• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
دوستان بیت میریزه با بخرم؟

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
wabi , brd این دو تا نسبتا بهتر بودن ولی در کل شت کوینند و من توقع رشد مثلا 4 برابری تو یه ماه رو ازشون ندارم.

دلیل معرفی اس ال پی به خاطر این بود یه کوین تازه تاسیس با ساپلی مناسب بود که تازه تو بایننس ادد شده بود و پتش قصد داشت مارکت تتر رو هم ادد کنه برا همین با توجه به ساپلی و قیمت پایینش که رشدی هم نداشته بود میشد فهمید که جای رشد خوبی داره
اگر یه کوینی با این خاصیتا که گفتم پیدا کردید که حتما هست تو کوینای جدید که چندین ماهه اومدن پتانسیل خوبی دارن برا رشد و سرمایه گذاری برای کوتاه مدت حداکثر 5 ماه گزینههای خوبی هستند

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
دوستان این بازار دوره ای هست و این دوره از مسابقات ارزهای دیجیتال به نظر من نهایت تا 6 الی 7 ماه دیگه تموم میشه و بازار طی این مدت به اوج خودش میرسه پس به فکر خریدن هیچ کوینی برای بیشتر از این مدت نباشید حتی بیتکوین چرا؟؟

چون فرضا میایید الان نئو میخرید 100 دلار و طی این مدتی که گفتم نهایت میرسونه خودشو مثلا 500 دلار بعد دیگه بازار مطمعنا ریزشی میشه و وقتی ریزشی میشه حداقل تا نزدیک 1 الی 2 سال این وضعیت ادامه خواهد داشت تا به کف قیمتی برسه که برای این مثال نئو میتونه به کف قیمتی 50 دلار هم برسه باز پس اینکه من الان نئوی 100 دلاری بخرم و وقتی 1000 دلارم شد نفروشم حماقته وقتی میتونم رو 1000 بفروشم و بکشم در کل پولو و بعد از دو سال بتونم باز 50 دلار بخرم پس این بهترین کاره
این اتفاقی که گفتم دوستان حالا یکی دو ماه زودتر یا دیرتر میفته و شک نکنید و برنامتونو رو این تاریخی که دادم تنظیم کنید . سعی کنید از تجربه دیگران (دوستانی که چم و خم کارو نمیدونند البته نه اساتید) رایگان بهره ببرید که مجبور نشید مثلا مثل خود بنده با هزینه به این نتیجه برسید و این تجربه که میگمو کسب کنید موفق باشید

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

تازه با این بات دیور اشنا شدم ! وسوسه کننده اس .. توییتر فعال هم دارند

بات هاشون اسکنر زنده هستن وضعیت ارز ها تو صرافی هارو میگه.. به درد جفت ارز ها میخوره ..

بولیش بودن یک ارز رو در تایم فریم های مختلف میگه

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
من یه مدت اینو دنبال میکردم دیتاش فکر کنم توسط ربات جمع آوری میشه، زیاد قابل اتکا نبود.
قطعا همه اش باید بات باشه کار انسان نیست

سرفرصت پریمیوم میگیرم ببینم چی به چیه
ظاهرا ارزش دارد

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
قطعا همه اش باید بات باشه کار انسان نیست

سرفرصت پریمیوم میگیرم ببینم چی به چیه
ظاهرا ارزش دارد
رایگانش که ارزش نداشت من آنفالو کردم، پرمیوم نمیدونستم داره شاید ارزشمند باشه.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
دوستان این بازار دوره ای هست و این دوره از مسابقات ارزهای دیجیتال به نظر من نهایت تا 6 الی 7 ماه دیگه تموم میشه و بازار طی این مدت به اوج خودش میرسه پس به فکر خریدن هیچ کوینی برای بیشتر از این مدت نباشید حتی بیتکوین چرا؟؟

چون فرضا میایید الان نئو میخرید 100 دلار و طی این مدتی که گفتم نهایت میرسونه خودشو مثلا 500 دلار بعد دیگه بازار مطمعنا ریزشی میشه و وقتی ریزشی میشه حداقل تا نزدیک 1 الی 2 سال این وضعیت ادامه خواهد داشت تا به کف قیمتی برسه که برای این مثال نئو میتونه به کف قیمتی 50 دلار هم برسه باز پس اینکه من الان نئوی 100 دلاری بخرم و وقتی 1000 دلارم شد نفروشم حماقته وقتی میتونم رو 1000 بفروشم و بکشم در کل پولو و بعد از دو سال بتونم باز 50 دلار بخرم پس این بهترین کاره
این اتفاقی که گفتم دوستان حالا یکی دو ماه زودتر یا دیرتر میفته و شک نکنید و برنامتونو رو این تاریخی که دادم تنظیم کنید . سعی کنید از تجربه دیگران (دوستانی که چم و خم کارو نمیدونند البته نه اساتید) رایگان بهره ببرید که مجبور نشید مثلا مثل خود بنده با هزینه به این نتیجه برسید و این تجربه که میگمو کسب کنید موفق باشید
استاد این تحلیل با در نظر گرفتن تفاوتهای این دوره با دوره های قبل هست؟ مهمترینش اضافه شدن کمپانی های بزرگ به بازار که هر روز تعدادشون بیشتر میشه.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
برای واریز هم قاعدتا اضافه کردنش از سمت بایننس معنی نداره ! چون segwit قابلیت backwards compatibility داره
این همه مدت ملت چطور بیت کوین میزدن به بایننس ! که الان برداشته تفکیک کرده !
سلام من متوجه فرمایش شما نشدم منظورتان از قابلیت backwards compatibilty چی هست؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
NKN هم یکی از کوینایی بود که توی صفحه زیر هی سیگنال BUY براش میومد
منم خریدم ولی بیشتر از 5 ساعت حوصلم نکشید نگه ش دارم روی 0.68 فروختم الان رفته روی 0.84

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
دوستان فیلترهایی که اضافه میکنم توی صفحه زیر save نمیشه با اینکه من save میکنم ولی هر دفعه صفحه رو باز میکنم میبینم فیلترهای default رو گذاشته باز

سلام.جواد جان از اینجا برا چی استفاده میکنی؟
ممنون میشم توضیح بدی

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
به نظرم زمانی که اینا آلرت میدن دیگه کار از کار گذشته
استاد نظرت راجبه این 3 مورد چی هستش؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام من متوجه فرمایش شما نشدم منظورتان از قابلیت backwards compatibilty چی هست؟
backward یعنی اینکه bitcoin segwit ادرس کیف پول های ورژن های قبلی بیتکوین رو هم پشتیبانی میکنه

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
نظرت راجبه این 3 مورد چی هستش؟
Graphlinq Protocol
و
Kadena

خوب هستند

(در نظر داشته باشید اکثر پروژه هایی که استارت زده میشن به نتیجه نمیرسن حتی با داشتن محصول کاربردی زمین میخورن, هیچکس هم نمیتونه تضمین کنه یک پروژه حتما موفق میشه و آینده داره فقط شانس دخیل ارزی که شما خریدی اقبال بهش رو کنه و خریداران زیادی سمت خودش جذب کنه )

اگر سرمایتون حیاتی: ارزی که خریدید اگر بالا رفت مقدار سرمایه اولیه رو خارج کنید اینطوری روی بالا پایین شدن بازار از نظر روحی روانی آرامش دارید دست به حرکات اشتباه نمی زنید.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

من اینو الان دیدم ، موافق هستم .

بالا