خرید خود بیت کوین نبود. اتفاقا کوین های دیگه مدنظرم بود چون دیدم گفتین بازار صعودی تمومه برا اون پرسیدمرو هر قیمتی بالای 30k بخرید برای 4 - 5 سال پس انداز ارزش داره وگرنه برای یک سال کوین های دیگه بهتر جواب میدن
Ankr + AKro + CKB + CTKاشتباه شد، من منظورم خرید خود بیت کوین نبود. اتفاقا کوین های دیگه مدنظرم بود چون دیدم گفتین بازار صعودی تمومه برا اون پرسیدم
میخوام 2تا الت بگیرم برای یکسال، اگه نظری داری مثلا 4تا 5تا ممنون میشم بگی. میخوام 2تاشو برای خرید بررسی کنم
اکسیر،بیت برگدوستان عزیز در حال حاضر بهترین صرافی های آنلاین معتبر ایرانی برای ترید کردن به غیر از نوبیتکس کدامها می باشند؟ که کاربرانش هم زیاد باشد و خرید و فروش هم زیاد انجام بشه ..
هیچکدوم ما ضرر کردیم شما نکندوستان عزیز در حال حاضر بهترین صرافی های آنلاین معتبر ایرانی برای ترید کردن به غیر از نوبیتکس کدامها می باشند؟ که کاربرانش هم زیاد باشد و خرید و فروش هم زیاد انجام بشه ..
وکیل جان اینو یه توضیح میدی ببینیم چجوری میشه خرید و واسه میان مدت میشه سود ازش گرفت بنظرت؟دوروز دیگه رو پنکیک میشه خریداری کرد
هر واحد = 0.2 USD
تعداد : 10میلیون
Yellow Road Announces $ROAD IDO & Pancakeswap Listing on 10th April
Yellow Road has grown massively in recent weeks. Today, we are excited to announce that time for the $ROAD IDO on Poolz, public sale, and…yellowroadapp.medium.com
این پروژه های تازه تاسیس رو باید حوصله به خرج بدید وایت پیپر بخونید اصلا قراره چه مشکلی رو حل کنه ! چه ایده و کاربردی داره و چه شرکت هایی پشت پروژه هستنوکیل جان اینو یه توضیح میدی ببینیم چجوری میشه خرید و واسه میان مدت میشه سود ازش گرفت بنظرت؟
اینارو تو بایننس که نمیشه خرید درسته؟؟؟
سلام پنکیک چیه؟
اهان ممنونصرافی غیر متمرکز بایننس