• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
مهم:

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
ارزهای safemoo,akita خیلی منفی خوردن بنظرتون ارزش خرید دارن ؟
اینطور ارزها قضیه همون گفته آقا سعید شما هم اگر وسوسه میشی با مبلغ پایین وارد شو قبل از اینکه طرف کلاهبرداری کنه شما خودت فکر کن پولت پوچ شده اینطوری از اول با قضیه کنار اومدی

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
Binance NFT will be the world’s leading NFT marketplace and a premier destination for art and digital collectibles across mediums, from visual arts and gaming to music and sports

Binance NFT aims to create the most compelling NFT metaverse with one-of-a-kind offerings and exclusive collaborations, paired with a seamlessly designed and intuitive digital platform to bring together artists, creators and crypto enthusiasts from around the world​

septemer

Registered User
لایک‌ها
368

دوستان نظرتون چیه ؟ Mrbeast پشتشه ظاهرا :rolleyes:
1619533584103.png

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
مهم:

نمیخوام ضدحال بزنم اما اکثر این خبرها وقتی از قبل شایعه اشون میاد یعنی خبری نیست =))
ولی امیدوارم که درست باشه این دفعه، با این حجمی که این خبر پخش شد اگه خالی بندی باشه ممکنه تاثیر بدی بذاره روی بازار.

Captive

لایک‌ها
16,664
نمیخوام ضدحال بزنم اما اکثر این خبرها وقتی از قبل شایعه اشون میاد یعنی خبری نیست =))
ولی امیدوارم که درست باشه این دفعه، با این حجمی که این خبر پخش شد اگه خالی بندی باشه ممکنه تاثیر بدی بذاره روی بازار.

ضد حال چرا؟ بود بود نبود نبود :دی، صرفا جهت اطلاع گفتم که تریدرهای عزیز حواسشون باشه.

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
Binance NFT will be the world’s leading NFT marketplace and a premier destination for art and digital collectibles across mediums, from visual arts and gaming to music and sports

Binance NFT aims to create the most compelling NFT metaverse with one-of-a-kind offerings and exclusive collaborations, paired with a seamlessly designed and intuitive digital platform to bring together artists, creators and crypto enthusiasts from around the world​

ارز EPS رو چطور میبینی ؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
نوسانش زیاده از 8 تا 20 دلار این Mrbeast حدود 65M سابسکرایب داره یوتیوب :confused: بنظرت بخرم؟
چقدر اطمینان دارید مستربیست پشتش باشه ؟ اینکه فقط تو سایتشون زده باشن نمیتونه ملاک معتبری باشه

پیش فروشش امروز بود قیمت پایه 0.033$ بوده , 8$ خیلی خیلی بالاست !

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
عجب روز دل انگیزی بود امروز هر چی تو دامپ اخیر خرید زده بودم دادم رفت فقط drep مونده شانس بیارم پامپش کنن

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
چقدر اطمینان دارید مستربیست پشتش باشه ؟ اینکه فقط تو سایتشون زده باشن نمیتونه ملاک معتبری باشه

پیش فروشش امروز بود قیمت پایه 0.033$ بوده , 8$ خیلی خیلی بالاست !
100 درصد ک نمیشه گفت ! البته توییتر خودشونم 100kهست داره هم میره بالاتر هرثانیه . از حجم و تعداد تراکنشش مشخصه یه تیم قوی و سرمایه گذار گنده پشتشه. whois دامنشو بگیرید میبینید تلفن و آدرسو مخفی نکردن این خودش یه نکنه مثبته اگه یه درصدMr beast پشتش باشه یه کلمه در موردش حرف بزنه تو یوتیوب میترکه !
در مورد قیمتم آره بنظر منم بالاس هنوز

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
نوسانش زیاده از 8 تا 20 دلار این Mrbeast حدود 65M سابسکرایب داره یوتیوب :confused: بنظرت بخرم؟
ساپلای 500 میلیون اگر 100 میلیونشم برای در گردش ثبت کنن بالای 3 دلار کلا ارزشش نداره, لیست بشه تو صرافی با مغز میخوره زمین مثل tlm

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
ضد حال چرا؟ بود بود نبود نبود :دی، صرفا جهت اطلاع گفتم که تریدرهای عزیز حواسشون باشه.
نبود نبود بشه که خوبه من میترسم تاثیر بذاره نبودنش :D
ایشالا یه مدت بریم سمت 57 - 58 رنج بزنیم آلتها بکشن بالا منم بفروشم برم جزایر قناری یکم استراحت کنم.

Captive

لایک‌ها
16,664
نبود نبود بشه که خوبه من میترسم تاثیر بذاره نبودنش :D
ایشالا یه مدت بریم سمت 57 - 58 رنج بزنیم آلتها بکشن بالا منم بفروشم برم جزایر قناری یکم استراحت کنم.

به نظر من دامیننس بیت میتونه به سمت 40% میل کنه، در این صورت باید آلت کوین هایی که سود خوبی داشتند رو به بیت تبدیل کرد و در صورتی که کل بازار رو ریسکی بدونید میتونید 90% نقد بشید.

بستگی به پلن سرمایه گذاری خودتون داره که آیا قصد موندن در این بازار رو دارید یا خیر.

من خودم مورد اول رو انجام میدم.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
به نظر من دامیننس بیت میتونه به سمت 40% میل کنه، در این صورت باید آلت کوین هایی که سود خوبی داشتند رو به بیت تبدیل کرد و در صورتی که کل بازار رو ریسکی بدونید میتونید 90% نقد بشید.

بستگی به پلن سرمایه گذاری خودتون داره که آیا قصد موندن در این بازار رو دارید یا خیر.

من خودم مورد اول رو انجام میدم.
بدترین حالت بازار دیگه برای من اینه که بیت تا 40 کا بریزه، زیر 40 رو در حد غیرممکن میبینم. اما تو این چند ماه یکم خسته شدم از اینکه دم به دقیقه چارتها رو چک کنم.
اگه این اتفاقی که گفتم بیوفته یکم استراحت میکنم بعد دیدم بازار خونی شده دوباره برمیگردم.

بالا