• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
ankrهم خوب امروز سود داد

دیگه برای هولد هم یه تارگتی داری
وقتی اینطور میره بالا خب همین شکل هم میاد پایین
و دوباره تا برسه همین تارگتتو بزنه کلی زمان صرف میشه
درصورتی که شما میتونی اینجا بفروشی بعد اینکه ریخت و کمی رنج زد باهمون پول تعداد بیشتری بخری و هولد کنی

البته که هرکسی یه استراتژی داره
ولوم 24 ساعته تقریبا 2 برابر اتریوم و نزدیک به بیت کوین :) احتمالا جای xrp با رسیدن به 0.5 بگیره بعد ماشین حمل زباله رو بندازن ته دره :LOL:

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
خیلی الکی داره میره بالا! :oops:
من ۴۵ دقیقه پیش نوشتم ۸۵۰۰ تومن، در همین لحظه رسیده به ۱۱۰۰۰ تومن!!! :oops:
می‌ترسم با این سرعتی که میره بالا، یه دفعه سقوط آزاد کنه ولی از اون طرف دلم هم نمیاد بفروشم!
یه نهنگ فروش بزنه همه سرمایه مردم به فنا می ره

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
Atomic ولت خودش 12 تا کلمه جدا داره هر کیف پول کلیدها مخصوص به خودش را داره که باید قبلا یاداشت میکردید
12 کلمه تراست والت رو روی اتمیک والت وارد کردم.کیف پول روی اتمیک اومد بالا ولی موجودی نیومد بالا.
یعنی باید به ورثم اینم بگم آقا این 12کلمه رو باید توی کیف پول تراست والت بزنی تا موجودی نمایش داده بشه؟😀😀😀

Masood1996

Registered User
لایک‌ها
180
12 کلمه تراست والت رو روی اتمیک والت وارد کردم.کیف پول روی اتمیک اومد بالا ولی موجودی نیومد بالا.
یعنی باید به ورثم اینم بگم آقا این 12کلمه رو باید توی کیف پول تراست والت بزنی تا موجودی نمایش داده بشه؟😀😀😀
اتمیک روی گوشی بد آپدیت میشه
روی pc کامل نشون میده

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
یکمی طرفای 0.55 یکمی هم 0.38 خریدم اما مثل اینکه داره به سمت دره نابودی کشیده میشه :ROFLMAO:
نصف این قیمت بشه یکم دیگه هم میگیرم.

فک نکنم بایننس بزاره این کوینا اینطوری اعتبارش رو خراب کنن

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
ممنون از همه دوستان بابت صحبت‌ها. 😁
یه کم دیگه فروختم و کلاً روی هم حدود ۲.۶ میلیون تومن بیرون کشیدم (چند روز پیش ‍۱ میلیون برای این کار ریخته بودم).
۱.۹ میلیون هم توی این لحظه توی حسابم هست که فعلاً می‌ذارم بمونه و اگه رفت بالا که خیلی هم خوب، اگه پایین اومد و اصلاً جنگ جهانی سوم شد و ارزشش به صفر رسید هم در بدترین حالت ۱.۶ میلیون سود الکی توی اولین و شاید آخرین خرید رمزارز عمرم گیرم اومده که بد نیست و تجربه باحالی بود! 😁

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دوستان برای جاهایی که نیازه ارز در حد فی منتقل کنید و داشته باشین چی میکنین؟
مثلا الان نیازه در حد ۲ ۳ ترون جایی بزنم اما مینیمم صرافی ها بالاتره.
از کوینکس استفاده کن , حداقل خرید در کوینکس 1$ هست و آخرین سری من کمتر از 3$ برداشت زدم که مشکلی نداشت

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
تو هر کیف پولی ۱۲ لغت الکی بزنی میاید بالا شما ۱۲ لغت از دیکشنری خودت انتخاب کن بزن کیف پولی میاید بالا اما موجودی صفر هست انکه میبینی خود کیف پولی برای شما لغت میسازه فرق میکنه داستان تخصصی داره پشتش مال شما نیست بدانید از بحث این تاپیک هم خارج هست شما اول هر کاری یاد بگیرید روی کاغذ اسم کیف پول ،ادرس سایت کیف پول و رمز ها را که می سازید یاد داشت کنید که دفعه بعد که گوشی یا کامپوتر به مشکل خورد و ریست کردید بدونید ۱۲ کلمه مال کدام کیف پولی هست هرچند که ما ۲۴ کلمه هم داریم

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
500 عدد Decred سال 2016 خریدم دونه ای 2 دلار بعدش شد 0.4 دلار الان 222 دلار میگم شد 500 دلار بفروشم مثل خر لنگ حرکت میکنه :LOL: مجبورم تا بازار گاوی آینده صبر کنم :cry:

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
تو این توئیت مثل اینکه چندتا مورد با مارکت کپ پایین رو معرفی کرده من فعلا وقت نکردم چک کنم اما با توجه به گمنام بودنشون بعیده مثلا تو بایننس باشن.
یه نگاه بندازید ضرر نداره.
(تو کامنتها هم یه سری هست)

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
من مستندات و توضیحات سایت رو نخوندم و اینطوری متوجه نشدم بعد از باز و بستن معامله ها تونستم فی رو بفهمم و حساب کار دستم بیاد

---
ولی هر هشت ساعت کارمزد باید بدی.، و بعضی الت ها کارمزد بالاتر دارند .... یک هفته طول بکشه معامله 21 بار کارمزد

1000دلار بیت لانگ بشه هر هشت ساعت 1.1 دلار کارمزد

6دلار هم برای بستن معامله تو حالت مارکت نه لیمیت
شاید سوالم بی مورد باشه ولی برای بخش فیوچرز معامله روی کدوم کوین ها بهتر هست ؟

startToday

Registered User
لایک‌ها
323
سلام دوستان.
افراد مطمئنی سراغ ندارید که بتونیم ریال براشون واریز کنیم و مثلا تتر برامون منتقل کنن؟ کسی هست چنین سرویسی ارائه بده؟ و اصلا توصیه میکنید این کار رو؟
هدفم این هست که دیگه درگیر صرافی‌های ایران و احراز هویت و... نباشیم.

بالا