• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
کسی امروز با پینکیک سواپ کار کرده ؟ برای من این ارور رو میده !
00.jpeg

کلا من با پنکیک سواپ خیلی مشکل دارم ! تو مرورگر brave که اصلا لود نمیشه ! یا سایتش کامل لود نمیشه , یا تراست ولت کانکت نمیشه !
یا موقع کانکت میره از کش مرورگر استفاده میکنه و بدون QR مستقیم کیف رو شناسایی میکنه در حالی گوشی وصل نشده !
یا وقتی کانکت میشه برای انجام سواپ همش ارور میده ( غیر از ارور slippage tolerance )

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
میگم همینکارو میکنم save هم میشه
فرداش که صفحه رو باز میکنم میبینم اون اندیکاتوری که اضافه کردم نیستش باز همون دیفالت خودشه
شاید اشکال از تنظیمات مرورگرت باشه راهش همینه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
شاید اشکال از تنظیمات مرورگرت باشه راهش همینه

احتمالا چون من تنظیماتم یه طوری هستش که صفحات بسته نمیشن اگر کل مرورگر رو ببندم و وقتی باز میکنم صفحات تو تب ها هستن

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
مشاهده پیوست 1236612

کلا من با پنکیک سواپ خیلی مشکل دارم ! تو مرورگر brave که اصلا لود نمیشه ! یا سایتش کامل لود نمیشه , یا تراست ولت کانکت نمیشه !
یا موقع کانکت میره از کش مرورگر استفاده میکنه و بدون QR مستقیم کیف رو شناسایی میکنه در حالی گوشی وصل نشده !
یا وقتی کانکت میشه برای انجام سواپ همش ارور میده ( غیر از ارور slippage tolerance )
احتمالا مشکل از اتصال v p n باید باشه

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
مشاهده پیوست 1236612

من با pcام با متامسک وصلم اوکیه

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
وقتی 2018 بازار نزولی شروع شد سرمایه زیادی از دست دادم با تحریم و هک و خریدهای به درد نخور سرمایه ای که به دستم اومده بود رسما نابود شده بود اونموقع با اون پول میشد خونه خوبی توی منیریه تهران خرید ولی من همه ش رو وارد بیت کوین کردم 18 هزار دلار میشد که رسید به 28 و بعدش برگشت خورد
در تمام این سال ها آب شدن این سرمایه رو میدیدم حتی اومد روی 4 هزار دلار
اونایی که از این مسئله خبر داشتن هی میگفتن بفروش بیار بیرون جلوی ضرر رو بگیری منفعت هستش
من کوینا رو نگه داشتم گفتم احتمالا 2021 که هالوینگ بشه یه تکونی بخوره بتونم یه نیسان بخرم
بعد که کوینا اومد روی 400 میلیون دوستم گفت همین الان تسویه کن بریم با همین پول من برات خونه میخرم
من بازم صبر کردم
تا اینکه دیروز بالاخره بعد 4 سال صبر کردن نتیجه داد و تونستم با پول بیت کوینا یه خونه درست و حسابی برای خودم دست و پا کنم

فکرش رو هم نمیکردم که بتونم تو تهران خونه بخرم تا اینکه دیروز قول نامه نوشته شد و یکی دو هفته دیگه هم سندش میاد

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
وقتی 2018 بازار نزولی شروع شد سرمایه زیادی از دست دادم با تحریم و هک و خریدهای به درد نخور سرمایه ای که به دستم اومده بود رسما نابود شده بود اونموقع با اون پول میشد خونه خوبی توی منیریه تهران خرید ولی من همه ش رو وارد بیت کوین کردم 18 هزار دلار میشد که رسید به 28 و بعدش برگشت خورد
اونایی که از این مسئله خبر داشتن هی میگفتن بفروش بیار بیرون جلوی ضرر رو بگیری منفعت هستش
من کوینا رو نگه داشتم گفتم احتمالا 2021 که هالوینگ بشه یه تکونی بخوره بتونم یه نیسان بخرم
بعد که کوینا اومد روی 400 میلیون دوستم گفت همین الان تسویه کن بریم با همین پول من برات خونه میخرم
من بازم صبر کردم
تا اینکه دیروز بالاخره بعد 4 سال صبر کردن نتیجه داد و تونستم با پول بیت کوینا یه خونه درست و حسابی برای خودم دست و پا کنم

فکرش رو هم نمیکردم که بتونم تو تهران خونه بخرم تا اینکه دیروز قول نامه نوشته شد و یکی دو هفته دیگه هم سندش میاد
تبریک میگم نتیجه زحمت ها و کنایه های چند سال ، امروز جواب داد
حس قشنگیه درکت میکنم

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
btc6.jpg

Bitcoin Update

We saw a test of the resistance area. If we keep ranging just below the resistance, that’s a pretty bullish sign and we’re very close to breaking through that resistance

The next 24-36h are very important to stay close to the resistance and then breakout is most likely to follow and bring us close to the new ATH​

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
حس میکنم میخواد بیت بریزه
من بازم صبر کردم

مبارکتون باشه
ی 50 دلارم شیرینی بزن کیف پول من

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
ی قند شکن دب من معرفی میکنید؟ قابلیت kill switch داشته باشه

مال خودم ماهی 60 اشتراک میگیره ک برا من زیاده....

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
میگم بایننس عجب یزیدیه ها پیشفرض کسر فی رو روی bnb گذاشته من بهش دقت نکرده بودم
درسته که با bnb فی کمتری کسر میشه اما من ترجیح میدم تتر کم کنه
رفتم تو تنظیمات آفش کردم

بالا