• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
نظرتون در مورد BTG چی هستش به نظرتون ارزش خرید داره ؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
Ubt
Skey
پیشنهاد بررسی
.........
پ.ن : من bake رو دوبار تو سود نفروختم هی میومد ضرر میکرد این بار خستم کرد فروختم الان ول کن نیست هی میره بالا
1 روز و 18 ساعت 290 درصد رشد داشته
wha[1].gif

فکر کردم اشتباهه دوباره درصد زدم 300 درصد کمتر از 2 روز خیلی نامردیه من usdt کار میکنم چون ولوم busd کمه حالا اینو نگا
dontgetit.gif

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

Captive

لایک‌ها
16,664
دوستان دوج کوین بخرم خوبه برای بلند مدت؟؟؟

High risk - High reward

در واقع ریسکش بسیار بسیار بالا هست به نظر من اما تارگت هایی هم که میدن واسش وسوسه کننده است البته بیشتر کسانی که زیر 2 سنت و 3 سنت خریدن خوش به حالشون میشه.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
کسی از دوستان 3$ BNB داخل کیف پول خارج از صرافی داره بزنه به تراست ولت من ؟
آخرین سری چنج کردم الان BNB به اندازه کافی برای فی تراست ولت ندارم ! صرافی ها همه حداقل برداشت رو بردن بالا !

street design

Registered User
لایک‌ها
555
چرا چکار کردی ؟
بالا خریدی اومده پایین ؟
نه تو خرید و فروش عجولم.. حساب میکنم میبینم یه ماهه وارد بازار ارز شدم.. اگر صب میکردم میموندم مثلا رو همین bake ۱۰ برابر جلو بودم .. هولد نمیکنم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اتفاقا گزینه مناسبیه
به نوعی هولد کردن محسوب میشه
اگر خرید و فروش های سریع دارید کارمزد تمام خرید فروش های سال که حساب کنید مبلغ چشم گیری میشه

درضمن میتونید روی همون bnb هم ترید کنید بالا بفروش پایین بزار سرجاش :D

دقیقا، چند سال پیش 14-15 تا بی ان بی گرفتم (فک کنم حدود 10 دلار بود) صرفا برای پرداخت کارمزد، هنوز که هنوزه 10 تاشو دارم، قصدم هولد نبود ولی هلد شد :D

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
تا حالا فکر کنم 100 ایردراپ شرکت کردم ی توکن بدرد نخورم واریز نکردن نمیدونم اشتباه از چیه

Captive

لایک‌ها
16,664
تا حالا فکر کنم 100 ایردراپ شرکت کردم ی توکن بدرد نخورم واریز نکردن نمیدونم اشتباه از چیه
2 دلیل اصلی داره به نظر من.

1. ایردراپ معتبر نبوده ( کلا قرار نبوده به کسی چیزی تعلق بگیره )

2. ایردراپ به همه شرکت کنندگان تعلق نگرفته و فقط به تعداد محدودی شرکت کننده ایردراپ هدیه کردند.

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
سلام . من قبلا با ای پی انگلستان بایننس ثبت نام کردم . شنیدم جدیدا بعضی کشورها را احراز هویت میکنه الان انگلستان احراز هویت نمی خواد ؟ از کجا می شه فهمید با کدوم ای پی ها می شه متصل شد بدون مشکل

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام . من قبلا با ای پی انگلستان بایننس ثبت نام کردم . شنیدم جدیدا بعضی کشورها را احراز هویت میکنه الان انگلستان احراز هویت نمی خواد ؟ از کجا می شه فهمید با کدوم ای پی ها می شه متصل شد بدون مشکل

سلام

احراز هویت برای شروع الزامی نیست اما به این معنا هم نیست که بعضی از دوستان بیان میکنند که شما میتوانید بدون هیچگونه مشکلی در روز تا 2 بیت کوین برداشت بزنید، بنا به هر دلیلی این مشکل وجود دارد که حساب شما مسدود شود و از شما درخواست مدارک کنند.

در مورد یک سری از آی پی ها هم، من فقط در مورد آی پی آلمان اطلاع دارم که نیاز به وریفای بود ( البته ) این امکان هم وجود داشت که skip کنی

اگر از شما سوال پرسیده شد، می توانید با زدن دکمه No, I’m not a German به حساب خود دسترسی داشته باشید و به فعالیت خود در بایننس ادامه دهید. بازخورد کاربران این بوده است که پس از زدن این دکمه به حساب خود دسترسی داشته اند.

hotman1234

Registered User
لایک‌ها
98
ADA خوب بین 1 تا 1.4 چندبار نوسان کرده تونستم تقریبا تعداد کوین هامو تو این نوسان هاش 2 برابر کنم.دیگه یه حسی میگه برم هولد کنم تا 2-2.1 که یه دفعه رکب نخورم موقع پامپ شدنش.
فقط موندم این لایت کوین کی میخواد تکونی به خودش بده تازه رسیده به سقف قبلیش در صورتی که بقیه کوین ها چند برابر سقف سال 2017 رو زدن:rolleyes:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

اگر چنتا IP مختلف از کشورای مختلف باشه احتمالا گیر نده ولی اگر همه ورودای اخیرت از یه IP باشه زمانی که اون کشور با بایننس به توافق برسن ازت KYC میخواد

بالا