septemer
Registered User
نهنگای پی تی FIS پامپ کردن
یک خرید توی 1.8 داشتم 2.8 دادم رفتنهنگای پی تی FIS پامپ کردن
اینطور ارزها قضیه همون گفته آقا سعید شما هم اگر وسوسه میشی با مبلغ پایین وارد شو قبل از اینکه طرف کلاهبرداری کنه شما خودت فکر کن پولت پوچ شده اینطوری از اول با قضیه کنار اومدیارزهای safemoo,akita خیلی منفی خوردن بنظرتون ارزش خرید دارن ؟
Binance NFT will be the world’s leading NFT marketplace and a premier destination for art and digital collectibles across mediums, from visual arts and gaming to music and sports Binance NFT aims to create the most compelling NFT metaverse with one-of-a-kind offerings and exclusive collaborations, paired with a seamlessly designed and intuitive digital platform to bring together artists, creators and crypto enthusiasts from around the world |
Artifact Labs Acquires NFT Platform Refinable to Accelerate Product Roadmap
/PRNewswire/ -- Artifact Labs, a Web3 company on a mission to 'Preserve and Connect History on the Blockchain', announced that it has acquired the source code...refinable.com
دوستان نظرتون چیه ؟ Mrbeast پشتشه ظاهرا
قیمتش به دلار چند برات درمیاد؟مشاهده پیوست 1236486Refinable (FINE) Token Tracker | BscScan
Refinable (FINE) Token Tracker on BscScan shows the price of the Token $0.0000, total supply 500,000,000, number of holders 32,901 and updated information of the token. The token tracker page also shows the analytics and historical data.bscscan.com
نمیخوام ضدحال بزنم اما اکثر این خبرها وقتی از قبل شایعه اشون میاد یعنی خبری نیست =))مهم:
اخبار فوری و مهم ارزهای دیجیتال
در ظاهر دلیل سقوط بیت کوین قطع برق در یکی از استان های چین که ماینرهای زیادی داره و در نتیجه سقوط هش ریت شبکه بودهforum.persiantools.com
نمیخوام ضدحال بزنم اما اکثر این خبرها وقتی از قبل شایعه اشون میاد یعنی خبری نیست =))
ولی امیدوارم که درست باشه این دفعه، با این حجمی که این خبر پخش شد اگه خالی بندی باشه ممکنه تاثیر بدی بذاره روی بازار.
نوسانش زیاده از 8 تا 20 دلار این Mrbeast حدود 65M سابسکرایب داره یوتیوب بنظرت بخرم؟قیمتش به دلار چند برات درمیاد؟
Binance NFT will be the world’s leading NFT marketplace and a premier destination for art and digital collectibles across mediums, from visual arts and gaming to music and sports
Binance NFT aims to create the most compelling NFT metaverse with one-of-a-kind offerings and exclusive collaborations, paired with a seamlessly designed and intuitive digital platform to bring together artists, creators and crypto enthusiasts from around the world
چقدر اطمینان دارید مستربیست پشتش باشه ؟ اینکه فقط تو سایتشون زده باشن نمیتونه ملاک معتبری باشهنوسانش زیاده از 8 تا 20 دلار این Mrbeast حدود 65M سابسکرایب داره یوتیوب بنظرت بخرم؟
Refinable (FINE) price today, chart, market cap & news | CoinGecko
View Refinable crypto price and chart live, FINE market cap, 24-hour trading volume, circulating supply, latest news and more.www.coingecko.com
100 درصد ک نمیشه گفت ! البته توییتر خودشونم 100kهست داره هم میره بالاتر هرثانیه . از حجم و تعداد تراکنشش مشخصه یه تیم قوی و سرمایه گذار گنده پشتشه. whois دامنشو بگیرید میبینید تلفن و آدرسو مخفی نکردن این خودش یه نکنه مثبته اگه یه درصدMr beast پشتش باشه یه کلمه در موردش حرف بزنه تو یوتیوب میترکه !چقدر اطمینان دارید مستربیست پشتش باشه ؟ اینکه فقط تو سایتشون زده باشن نمیتونه ملاک معتبری باشه
پیش فروشش امروز بود قیمت پایه 0.033$ بوده , 8$ خیلی خیلی بالاست !
ساپلای 500 میلیون اگر 100 میلیونشم برای در گردش ثبت کنن بالای 3 دلار کلا ارزشش نداره, لیست بشه تو صرافی با مغز میخوره زمین مثل tlmنوسانش زیاده از 8 تا 20 دلار این Mrbeast حدود 65M سابسکرایب داره یوتیوب بنظرت بخرم؟
Refinable (FINE) price today, chart, market cap & news | CoinGecko
View Refinable crypto price and chart live, FINE market cap, 24-hour trading volume, circulating supply, latest news and more.www.coingecko.com
نبود نبود بشه که خوبه من میترسم تاثیر بذاره نبودنشضد حال چرا؟ بود بود نبود نبود :دی، صرفا جهت اطلاع گفتم که تریدرهای عزیز حواسشون باشه.
برای من خوب نبود چند بار برای نوسانگیری گرفتم خون جیگر شدم تا چند درصد سود گرفتمارز EPS رو چطور میبینی ؟
نبود نبود بشه که خوبه من میترسم تاثیر بذاره نبودنش
ایشالا یه مدت بریم سمت 57 - 58 رنج بزنیم آلتها بکشن بالا منم بفروشم برم جزایر قناری یکم استراحت کنم.
بدترین حالت بازار دیگه برای من اینه که بیت تا 40 کا بریزه، زیر 40 رو در حد غیرممکن میبینم. اما تو این چند ماه یکم خسته شدم از اینکه دم به دقیقه چارتها رو چک کنم.به نظر من دامیننس بیت میتونه به سمت 40% میل کنه، در این صورت باید آلت کوین هایی که سود خوبی داشتند رو به بیت تبدیل کرد و در صورتی که کل بازار رو ریسکی بدونید میتونید 90% نقد بشید.
بستگی به پلن سرمایه گذاری خودتون داره که آیا قصد موندن در این بازار رو دارید یا خیر.
من خودم مورد اول رو انجام میدم.