MR-S
Registered User
- نوشتهها
- 4,438
- لایکها
- 7,680
هیچوقت برای دوج تارگت تعیین نکن، این یه قانونه.دیگه برای هولد هم یه تارگتی داری
پ.ن:
هیچوقت برای دوج تارگت تعیین نکن، این یه قانونه.دیگه برای هولد هم یه تارگتی داری
ولوم 24 ساعته تقریبا 2 برابر اتریوم و نزدیک به بیت کوین احتمالا جای xrp با رسیدن به 0.5 بگیره بعد ماشین حمل زباله رو بندازن ته درهankrهم خوب امروز سود داد
دیگه برای هولد هم یه تارگتی داری
وقتی اینطور میره بالا خب همین شکل هم میاد پایین
و دوباره تا برسه همین تارگتتو بزنه کلی زمان صرف میشه
درصورتی که شما میتونی اینجا بفروشی بعد اینکه ریخت و کمی رنج زد باهمون پول تعداد بیشتری بخری و هولد کنی
البته که هرکسی یه استراتژی داره
یه نهنگ فروش بزنه همه سرمایه مردم به فنا می رهخیلی الکی داره میره بالا!
من ۴۵ دقیقه پیش نوشتم ۸۵۰۰ تومن، در همین لحظه رسیده به ۱۱۰۰۰ تومن!!!
میترسم با این سرعتی که میره بالا، یه دفعه سقوط آزاد کنه ولی از اون طرف دلم هم نمیاد بفروشم!
فروش رو زدنیه نهنگ فروش بزنه همه سرمایه مردم به فنا میره
12 کلمه تراست والت رو روی اتمیک والت وارد کردم.کیف پول روی اتمیک اومد بالا ولی موجودی نیومد بالا.Atomic ولت خودش 12 تا کلمه جدا داره هر کیف پول کلیدها مخصوص به خودش را داره که باید قبلا یاداشت میکردید
یکمی طرفای 0.55 یکمی هم 0.38 خریدم اما مثل اینکه داره به سمت دره نابودی کشیده میشهTLM بخریم ؟
شاید xmr زیر 200دلار هم یک رویا دست نیافتنی بشه
مشاهده پیوست 1233212
قیمت رو دلار کانادا شده بودچرا زده 420 دلار!؟ مونرو ماکس قیمتش این چند روز 348 دلار بوده!
اتمیک روی گوشی بد آپدیت میشه12 کلمه تراست والت رو روی اتمیک والت وارد کردم.کیف پول روی اتمیک اومد بالا ولی موجودی نیومد بالا.
یعنی باید به ورثم اینم بگم آقا این 12کلمه رو باید توی کیف پول تراست والت بزنی تا موجودی نمایش داده بشه؟
یکمی طرفای 0.55 یکمی هم 0.38 خریدم اما مثل اینکه داره به سمت دره نابودی کشیده میشه
نصف این قیمت بشه یکم دیگه هم میگیرم.
از کوینکس استفاده کن , حداقل خرید در کوینکس 1$ هست و آخرین سری من کمتر از 3$ برداشت زدم که مشکلی نداشتدوستان برای جاهایی که نیازه ارز در حد فی منتقل کنید و داشته باشین چی میکنین؟
مثلا الان نیازه در حد ۲ ۳ ترون جایی بزنم اما مینیمم صرافی ها بالاتره.
تو هر کیف پولی ۱۲ لغت الکی بزنی میاید بالا شما ۱۲ لغت از دیکشنری خودت انتخاب کن بزن کیف پولی میاید بالا اما موجودی صفر هست انکه میبینی خود کیف پولی برای شما لغت میسازه فرق میکنه داستان تخصصی داره پشتش مال شما نیست بدانید از بحث این تاپیک هم خارج هست شما اول هر کاری یاد بگیرید روی کاغذ اسم کیف پول ،ادرس سایت کیف پول و رمز ها را که می سازید یاد داشت کنید که دفعه بعد که گوشی یا کامپوتر به مشکل خورد و ریست کردید بدونید ۱۲ کلمه مال کدام کیف پولی هست هرچند که ما ۲۴ کلمه هم داریم12 کلمه تراست والت رو روی اتمیک والت وارد کردم.کیف پول روی اتمیک اومد بالا ولی موجودی نیومد بالا.
یعنی باید به ورثم اینم بگم آقا این 12کلمه رو باید توی کیف پول تراست والت بزنی تا موجودی نمایش داده بشه؟
شاید سوالم بی مورد باشه ولی برای بخش فیوچرز معامله روی کدوم کوین ها بهتر هست ؟من مستندات و توضیحات سایت رو نخوندم و اینطوری متوجه نشدم بعد از باز و بستن معامله ها تونستم فی رو بفهمم و حساب کار دستم بیاد
---
ولی هر هشت ساعت کارمزد باید بدی.، و بعضی الت ها کارمزد بالاتر دارند .... یک هفته طول بکشه معامله 21 بار کارمزد
1000دلار بیت لانگ بشه هر هشت ساعت 1.1 دلار کارمزد
6دلار هم برای بستن معامله تو حالت مارکت نه لیمیت