MR-S
Registered User
- نوشتهها
- 4,438
- لایکها
- 7,680
هروقت دیدین SOL زیادی رشد کرد و از خریدش جا موندین، SRM بخرید، رشدش بعد از SOL ردخور نداره.
مشاهده پیوست 1236047
هروقت دیدین SOL زیادی رشد کرد و از خریدش جا موندین، SRM بخرید، رشدش بعد از SOL ردخور نداره.
مشاهده پیوست 1236047
جنگ مجازی
این دست نمودارها رو معمولا سایت Glassnode میزنه یه نگاه بنداز بهش ببین اینم هست یا نه.مشاهده پیوست 1236247
این نمودار کدوم سایت میزنه دوستان؟
مشاهده پیوست 1236247
این نمودار کدوم سایت میزنه دوستان؟
باز نمیشه یا شاید برا من باز نمیشه با قند شکنم رفتم....این دست نمودارها رو معمولا سایت Glassnode میزنه یه نگاه بنداز بهش ببین اینم هست یا نه.
Glassnode - On-chain market intelligence
Glassnode makes blockchain data accessible for everyone. We source and carefully dissect on-chain data, to deliver contextualized and actionable insights relevant for traders and investors.glassnode.com
بخش کریپتو اسکرینر تریدینگ ویو رو میگین ؟از راهکاری که @pool داد استفاده کردم
روی one که جواب داد و خوب سود گرفتم
انشالله که روی اینم جواب بده
راهکارش چی بود ؟از راهکاری که @pool داد استفاده کردم
روی one که جواب داد و خوب سود گرفتم
انشالله که روی اینم جواب بده
راهکارش چی بود ؟
بخش کریپتو اسکرینر تریدینگ ویو رو میگین ؟
اگر اکانت تریدینگ ویوتون پرو یا پرمیوم باشه این بخش تنظیمات خیلی خوبی داره حتی توی ریزش هم میتونید ارز هایی که ولوم میگیرن رو شناسایی کنید
راهکارش چی بود ؟
fisاکانتم که پریمیوم نیست ولی یه سری از اندیکاتور رو اد میکنم و بعدش هم دستی و به صورت چشمی هم چک میکنم ببینم که کوین تو کف هستش یا نه
بعد توی توییترش رو هم چک میکنم ببینم وضعیت چطوریه
اگر اوکی بود میرم برای خرید
Crypto Pairs Screener: Scan All Cryptocurrencies
Explore the cryptocurrency market by scanning all possible crypto pairs: from BTCUSD to even the most exotic ones. Compare their prices, volume, and more.www.tradingview.com