MR-S
Registered User
- نوشتهها
- 4,438
- لایکها
- 7,680
بله - من فقط در زمان خرید RSI و MACD نگاه میکنم هر شخص استراتژی خودش دارهRSI رو خالی بزاریم . قبلا میگفتن ارزهایی rsi پایینی دارن موقع خریدشون هستش این درسته؟
یک رابطه مستقیمی ایلان ماسک با چین داره ! کلی مزایا از چین میگیره به نظر..دیشب ایلان ماسک و یه یارو دیگه از تسلا بیانیه دادن و قضیه رو ماست مالی کردن.
مشاهده پیوست 1236373
قبلا گفته بود خودش کمتر از یدونه بیت کوین داره (0.3 بود فکر کنم) اونم چند سال قبل یکی هدیه داده بهش.
مهم فروش تسلا هست که فعلا ماست مالی شد.
این داستان جنگل رمز ارزها
به نظر قیمتش برای ورود بالاستUNI
دابل باتم رو زده، سقف هم شکونده، پولبک هم زده
موقیعتش بد نیست
این نظر شخصی و سیگنال نیست
با سود مناسبی از FIS خارج شدم و رفتم روی suSHI تا ببینم که چی پیش میاد
مشاهده پیوست 1236274
رو همین عدد ورود و خروج زدم
آقا جواد جسارتا شیوه خرید و فروشت چجوریه ؟sushi ها رو جهت تنظیم بازار ارز شب عید روانه بازار کردم
مقداری hbar اندوختم که اونم سریع فروختم و الان رفتم روی NKN و بعد هم میرم روی LINA
صفحات قبلتر گفتم از روی توصیه pool دار عمل میکنمآقا جواد جسارتا شیوه خرید و فروشت چجوریه ؟
یعنی تو چند دقیقه رو یک روند میخری میفروشی ؟
حجم بالا یا کم ؟
اگر دوست داشتی بگو برادر
LINA وارد نشی بهتره حرکتش کند و رو اعصاب مثل TLMمقداری hbar اندوختم که اونم سریع فروختم و الان رفتم روی NKN و بعد هم میرم روی LINA
ارزایی که از فیلتر میگیرم یه دور چشمی هم چک میکنم نمودارشون روLINA وارد نشی بهتره حرکتش کند و رو اعصاب مثل TLM
حرکت قیمتی هر ارزی که میخوای بگیری قبلش روی نمودار روزانه بررسی کن بعضیاشون در زمان کوتاه رشد قیمتی دارن توی این نوع ارزها نهنگها فعالیت بیشتری دارن توی مدت زمان کمتری به سود مد نظرت میرسی