وقتی سود میده چه فرقی میکنی شت کوین باشه یا ارز درست حسابی؟مگه این ارزها رو غیر از کسب درامد واسه چیز دیگه ای میخرید؟هزار دلارم بشه همچنان بی ارزش هست
وقتی سود میده چه فرقی میکنی شت کوین باشه یا ارز درست حسابی؟مگه این ارزها رو غیر از کسب درامد واسه چیز دیگه ای میخرید؟هزار دلارم بشه همچنان بی ارزش هست
تارگت قبلیم .7 بود که کنسل کردم با توجه به
من همیشه یه مقدار ترون و دوج و ... ته Wallet ـــم نگه میدارم جهت فی . اگر لازم شد از اونجا انتقال میدمدوستان برای جاهایی که نیازه ارز در حد فی منتقل کنید و داشته باشین چی میکنین؟
مثلا الان نیازه در حد ۲ ۳ ترون جایی بزنم اما مینیمم صرافی ها بالاتره.
بیخیال یه سری از زمان دوج 0.003 دلاری دارن همین حرفارو میزنن الان دوج شده 0.26 دلار.چرا بی ارزشه؟
من خودم یه دونه دوج هم ندارم
ولی فکرمیکنم خیلی هم ارزشمنده.
ما میخوایم پولمون زیاد بشه که دوج هم همین کارو میکنه حالا میخواد شت کوین باشه میخواد نباشه.
از بیت کوین ارزشمند تر شده فعلا!!!
دوج بخر دیگهسلام اقایون ببخشید.
با 100 میلیون تومان الان بهتر هست چه ارزهایی بخریم؟ حتما باید بایننس داشته باشیم؟
: D
نه جدی
بلند مدت یا کوتاه مدت >
tlm & flm از یک خانواده ان >؟TLM بخریم ؟
tlm & flm از یک خانواده ان >؟
flm هم ببین
بنظرتون هفته قبل خیلی خوب بودن ایا این هفته قرمز تره ؟
دابل تاپ در کندل روزانه منظورم بود
اگه به این صورت ببینیم59 بشکنه میتونه 57500 هم بیادشاید تا 57 یا 58 اومدیم پایین زیاد بعد اینکه double top زد بیتکوین
قبلا بحث زیاد کردیم راجع به دوج تکرار مکرارت میشه و طرفدارنش هم همون حرفا تکرار میکننچرا بی ارزشه؟
من خودم یه دونه دوج هم ندارم
ولی فکرمیکنم خیلی هم ارزشمنده.
ما میخوایم پولمون زیاد بشه که دوج هم همین کارو میکنه حالا میخواد شت کوین باشه میخواد نباشه.
از بیت کوین ارزشمند تر شده فعلا!!!