شاید xmr زیر 200دلار هم یک رویا دست نیافتنی بشه
مشاهده پیوست 1233212
1 روز و 18 ساعت 290 درصد رشد داشتهUbt
Skey
پیشنهاد بررسی
.........
پ.ن : من bake رو دوبار تو سود نفروختم هی میومد ضرر میکرد این بار خستم کرد فروختم الان ول کن نیست هی میره بالا
نظرتون در مورد BTG چی هستش به نظرتون ارزش خرید داره ؟
دوستان دوج کوین بخرم خوبه برای بلند مدت؟؟؟
نه تو خرید و فروش عجولم.. حساب میکنم میبینم یه ماهه وارد بازار ارز شدم.. اگر صب میکردم میموندم مثلا رو همین bake ۱۰ برابر جلو بودم .. هولد نمیکنمچرا چکار کردی ؟
بالا خریدی اومده پایین ؟
اتفاقا گزینه مناسبیه
به نوعی هولد کردن محسوب میشه
اگر خرید و فروش های سریع دارید کارمزد تمام خرید فروش های سال که حساب کنید مبلغ چشم گیری میشه
درضمن میتونید روی همون bnb هم ترید کنید بالا بفروش پایین بزار سرجاش
برای من خوب نبود چند بار برای نوسانگیری گرفتم خون جیگر شدم تا چند درصد سود گرفتم
2 دلیل اصلی داره به نظر من.تا حالا فکر کنم 100 ایردراپ شرکت کردم ی توکن بدرد نخورم واریز نکردن نمیدونم اشتباه از چیه
سلام . من قبلا با ای پی انگلستان بایننس ثبت نام کردم . شنیدم جدیدا بعضی کشورها را احراز هویت میکنه الان انگلستان احراز هویت نمی خواد ؟ از کجا می شه فهمید با کدوم ای پی ها می شه متصل شد بدون مشکل
اگر از شما سوال پرسیده شد، می توانید با زدن دکمه No, I’m not a German به حساب خود دسترسی داشته باشید و به فعالیت خود در بایننس ادامه دهید. بازخورد کاربران این بوده است که پس از زدن این دکمه به حساب خود دسترسی داشته اند.
چند ماهیه دیگه نمیشه skip کردش.این امکان هم وجود داشت که skip کنی
سلام . من قبلا با ای پی انگلستان بایننس ثبت نام کردم . شنیدم جدیدا بعضی کشورها را احراز هویت میکنه الان انگلستان احراز هویت نمی خواد ؟ از کجا می شه فهمید با کدوم ای پی ها می شه متصل شد بدون مشکل