wabi , brd ,ncash,wrap,ostنام ببرید تا بررسی کنم
چی بید
من یه مدت اینو دنبال میکردم دیتاش فکر کنم توسط ربات جمع آوری میشه، زیاد قابل اتکا نبود.
قطعا همه اش باید بات باشه کار انسان نیستمن یه مدت اینو دنبال میکردم دیتاش فکر کنم توسط ربات جمع آوری میشه، زیاد قابل اتکا نبود.
رایگانش که ارزش نداشت من آنفالو کردم، پرمیوم نمیدونستم داره شاید ارزشمند باشه.قطعا همه اش باید بات باشه کار انسان نیست
سرفرصت پریمیوم میگیرم ببینم چی به چیه
ظاهرا ارزش دارد
استاد این تحلیل با در نظر گرفتن تفاوتهای این دوره با دوره های قبل هست؟ مهمترینش اضافه شدن کمپانی های بزرگ به بازار که هر روز تعدادشون بیشتر میشه.دوستان این بازار دوره ای هست و این دوره از مسابقات ارزهای دیجیتال به نظر من نهایت تا 6 الی 7 ماه دیگه تموم میشه و بازار طی این مدت به اوج خودش میرسه پس به فکر خریدن هیچ کوینی برای بیشتر از این مدت نباشید حتی بیتکوین چرا؟؟
چون فرضا میایید الان نئو میخرید 100 دلار و طی این مدتی که گفتم نهایت میرسونه خودشو مثلا 500 دلار بعد دیگه بازار مطمعنا ریزشی میشه و وقتی ریزشی میشه حداقل تا نزدیک 1 الی 2 سال این وضعیت ادامه خواهد داشت تا به کف قیمتی برسه که برای این مثال نئو میتونه به کف قیمتی 50 دلار هم برسه باز پس اینکه من الان نئوی 100 دلاری بخرم و وقتی 1000 دلارم شد نفروشم حماقته وقتی میتونم رو 1000 بفروشم و بکشم در کل پولو و بعد از دو سال بتونم باز 50 دلار بخرم پس این بهترین کاره
این اتفاقی که گفتم دوستان حالا یکی دو ماه زودتر یا دیرتر میفته و شک نکنید و برنامتونو رو این تاریخی که دادم تنظیم کنید . سعی کنید از تجربه دیگران (دوستانی که چم و خم کارو نمیدونند البته نه اساتید) رایگان بهره ببرید که مجبور نشید مثلا مثل خود بنده با هزینه به این نتیجه برسید و این تجربه که میگمو کسب کنید موفق باشید
به نظرم زمانی که اینا آلرت میدن دیگه کار از کار گذشتهقطعا همه اش باید بات باشه کار انسان نیست
سرفرصت پریمیوم میگیرم ببینم چی به چیه
ظاهرا ارزش دارد
سلام من متوجه فرمایش شما نشدم منظورتان از قابلیت backwards compatibilty چی هست؟برای واریز هم قاعدتا اضافه کردنش از سمت بایننس معنی نداره ! چون segwit قابلیت backwards compatibility داره
این همه مدت ملت چطور بیت کوین میزدن به بایننس ! که الان برداشته تفکیک کرده !
سلام.جواد جان از اینجا برا چی استفاده میکنی؟دوستان فیلترهایی که اضافه میکنم توی صفحه زیر save نمیشه با اینکه من save میکنم ولی هر دفعه صفحه رو باز میکنم میبینم فیلترهای default رو گذاشته باز
Crypto Pairs Screener: Scan All Cryptocurrencies
Explore the cryptocurrency market by scanning all possible crypto pairs: from BTCUSD to even the most exotic ones. Compare their prices, volume, and more.www.tradingview.com
اگر صفحات قبل رو بخونی متوجه میشیسلام.جواد جان از اینجا برا چی استفاده میکنی؟
ممنون میشم توضیح بدی
استاد نظرت راجبه این 3 مورد چی هستش؟به نظرم زمانی که اینا آلرت میدن دیگه کار از کار گذشته
backward یعنی اینکه bitcoin segwit ادرس کیف پول های ورژن های قبلی بیتکوین رو هم پشتیبانی میکنهسلام من متوجه فرمایش شما نشدم منظورتان از قابلیت backwards compatibilty چی هست؟
Graphlinq Protocolنظرت راجبه این 3 مورد چی هستش؟
Kadena price today, KDA to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Kadena price today is $0.614 USD with a 24-hour trading volume of $2,483,697.14 USD. We update our KDA to USD price in real-time.coinmarketcap.comETNA Network price today, ETNA to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live ETNA Network price today is $0.003134 USD with a 24-hour trading volume of $358.06 USD. We update our ETNA to USD price in real-time.coinmarketcap.comGraphlinq Chain price today, GLQ to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Graphlinq Chain price today is $0.004202 USD with a 24-hour trading volume of $111,969.57 USD. We update our GLQ to USD price in real-time.coinmarketcap.com
دوستان این بازار دوره ای هست و این دوره از مسابقات ارزهای دیجیتال به نظر من نهایت تا 6 الی 7 ماه دیگه تموم میشه و بازار طی این مدت به اوج خودش میرسه پس به فکر خریدن هیچ کوینی برای بیشتر از این مدت نباشید حتی بیتکوین چرا؟؟
چون فرضا میایید الان نئو میخرید 100 دلار و طی این مدتی که گفتم نهایت میرسونه خودشو مثلا 500 دلار بعد دیگه بازار مطمعنا ریزشی میشه و وقتی ریزشی میشه حداقل تا نزدیک 1 الی 2 سال این وضعیت ادامه خواهد داشت تا به کف قیمتی برسه که برای این مثال نئو میتونه به کف قیمتی 50 دلار هم برسه باز پس اینکه من الان نئوی 100 دلاری بخرم و وقتی 1000 دلارم شد نفروشم حماقته وقتی میتونم رو 1000 بفروشم و بکشم در کل پولو و بعد از دو سال بتونم باز 50 دلار بخرم پس این بهترین کاره
این اتفاقی که گفتم دوستان حالا یکی دو ماه زودتر یا دیرتر میفته و شک نکنید و برنامتونو رو این تاریخی که دادم تنظیم کنید . سعی کنید از تجربه دیگران (دوستانی که چم و خم کارو نمیدونند البته نه اساتید) رایگان بهره ببرید که مجبور نشید مثلا مثل خود بنده با هزینه به این نتیجه برسید و این تجربه که میگمو کسب کنید موفق باشید